سلام سیستم من هر چند وقت در میان بلو اسکرین میشه و ریستارت میشه در برنامه hd tune تب health سالمه و سیستمم هم ویروسی نیست به نظرتون علتش چیه؟؟؟؟
سلام سیستم من هر چند وقت در میان بلو اسکرین میشه و ریستارت میشه در برنامه hd tune تب health سالمه و سیستمم هم ویروسی نیست به نظرتون علتش چیه؟؟؟؟
سلام
آقا من روی کیسم دو تا هارد اینترنال یکی یه ترابایت که ویندوز و چیزهای دیگه روش هست و یکی هم یه دو ترابایت که همینطوری گذاشته بودم اطلاعات روش ذخیره بشه
چند روز پیش دیدم ویندوزم به زور بالا میاد یعنی خیلی طول میکشید تا بالا بیاد بعد فهمیدم مشکل از اون هارد 2 ترابایتیه هست هر سری میخواست چکش کنه ولی نمیتونست برای همین خیلی طول میکشید
اون رو از سیستم جدا کردم و مشکل بالا اومدن ویندوز درست شد
حالا رفتم یه مبدل ساتا به usb قرض کردم و با یو اس بی هارد رو به سیستم وصل کردم بعد از کلی وقت هارد رو تقریبا شناخته که تو عکس میبیند
همون درایو D هستش که نوشته RAW
من کلی اطلاعات روی این هارد دارم
باید چه کار کنم؟
اگه بشه فرمتش کرد مشکل هارد حل میشه؟
چون یه جا دیگه زدم به یه سیستم پیغام فرمت داد ولی اینجا نداد
یعنی عمر هارد تموم شده؟
من چند تا هارد دیگه هم دارم باید چکار کنم که به سرنوشت این دچار نشند؟
یه برنامه خوب معرفی کنید برای چک کردن هارد و عیب یابی
ممنون
سلام .
کند شدن شدید سیستم ، خرابی سیستم فایل (RAW شدن آن) ، چک کردن چندین باره هارد دیسک توسط سیستم عامل (گرچه ناموفق هست) میتواند از نشانه های وجود بدسکتوری باشد. پیشنهاد میکنم از قسمت Health برنامه HDtune یک عکس بگذارید تا با بررسی SMART Status ، حداقل یک درک بهتری از مشکل احتمالی آن داشته باشیم .
1. اگر اطلاعات برای شما اهمیت حیاتی دارد ، توصیه میکنم بفرستید کلینیکهای تخصصی (جهت ریکاوری اطلاعات و احیاناً تعمیر آن) .
2. در مورد RAW شدن پارتیشن مورد نظر ، یکبار Check disk کنید و اگر ترمیم نشد با مسئولیت خودتان با استفاده از برنامه easeus data recovery wizard professional اطلاعات را روی هارد دیسک دیگر ریکاوری کنید (گزینه Compete recovery را انتخاب کنید) .
3. پس از ریکاوری اطلاعات ، اگر هارد دیسک بدسکتوری داشته باشد و همچنین اگر reallocated نشده باشد و اگر کلاً هارد دیسک Failed نشده باشد (برای اطمینان ، همانطوریکه گفتم از قسمت Health برنامه مورد نظر یک عکس بگذارید) شاید بتوان بعضی از آنها با استفاده از برنامه HDD regenerator برطرف کرد یا اینکه پس از خالی کردن کلیه اطلاعات آنرا با نرم افزاری که در سایت اصلی سازنده هست Zero fill کنید.
دقت کنید که اکثر مشکلاتی که برای هارد دیسکها پیش میآید کمتر توسط کاربر معمولی و با استفاده از نرم افزارهای رایج قابل حل هست و چه بسا باعث بدتر شدن وضعیت آن هم بشود .
سلام
مرسی از پاسختون
من برنامه HD Tune Pro رو نصب کردم و اینم عکس از قسمت Health :
خوب یعنی چی؟
بعد منظورتون از چک دیسک همینه که تو عکسه؟
که این ارور رو میبینید
در مورد ریکاوری که فرمودید من هنوز به هارد دسترسی ندارم یعنی نمیتونم واردش بشم بازم امنکان ریکاوری هست؟
خوب الان بگید من چکار کنم تا مراحل بعد رو انجام بدم
به غیر از این مساله این برنامه HD Tune Pro رو که باز کردم و Health بقیه هارهام رو چک کردم متوجه مشکل شدم که عکس گرفتم:
این از هارد یک ترابایت اصلیم هست که ویندوز روشه و 9 پارتیشن هم داره: (فعلا سالم کار میکنه)
این یکی هم هارد اکسترنال وسترنمه:
اینها رو با HDD Regenerator اسکن کنم مشکلش رو حل میکنند؟
لطفا یه راهنمایی کامل بفرمایید
ممنون![]()
سلام .
از صحبتهای شما دو منظور برداشت میشه :در مورد ریکاوری که فرمودید من هنوز به هارد دسترسی ندارم یعنی نمیتونم واردش بشم بازم امنکان ریکاوری هست؟
خوب الان بگید من چکار کنم تا مراحل بعد رو انجام بدم
1. اول اینکه ، برنامه معرفی شده میتواند اطلاعات را از پارتیشنهای RAW شده ریکاوری کند و نیازی نیست که شما بتونید وارد آن پارتیشن بشید (یا دسترسی داشته باشید) . پس از اطمینان از ریکاوری کامل اطلاعات در فضای دیگر ، میتونید با برنامه HDD regenerator هارد را Scan & repair کنید . البته من توصیه میکنم با استفاده برنامه ای که در سایت اصلی سازنده هست هارد دیسک را Zero fill کنید (البته کلیه اطلاعات موجود از بین خواهد رفت) . پس از اتمام Zero fill کردن میبایستی هارد دیسک initialize و سپس پارتیشن بندی و فرمت شود .
- در استفاده از یکی از این دو روش (HDD regenerator یا Zero fill) ، حداقل یک درصد احتمال بدتر شدن وضعیت را هم در نظر بگیرید .
- برای Zero fill کردن و یا HDD regenerator ، حتماً تحت Dos اقدام کنید و پیشنهاد میکنم که هارد دیسک مورد نظر از طریق SATA به سیستم متصل شده باشد.
- اینکار فرایندی طولانی هست که هارد دیسک ممکن هست گرم شود پس تهویه مناسبی فراهم کنید.
2. نرم افزار ریکاوری معرفی شده (و سایر نرم افزارها) قادر به شناسایی صحیح هارد دیسک مورد نظر نباشند که در اینصورت اگر اطلاعات برای شما مهم هست باید به کلینیکهای تخصصی مراجعه کنید .
در مورد CRC Error هم در این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) توضیح دادم . در مورد reallocated sector count هم با استفاده از نرم افزارهایی مثل Hdd regenerator و یا Zero fill کردن قابل حل نیست و شما هیچکاری نمیتونید انجام بدید . کنترل کنید که آیا بعد از گذشت چند روز کارکرد مقدار آن بیشتر میشود یا خیر (تا حد امکان پس از برطرف کردن علتهای CRC Error) .به غیر از این مساله این برنامه HD Tune Pro رو که باز کردم و Health بقیه هارهام رو چک کردم متوجه مشکل شدم که عکس گرفتم:
این از هارد یک ترابایت اصلیم هست که ویندوز روشه و 9 پارتیشن هم داره: (فعلا سالم کار میکنه)
میتونید از برنامه HDD Regenerator استفاده کنید و یا اینکه Zero fill کنید (پس از انتقال کلیه اطلاعات) .این یکی هم هارد اکسترنال وسترنمه:
اینها رو با HDD Regenerator اسکن کنم مشکلش رو حل میکنند؟
++++
توصیه میکنم در استفاده و نگهداری از هارد دیسکها خیلی دقت کنید. در پست اول و سوم این تاپیک ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) در مورد نحوه نگهداری و استفاده از هارد دیسکها توضیحاتی دادم .
