تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 857 از 857 اولاول ... 357757807847853854855856857
نمايش نتايج 8,561 به 8,568 از 8568

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

سلام دوستان اقا من بعداز این ماجراها که چند وقت پیش اتفاق افتاد دیگه اینترنت درستو حسابی نداشتم. شاید در طول روز نهایت یکی دوساعت اینترنت دارم. اوضاع خیلی خرابه چراغ آنتن مودمم که قبلا ۳تاش روشن بود (TF-I60 S1) الان به زور گاهی فقط ۱ چراغش روشنه
    کسی دیگه این مشکل داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2017

پيش فرض

سلام دوستان اقا من بعداز این ماجراها که چند وقت پیش اتفاق افتاد دیگه اینترنت درستو حسابی نداشتم. شاید در طول روز نهایت یکی دوساعت اینترنت دارم. اوضاع خیلی خرابه چراغ آنتن مودمم که قبلا ۳تاش روشن بود (TF-I60 S1) الان به زور گاهی فقط ۱ چراغش روشنه
    کسی دیگه این مشکل داره؟
    سلام رفیق ، اگر از سیم کارت td lte استفاده میکنی و از نظر آنتن دهی مشکل داری برو تو تنظیمات مودم حالت رو بذار روی only FDD

- - - Updated - - -

کسی دیگه این مشکل داره؟
    سلام رفیق ، اگر از سیم کارت td lte استفاده میکنی و از نظر آنتن دهی مشکل داری برو تو تنظیمات مودم حالت رو بذار روی only FDD

3. این کاربر از Armin.Flash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

- - - Updated - - -

مگه سیم td به FD رجیستر میشه الان ؟ قبلا که نمیشد

5. این کاربر از mazdak89 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2017

پيش فرض

مگه سیم td به FD رجیستر میشه الان ؟ قبلا که نمیشد
    رفیق سیم کارت های ایرانسل چه td چه fd حالت هیبریدی یا دو گانه دارن یعنی به هر دو شبکه متصل میشن ، ولی ایرانسل اومده با محدود کردن شماره سریال به مودم های خودش کاری کرده که سیم کارت td شما در گوشی موبایل یا مودمهای دیگه به صورت fd رجیستر نشه ، ولی در مودم های جدید خودش شما میتونی به راحتی با سیم کارت td از باندهای fd ۱ و ۳ و ۷ به صورت fd اینترنت بگیری که به دلیل تجمیع باند هم سرعت چند برابری داره و به دلیل فرکانس پایینتر آنتن دهی بسیار بهتری داره ، یعنی استفاده از اینترنت fd با سیم کارت و بسته های ارزونتر td ، مودم من در حال حاضر tf-i120 b1 هست و حدودا با این روش 220 مگابیت سرعت دانلود میگیرم
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Armin.Flash; 28-07-2025 at 23:06.

7. این کاربر از Armin.Flash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

رفیق سیم کارت های ایرانسل چه td چه fd حالت هیبریدی یا دو گانه دارن یعنی به هر دو شبکه متصل میشن ، ولی ایرانسل اومده با محدود کردن شماره سریال به مودم های خودش کاری کرده که سیم کارت td شما در گوشی موبایل یا مودمهای دیگه به صورت fd رجیستر نشه ، ولی در مودم های جدید خودش شما میتونی به راحتی با سیم کارت td از باندهای fd ۱ و ۳ و ۷ به صورت fd اینترنت بگیری که به دلیل تجمیع باند هم سرعت چند برابری داره و به دلیل فرکانس پایینتر آنتن دهی بسیار بهتری داره ، یعنی استفاده از اینترنت fd با سیم کارت و بسته های ارزونتر td ، مودم من در حال حاضر tf-i120 b1 هست و حدودا با این روش 220 مگابیت سرعت دانلود میگیرم
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    رو مودم s1 که من وقتی رو باندهای fd میرم. مثل 3 با 7. سرعت داغون میشه. بهترین حالت برام باند 40 و 42 هست. منظورت رو کدوم مودم ها هست؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2017

پيش فرض

رو مودم s1 که من وقتی رو باندهای fd میرم. مثل 3 با 7. سرعت داغون میشه. بهترین حالت برام باند 40 و 42 هست. منظورت رو کدوم مودم ها هست؟؟
    آخه این چه سوالیه از من میپرسی magiteg ، واقعا دلمو شکستی حیا کن ، خب عزیز من جوابت واضحه تو منطقه شما حتما td آنتن دهیش بهتره نسبت به fd ، معمولا اینجوری نیست حالا تو منطقه شما هست من چه کنم برادرجان ، در ضمن ایرانسل از باند ۴۰ به عنوان fd استفاده میکنه ، فقط باند ۴۲ td هست ، مودم شما هم باند ۱ نداره ، از ca3 هم پشتیبانی نمیکنه فقط ca2 هست ، بحث ما اینه که سیم کارت td ایرانسل بر روی باندهای fd هم رجیستر میشه که معمولا آنتن دهی و سرعتش به دلیل تجمیع ca3 به بالا بیشتره همین ،ناراحتم کردی دلخورم ازت
    Last edited by Armin.Flash; 28-07-2025 at 23:00.

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    میشه بگید که چطوری این باندهارو تنظیم میکنید؟

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    میشه بگید که چطوری این باندهارو تنظیم میکنید؟
    اتومات دادا
    قابل تنظیم نیست

12. این کاربر از magiteq1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •