اخرین ورژن direct x شماره 9 رو هم نصب کن. اقا سامی.
اخرین ورژن direct x شماره 9 رو هم نصب کن. اقا سامی.
سلام به همه من بازی fallout3 رو نصب کردم ولی همین که میره توی بازی ارور don,t send میده و میاد بیرون هر کرکی هم ریختم فایده نداشته لطفا کمک کنید
شما یک نگاهی به readme بازی بنداز ببین سیستم شما بازی رو ساپورت می کنه؟
روی چه ویندوزی بازی رو اجرا میکنی؟
من هم همین مشکل رو توی vista 64 داشتم البته تو بازی میرفت ولی بعد از 1 مدت بازی گیر میکرد و میومد بیرون
سلام . من بازی Stonghold Crusader Extreme رو نصب کردم ولی یه مشکلی که هست بعد از نصب اگه تا 10 دقیقه بازی رو نیارم دیگه نمیاد و باید دوباره نصب کنم . این اتفاق برای خاموش کردن سیستم هم میوفته . پس از روشن کردن سیستم بازی اصلا نمیاد
مشخصات سیستمم اینه
ram 2 gig
vga 512 8400 gs
cpu 6000
![]()
ويندوزت با بازي نمي خونه يا شايدم سرويس پكت
از جمله مشكلات ديگه هم كند اجرا شدن بازي و نمايش خطهاي عجيب در بازيه
با سلام. من تو نصب پچ 1.3 مدیوال 2 به این مشکل برخوردم. اولش همین ارور رو قبل نصب کینگدام موقع نصب پچ 1.3 میداد منم فکر کردم دی وی دی مشکل داره و 1.2gb رو به زحمت دانلود کردم تا پچ رو هرطور شده نصب کنم ولی باز همین مرض رو داشت!!!! خواهش میکنم کمکم کنین.
![]()
Last edited by son of sun; 03-05-2009 at 07:52.
شما که گرافیکت direct 9.c رو ساپورت میکنه پس:
اول حتما directx توی دی وی دی بازی رو نصب کن اگه جواب داد که هیچ وگرنه از این لینک آخرین ورژن ارائه شده این نرم افزار رو از اینجا دانلود کن و نصبش کن
اگه اینم جواب نداد دیگه ایندفعه یا بازیت خرابه یا اینکه گرافیکت قلابیه اگه بازی رو عوض کردی و جواب گرفتی که بازم هیچکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدوگرنه ایندفعه یه عکس از برنامه gpu.z از گرافیکت بنداز شاید اصلا گرافیکت قلابیه و directx 9.c رو ساپورت نمی کنه...تمام
![]()
کسی میتونه به من کمک کنه؟ من چطوری میتونم از شر این ارور خلاص بشم؟ اصلا این چی میگه؟ تصویرش رو تو پست قبلیم زدم
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)