تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 857 از 1547 اولاول ... 3577578078478538548558568578588598608618679079571357 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,561 به 8,570 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه Mehdi Tamimi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    دوستان چند روز پیش در خواست تخلیه خط از شاتل داده بودم امروز تماس گرفتند ومشکل رو براشون توضیح دادم که حجم برای من که سرعت 16 یا 8 میخوام بگیرم کمه
    گفتند امروز تعرفه ها عوض شده کلی خوشحال شدم
    رفتم دیدم بله .......................

ببینید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نظرم سیاست درستی به خرج دادند با این کار رقابت بین شرکتها خیلی بیشتر میشه وبه نفع مشتری هست
    مثلا منی که ماهی 85 گیگ دانلود دارم دیگه برام فرقی نمیکنه پارس آنلاین حجم رو بیشتر بکنه یا نه مصرف من اینقدر
    بیشتر نیست پس جابجایی کنسل شد خیال ماهم راحت

اگه نباشه جاش خالی می مونه mv217010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مازندران_گلوگاه

پيش فرض

سلام دوستان و کاربران شاتلی...من اسیاتک هستم برا 4 یا 5 سال..الان هم به خاطر وضعیت تعرفه هاش میخام بیام شاتل..خواستم بگم اگه خط 512 بگیرم شاتل قوانینش چجوریاست؟؟برای سایت های داخل مثل دانلود ها سافت 98 و پیسی دانلود و...امثال این سرعت دانلود رو باز میزاره یا محدود به 64 کیلو میکنه؟؟(یا فقط شاتل لندو بر اساس کش خطط باز میزاره)
    اسیاتک فقط سرور خارج رو بهم 64 کیلو میده تمامی سرور های داخل با 1.5(کش خطم) دان میکنم
    خاستم ببینم شاتل اینجوریه بیام این شرکت
    ممنون از دوستان اگه تجربیاتشونو بگن

اگه نباشه جاش خالی می مونه dvb55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

شرایط ویژه برای خرید بسته‌های ۱۰۰ و ۱۰ گیگابایتی ترافیک شاتل

مشتریان سرویس‌های اکو و Fair شاتل می‌توانند از تاریخ ۲۸ آذر تا ۵ دی بسته ترافیک ۱۰۰ و ۱۰ گیگابایتی شاتل را با تخفیف ویژه خریداری کنند.
    بر این اساس بسته ۱۰۰ گیگابایتی به قیمت ۱۳۲٬۰۰۰ تومان و بسته ۱۰ گیگابایتی به قیمت ۱۶٬۰۰۰ تومان در اختیار مشتریان قرار خواهد گرفت. گفتنی‌ست هزینه مالیات بر ارزش افزوده نیز به قیمت این دو بسته افزوده خواهد شد.
    برای تهیه این بسته می‌توانید در بازه زمانی یاد شده به وب‌سایت یا اپلیکیشن مای شاتل مراجعه کنید. (برای دانلود و نصب اپلیکیشن مای شاتل می‌توانید به وب‌سایت شاتل مراجعه فرمایید.)
    برای دریافت اطلاعات بیش‌تر در این‌باره می‌توانید با شماره سراسری ۱۵۲۵ تماس بگیرید.
    امید است این شرایط ویژه بتواند رضایت شما مشتریان عزیز را فراهم آورد.
    پیشنهادهای جذاب و هیجان‌انگیز شاتل به مناسبت یلدا
    پیشنهاد ویژه شاتل به مناسبت یلدا از تاریخ ۲۸ آذر تا ۱۲ دی با بسته‌های هیجان‌انگیز و متنوع برای خرید سرویس‌های Fair4096، Fair8192، Fair16384 با بالاترین سرعت، آستانه مصرف باورنکردنی و قیمتی جذاب و استثنایی در اختیار متقاضیان در سراسر کشور قرار خواهد گرفت.
    در این پیشنهاد که هم‌زمان با افزایش آستانه مصرف منصفانه برای سه سرویس یاد شده ارایه می‌شود، کاربران می‌توانند ضمن بهره‌مندی از آستانه مصرف ترافیک بسیار بالاتر نسبت به گذشته، سرویس‌های مورد علاقه خود را با تخفیف استثنایی و ویژه تهیه کنند و به این ترتیب در کنار بهره‌مندی از آستانه مصرف به مراتب بیش‌تر نسبت به گذشته، با قیمتی بسیار مناسب به سرویس مورد علاقه خود دست یابند.

پیشنهاد اول
    این پیشنهاد با سرعت ثابت ۴ مگابیت بر ثانیه و با آستانه مصرف ماهانه ۱۶۰ گیگابایتی به مشتریان ارایه می‌شود. در این بخش مشتریان در صورت خرید اشتراک ۳ ماهه سرویس Fair4096 از ۲۰ درصد تخفیف در قیمت نهایی سرویس بهره‌مند خواهند شد. به این ترتیب که اشتراک سه ماهه این سرویس به قیمت ۹۶٬۰۰۰ تومان، در اختیار مشتریان قرار خواهد گرفت. (قیمت واقعی این بسته ۱۲۰٬۰۰۰ تومان است.)

پیشنهاد دوم
    این پیشنهاد با سرعت ثابت ۸ مگابیت بر ثانیه و با آستانه مصرف ماهانه ۳۵۰ گیگابایتی به مشتریان ارایه می‌شود. در این بخش مشتریان در صورت خرید اشتراک ۳ ماهه سرویس Fair8192 از ۲۰ درصد تخفیف در قیمت نهایی سرویس بهره‌مند خواهند شد. به این ترتیب که اشتراک سه ماهه این سرویس به قیمت ۱۲۰٬۰۰۰ تومان، در اختیار مشتریان قرار خواهد گرفت. (قیمت واقعی این بسته ۱۵۰٬۰۰۰ تومان است.)

