دوستانی که با هک مشکل داشتن و میگفتن نیاز به umd هست.... باید بعد از هک توی xmb دکمه select رو بزنید و درایو رو روی sony نمیدونم چی چی بذارید.....![]()
دوستانی که با هک مشکل داشتن و میگفتن نیاز به umd هست.... باید بعد از هک توی xmb دکمه select رو بزنید و درایو رو روی sony نمیدونم چی چی بذارید.....![]()
بچه ها من میخواستم بخرم گفتن 3000 کپی خور 390000 تومن کلی گیج شدم.
2000 هم میگفت تو بازار نیست و همون 300000 تومنه.
1000 هم میگفت 240000.
حالا به کلی ریختم به هم
به نظرتون چی کار کنم؟؟؟؟ کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــک
دوستان این PSP 3000 کرک یعنی هک نشد ؟ اینطوری باشه قیمت قدیمیا 500 میشه ! این PSP جدیده کی عرضه میشه ؟
ممنون دوست عزیز.لطفا داخل تاپیک زیر معرفی کن.
دانلود همه ی برنامه ها و والپیپرها و بازی های دست ساز برای psp
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسلام.
فکر نکنم کسی همچین مشکلی که شما بگی داشته باشه.این کاری هم که گفتی برای بعد از کپی خور کردن هست.
شما اگه میتونی صبر کن بعد تابستان بخر.الان واقعا قیمت ها خیلی خیلی بالا هست.
2000 هم میتونی از فروشگاه مجازی BC فروشگاه فتحی بگیری به 240 تومن.
چرا دوست عزیز کپی خور شده که این قدر قیمت ها بالا کشیده.تا 2-3 هفته پیش التماس میکردن بیا 3000 با 2 تا Umd بخر 200 تومن.حالا ببین دارن چند میدهند.
خدا از این فروشنده های بی انصاف نگذره که هر موقیتی پیدا میکنند فقط قیمت ها را میکشند بالا.
Last edited by choory; 15-06-2009 at 13:41.
سلام علی جان.جواب این دوستمونو دادم.پی اس پیش رو هم هکیده.....سلام.
فکر نکنم کسی همچین مشکلی که شما بگی داشته باشه.این کاری هم که گفتی برای بعد از کپی خور کردن هست.
نوشته شده توسط afn.gig
ای واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااای.
الانه که یه کاری دست خودم بدم
آقا جان!! یه UMD باید تو باشه. چرا تو آموزش ها هیچ اشاره ای نشده؟
دو ساعت تمام داشتم با این عکسهای کوفتی، PSP بیچاره رو هی خاموش میکردم. یه بار گفتم بذار UMD بذاریم بعد روشن کنیم. خب اولش رفت تو بازی. بعد خارجش کردم (با همون دکمه ای که آرم PlayStation داره. بعد رفتم سراغ عکسها. صفحه سبز قاطی پاتی شد بعد ریست شد. اومد بالا دیدیم ورژن مرغی شده!!!! choory جان!! به نظرت ربطی به UMD داشته یا شانسی اینجوری شده؟ (همشهری هستیم ها)!
سلام
من بالاخره خریدم از سرزمین رایانه 245
ولی حالا یه مشکل .هک رو کامل انجام دادم. بازی رو تو پوشه ISO می ریزم .بازی رو میشناسه ولی وقتی اجرا می کنم میگه:
the game couldnt be started
حالا چیکار کنم؟ لطفا" فوری جواب بدید
به منوی ریکاوری برو و UMD mode رو تغییر بده
من با chikHen کپی خور کردم . ریکاوری کجاست؟
مبارک باشه.
شما توی xmb (همون صفحه اصلی psp ) کلید select را بزن و UMD mode را بزار روی m33 driver یا sony np9660
راحت کپی خور کردی؟
مشکلی نداشتی؟
chikHen راحت نصب شد؟
بله. خودش واسم کپی خور کرد. ولی بعد دیدم بازی اجرا نمیشه خودم یه بار shut down کردم و دوباره خودم عکس ها رو اجرا کردم بعد چند بار بالاخره جواب داد . میگم این که هکش راحته اگه خاموش کنیم که بعد راحت اجرا میشه.پس چرا میگن stand by بذارید؟
قضیه خرید خیلی جالب شد . رفتم کارن که همون290 بخرم . پلیس مجتمع پارک رو بسته بود منم زنگ زدم سرزمین رایانه(قبلا هم زنگ زده بودم نداشت) گفت داریم 245 . منم رفتم به چند تا بازی(5تا) مفتی هم برام ریخت.
در ضمن مشکل اجرای بازی هم حل شد، ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)