Last edited by ata.royalfalcon; 29-03-2014 at 22:16.
مرسی دوست عزیز بابت پاسخ کاملتون
من این برنامه ریکاوری که گفتید رو گذاشتم اسکن کنه دیدم نوشته 50 ساعت بعد حدود 30 دقیقه که گذشت کنسل کردم بعد Back زدم دیدم لیست اطلاعاتم رو داده حالا نمیدونم چند در صد از اطلاعاتم هست ولی فکر کنم کامل بود چون یه سری رو تیک زدم و داره ریکاوری میکنه حدود 500 گیگه
تا حالا هم هر چی ریکاوری کرده سالم بوده
حالا ببینم تا فردا چطوری مگذره
من اونی که گفتید: البته من توصیه میکنم با استفاده برنامه ای که در سایت اصلی سازنده هست هارد دیسک را Zero fill کنید
منظورتون چی بود؟ شرکت سازنده هارد رو میگیرد؟ یعنی هارد من که Seagate ST31000528AS هست باید از چی استفاده کنم؟
راستی یه مساله دیگه:
من اون روز که درب کیس رو باز کردم دیدم این هاردی که روش ویندوزم نصبه کابل برقش بیرون اومده
ولی سیستم داشه بدون مشکل کار میکرده
منم زدم جا برقش رو
و باز بدون مشکل بالا اومد
مگه میشه بدون برق کار بکنه هارد؟
ممنون![]()
Last edited by *hamedkhatar*; 29-03-2014 at 23:35.
لطفا جواب سوالم رو بدهید؟؟؟؟؟
1. پيشنهاد ميكنم بذاريد كامل Scan بشه تا نتيجه ريكاوري تا حد امكان مطلوب باشه .
2. براي سيگيت ميتونيد از برنامه SeaTools for DOS ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) استفاده كنيد . براي WD هم از Data Lifeguard Diagnostic for DOS ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) استفاده كنيد. مجدداً يادآوري ميكنم كه در صورت Zero fill كليه اطلاعات موجود از بين خواهد رفت .
عرض سلام
من به یه مشکل برخورم که هرچی میگردم چیزی مشابهش پیدا نمیکنم.
چند روز پیش یه گوشی ویندوزفون رو هات اسپات کردم تا با لپتاپ بهش وصل شم. 3-4 ثانیه یه ارور صفحه آبی باکلاس اومد (ویندوز 8.1) یه درصد نشون داد که با 100 شدنش لپتاپ restart شد.
بعد که ویندوز بالا اومد دیدم همه درایوام به جز درایو c پریده !!!
با هزار بدبختی فایلامو ریکاور کردم تا اینکه دوباره بدون اینکه اتفاق خاصی بیوفته یا اینکه لپتاپ restart بشه دیدم درایوام نیست !!!
بازم فایلامو ریکاور کردم . اما ایندفعه با اینکه همه فایلا برگشت اما اکثرشون خراب شدن و باز نمیشدن
ویندوزو عوض کردم و 7 ریختم. اما الآن دوباره دیدم درایوام نیست !!!
بی انصاف میزنه کل پارتیشنا رو delete میکنه .
چیکار کنم ؟!؟
چرا درایو C پاک نمیشه؟
ممنون ...
Last edited by ahmad72; 30-03-2014 at 11:20.
سلام
یه هارد ساتا قدیمی داشتم توش حدود 40 گیگ اهنگ و عکس بود
دو سالی بود هاردو استفاده نکردم الان به کامپیوتر که وصلش میکنم عکس ها سالمه ولی همه ی اهنگ ها شده فایل های یک کیلوبایتی
مشکلش چیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)