پیشنهاد سوم
    این پیشنهاد با سرعت ثابت ۱۶ مگابیت بر ثانیه و با آستانه مصرف ماهانه ۷۰۰ گیگابایتی به مشتریان ارایه می‌شود. در این بخش مشتریان در صورت خرید اشتراک ۳ ماهه سرویس Fair16384 از ۲۰ درصد تخفیف در قیمت نهایی سرویس بهره‌مند خواهند شد. به این ترتیب که اشتراک سه ماهه این سرویس به قیمت ۱۹۲٬۰۰۰ تومان در اختیار مشتریان قرار خواهد گرفت. (قیمت واقعی این بسته ۲۴۰٬۰۰۰ تومان است.)
    Last edited by dvb55; 19-12-2017 at 11:59.

4. 2 کاربر از dvb55 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

شرایط ویژه برای خرید بسته‌های ۱۰۰ و ۱۰ گیگابایتی ترافیک شاتل

پیشنهادهای جذاب و هیجان‌انگیز شاتل به مناسبت یلدا

ببخشید! ببخشید این وسط یک سوال:
    الان هر گیگ دو هزار تومان هست + ارزش افزوده 9 درصد
    یعنی یک گیگ 2000 تومان با 9% که میشه 2180

حالا 10 گیگ میشه 20000 = 10* 2000 بعلاوه 9 درصد که میشه: 21800 = 1.09 * 20000
    خب الان چرا قیمت بدون تخفیف 10 گیگ رو زده 26596 ؟!

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

شاتل "حتی " رو نوشته " حتا" ذیل توضیحات مربوط به افزایش حجم سرویس های جدیدش !!!

7. 2 کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminhitman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Iran,Esfahan

پيش فرض

اقا تو یه تعرفه های جدید نوشته بسته های شبانه همچنان قابل خرید هستن
    بسته های شبانش چه قیمته؟؟

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

شما اگر یه ذره عمیق تر فکر کنی میبینی عالی شده یعنی تو خواب هم نمیدیدی با 80 هزار تومان 1000 گیگ روزانه بگیری.
    اتفاقا به صرف شما کم مصرفهاست الان ایده جدید به ذهنم رسید شما برو یه میکروتیک بخر اکانتینگ روش راه بنداز تو ساختمون خودت با 3 نفر 1000 گیگ رو شریک شو میشه نفری 30 هزار ماهیانه با ترافیک 333 گیگ روزانه دیگه ازین بهتر می خوای ؟ سرعت هم 16 مگ بین 3 نفر چون مدام استفاده نمیشه میانگین 8 درمیاد برای همه.

باشه قبول. ولی من الان مودم ADSl م آمادست!
    حالا شما هزینه مودم همراه اول ( که تو محل ما 3G هم به زور جواب میده!) و اون میکروتیک رو بگین تا ببینیم هزینش سر جمع کنیم میرسیم مثلا به همون 8مگ یا 16 مگ که الان داره میده! بعدشم اگه زحمتی نیست با همسایگان ما هم یک صحبتی بکنید راضیشون کنید!

ضمنا من الان پوینت تو پوینت دارم و 3-4 سال پیش 650 تومان هزینه آنتن و ... دادم! الان اونا رو چه کار کنم؟!

من مصرفم نمیگم خیلی پایینه . متوسط هست ولی با شبانه! ماهی حدودا 20 میدام (گفتم چون شما عمیق به ماجرا نگاه کردید یک نظری هم در این باره بدید)
    Last edited by noisymind; 19-12-2017 at 12:21.

10. این کاربر از noisymind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminhitman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Iran,Esfahan

پيش فرض

باشه قبول. ولی من الان مودم ADSl م آمادست!
    حالا شما هزینه مودم همراه اول ( که تو محل ما 3G هم به زور جواب میده!) و اون میکروتیک رو بگین تا ببینیم هزینش سر جمع کنیم میرسیم مثلا به همون 8مگ یا 16 مگ که الان داره میده! بعدشم اگه زحمتی نیست با همسایگان ما هم یک صحبتی بکنید راضیشون کنید!

ضمنا من الان پوینت تو پوینت دارم و 3-4 سال پیش 650 تومان هزینه آنتن و ... دادم! الان اونا رو چه کار کنم؟!

من مصرفم نمیگم خیلی پایینه . متوسط هست ولی با شبانه! ماهی حدودا 20 میدام (گفتم چون شما عمیق به ماجرا نگاه کردید یک نظری هم در این باره بدید)
    مودم میکروتیک از ۳۰۰ ۴۰۰ تومن به بالاست دلتون خوشه
    ۴۰۰ بدی مودم ۸۰ بدی نت بعد بری وایسی همسایه رو راضی کنئ ک بیاد اون همه شرکت معتبر رو بیخیال شه و از تو نت بخره!!
    ضمنا اون هزار گیگ روزانه نیست ترافیک کل دوره است
    Sent from my SM-A710F using Tapatalk

12. 2 کاربر از aminhitman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه poriya_hashie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    khuzestan

پيش فرض

شاتل چه کرده سرویس 8 مگ خریداری کرده بودم قبلا 80 گیگ میشد استفاده کرد الان رسیده به 170 گیگ در ماه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

شاتل حجم دزدی داره؟ شده سرعتی که میگیرید بهتون کمتر بده؟ تو طرح های جدیدش همچنان مثل قدیم از 1 تا سه(شبانه) سرعت رو کم میکنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •