قبلا این حد اعتبار 50 هزار تومن بود
ولی از وقتی قیمت سیمکارت نصف شده حد اعتبار هم نصف میشه
یه چیزی بگم:
در تمام دنیا مقدار حد اعتبار بر اساس قیمت روز سیمکارت محاسبه میشه
قبلا این حد اعتبار 50 هزار تومن بود
ولی از وقتی قیمت سیمکارت نصف شده حد اعتبار هم نصف میشه
یه چیزی بگم:
در تمام دنیا مقدار حد اعتبار بر اساس قیمت روز سیمکارت محاسبه میشه
بچه ها اين طرح قرمز من تموم شد بعد 2 3 روزه هر چي ايم كد طرح رو ميزنم فعال نميشه فقط ميگه تا 24 ساعت ديگه فعال نميشه ولي خبري نيست
چي كار كنم به نظرتون؟
کثافتا خیلی روانشناسن. ببین رنگها رو چه جور انتخواب و هم نشینی شدن. دقیقا میدونن که توی جامعه ما که رنگ خدا سیاهه و لبخند یه جور گناهه چطوری مردم رو میخکوب کنن و سیمکارت بهشون بفروشن. خیلی تبلیغات قوووووووووووووووی دارن.![]()
آره مسخرس مال منم همینطوره بعد از تموم شدن طرخ آبی الان یک هفته هست گیرم که دوباره فعال کنم نمیشه. 4بار هم زنگ زدم خدمات هر بار یه جور میپیچونن![]()
يكي از دوستام سيم كارت ايرانسل داره اما دو هفته بيش سيم كارتش شكست
حالا بايد از كجا سيم كارت تهيه كنه
يادم رفت بگم سيم كارتش هديه بوده ، جز يه سيم كارت چيزه ديگه اي نداره
اگه بخواد همون شماره قبليشو داشته باشه ، ممكنه ؟ بايد كجا مراجعه منه
مشکلی نیست باید بره نمایندگی تو اون شهری که هست و چون سیم کارتهای هدیه هم با همون اطلاعات سیم کارت اصلی ثبت میشه سیم کارت جدید رو بگیره یه تماس هم با 140 بگیره بد نیست
چرا من چند روز میخوام برم تو طرح قرمز اما نمیشه!!! شورشو در اورده این ایرانسل gprs هم که آشغال شده سرعتش از 5 شنبه جمعه که مجانی بود هم بدتر شده
اگه منو تو ببخشید شما نریم سیم کارت بخریم واسه کی انتن بزنه ؟
هزینشو از کجا بیاره ؟
مثل 91 ها نیست که پولش با دولت و سودشم واسه دولت باشه
یه تماس بگیری خدمات مشترکین بدی نیست سه سوته ردیف میکنن
البته انتظار اولیه + سه سوت
جی پی ار اس شم نگران نباش خوب میشه
دندون رو جیگر بگزار
لغو امتياز ايرانسل!
صبح نيوز:منابع آگاه درشركت مخابرات ايران اعلام كردند كه به علت نارضايتي عمومي از عملكرد شركت ايرانسل و عدم توجه به تذكرات مكرر، اين شركت به زودي لغو امتياز خواهد شد.
ايرانسل به عنوان اولين اوپراتور خصوصي و دومين اوپراتور مطرح كشورمان بارها از سوي شركت مخابرات كشور با تذكرات جدي مواجه شده بود.
به نظر مي رسد نوع خدمات وبازار كساد سيم كارتهاي دولتي از علل اين اقدام شركت مخابرات ايران مي باشد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)