اگه یادتون باشه صادقی هم یه اشتباهلتی میکرد که غیر قابل تصور بود.ولی در کل خوب بود.امروز به خوشهالیمون افزوده میشه.
اگه یادتون باشه صادقی هم یه اشتباهلتی میکرد که غیر قابل تصور بود.ولی در کل خوب بود.امروز به خوشهالیمون افزوده میشه.
تبریک دوستان برد شیرینی بود و بسی لذت بخش!
منم تازه دیروز برگشتم... جای تک تکتون خالی تو ورزشگاه به فکر همتون بودم
خداییش خیلی حال داد... اما تا 3روز از فزط گلو درد زندگی واسم جهنم شده بود بس که داد زدیم
فقط از اونجا تو دلم بود ابنو بگم... هوادار رو دست هوادارای ایرانی نیست خداوکیلی میگم اینو. خیلیا شب قبل در ورزشگاه میخوابن با امکانات زیر صفر... بدون وضع بهداشتی و خوراک و جای خواب درست!تازه روز بعد باید کلی درگیری داشته باشیم که بلیط گیرمون بیاد.بعد باید از ساعت 8صبح رو سنگا بشینی تا بازی شروع بشه.وضع دستشوی و آبخوری فاجعه! ساندویچ میفروشن ... ساندویچ چه عرض کنم نون باگت و کاهو میدن دونه 1000.
حس نوشتن نیست فقط لپ کلام:
فکر کنین این شرایط تو ورزشگاه های معتبر دنیا باشه... به مقدساتمون قسم بیشتر از 500نفر نمیان ورزشگاه. چه لندن چه مادرید چه منچستر چه میلان و ....!!!!!!!
دم همشون گرم خدایی هم استقلالیا هم پرسپولیسیا
علیرضا ومحمودباید جوابگو باشند
چرانذاشتید من علی کریمیو بیارم استقلال
شانس آوردن تازه !!! بازي بايد 4-2 تموم ميشد ، بازم علي كريمي به دادشون رسيد
تفاوت را احساس کنید
استقلال 2- 0 ابو مسلم
پیروزی 3 - 4 ابومسلم
بازم تفاوت را احساس کنید
استقلال 5 - 2 مقاومت
پیروزی 3 - 4 ابومسلم
بازم تفاوت را احساس کنید
پول پیروزی - پول ابومسلم
یه بار دیگه تفاوت را احساس کنید
پول پیروزی - پول استقلال
یه بار دیگه تفاوت را احساس کنید
قلعه نوعی - افشین جون قطبی
از مطالب با لا می شه فهمید
استقلال سرور هرچی ____
![]()
یادم رفت
تفاوت را احساس کنید
تیم 352 منصوخ شده - تیم 442 بین المللی
تيم فوتبال شانسپولیس در ورزشگاه ثامن الائمه مقابل تيم ابومسلم مشهد با شكست ميدان را ترك كرد.
ديدار تيمهاي ابومسلم مشهد و پرسپوليس تهران از هفته دهم ليگ برتر در ورزشگاه ثامن برگزار شد و نماينده تهراني 4 بر 3 شكست را پذيرا شد ...
ميثم بائو در دقايق 13 و 26، داود دانشدوست دقيقه 71 و سعيد خاني در دقيقه 79 گلهاي ابومسلم را به ثمر رساند. علي كريمي، كاپيتان پرسپوليس در دقايق 40، 49 و 87 براي پرسپوليس هت تريك كرد؛ اما نتوانست مانند ديدار قبلي برابر استقلال، مانع شكست سرخپوشان شود.
خداداد افشاريان، داور مسابقه علي كريمي و مازيار زارع از پرسپوليس و رضا صانحي، ميثم بائو و حقدوست را از ابومسلم با كارتهاي زرد جريمه كرد.
بازيكنان تيم ابومسلم:
شهاب گردان، سعيد شاهجويي، رضا ناصحي، سعيد خاني، سعيد بيات، ميثم بائو (امجد شكوهمقام) ،عرفان اولروم (مصطفي شهركي)، اميد اظهري، حقدوست، جواد رزاقي و احسان خرسندي (داود دانشدوست)
بازيكنان تيم پرسپوليس:
مهدي واعظي، سپهر حيدري، مجتبي شيري، عليرضا محمد، مازيار زارع، پژمان نوري، سيدمحمد علوي (ايوان پتروويچ)، محمد منصوري (پائولو ديكارمو)، عليرضا نيكبخت واحدي (هادي نوروزي)، علي كريمي و ابراهيم توره
ولی این تیم بین المللی واقعا روی نیمکت بازیکن شاخص نداره امروز معلوم شد اخه این نوروزی اونجا چی میخواست
توي ليگ اون هفته هايي که استقلال ميبره و پرسپوليس ميبازه چه حالي ميده ها .
البته براي ما مهم صدر جدوله که تکون نخوره و ما بهش نزديک بشيم تيمايي مثل برق و ذوب
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)