تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 857 از 1849 اولاول ... 3577578078478538548558568578588598608618679079571357 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,561 به 8,570 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام . یکم و دوم مهر شما دانلود شبانه از حجمتون کم نکرده ؟ پنل هم مشکل داشت ... هرچی به اون پشتیبان ... گفتم قبول نمیکرد . لعنت به این دزد ها . یه چیزی معرفی کنین خودش مودم رو سر ساعت ری استارت کنه لطفا . :/
    بله دقیقا یکم مهر، 1.5 گیگ از حجم اصلی کم کرده بود. زنگ زدم پشتیبانی و اونم گفت فردا شب تست کن و منم تست کردم(ساعت 4 صبح بیدار شدم و مودم رو خاموش روشن کردم تا واسه آقایون لاگ بندازه تو سیستم!) و در کمال ناباوری صبح که بیدار شدم دیدم همه چی درسته!! دیگه مجددا زنگ نزدم.

خیلی دلم می خواست که بتونم یه جوری ثابت کنم ولی از اونجایی که سیستم اینا بگیر نگیر داره من نمی تونم ثابت کنم که حجم دزدی داره. یه وقتی درست کار می کنه و یه وقت دیگه نه.

کلا بیخیال شدم، چون حق انتخاب دیگه ای ندارم.

به هر حال تاکید می کنم، تا حالا نتونستم به نتیجه خاصی در مورد حجم دزدی برسم و ثابت کنم. ولی به نظر میرسه که همه شواهد مبنی بر اینه که همچین اتفاقی گاهی رخ میده. تنها راه حلش استفاده از کنترل پنلی هست که به صورت لایو نمودار پهنای باند مصرفی رو تو سایت نشون بده.....

3. این کاربر از salehi.com بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بهتره گزارشهای ترافیک مصرفی را در سایت‌شان بصورت روزانه هم نشان بدهند

مثلاً اینطوری باشد :

در وضعیت فعلی، کاربر باید مرتب خودش این اعداد را از توی گزارش سایت در اکسل کپی/پیست کند تا بفهمد هر روز چقدر مصرف کرده!
    Last edited by ehsan_iace; 01-10-2014 at 09:20.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

بله دقیقا یکم مهر، 1.5 گیگ از حجم اصلی کم کرده بود. زنگ زدم پشتیبانی و اونم گفت فردا شب تست کن و منم تست کردم(ساعت 4 صبح بیدار شدم و مودم رو خاموش روشن کردم تا واسه آقایون لاگ بندازه تو سیستم!) و در کمال ناباوری صبح که بیدار شدم دیدم همه چی درسته!! دیگه مجددا زنگ نزدم.

خیلی دلم می خواست که بتونم یه جوری ثابت کنم ولی از اونجایی که سیستم اینا بگیر نگیر داره من نمی تونم ثابت کنم که حجم دزدی داره. یه وقتی درست کار می کنه و یه وقت دیگه نه.

کلا بیخیال شدم، چون حق انتخاب دیگه ای ندارم.

به هر حال تاکید می کنم، تا حالا نتونستم به نتیجه خاصی در مورد حجم دزدی برسم و ثابت کنم. ولی به نظر میرسه که همه شواهد مبنی بر اینه که همچین اتفاقی گاهی رخ میده. تنها راه حلش استفاده از کنترل پنلی هست که به صورت لایو نمودار پهنای باند مصرفی رو تو سایت نشون بده.....

بله متاسفانه کاریش نمیشه کرد چون تا زمان لاگ دقیقا توی تایم شبانه نباشه قبول نمیکنن :(
    منم دوباره شارژ کردم و دیشب که تست کردم درست بود ...
    تنها راه همون نرم افزارهایی هست که مودم رو ریبوت میکنه

6. این کاربر از essi_raj004 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

معلوم نیست چرا اینکار رو میکنن چون واقعا کاری نداره این مشکلات حل کردن یه دو تا برنامه نویس شبکه بیارن راحت میتونه این مشکلات یه روزه حل کنه ولی نمیکنن چون همیشه تو کشور ما کسایی جایی هستن که هیچ اطلاعاتی در حوزه کاریشون ندارن فقط با پول آشنا بازی رفتن .

8. 3 کاربر از hmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

دوستان شما هم پینگ 8.8.8.8 تون همش تایم اوت میده؟

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

پینگ من شدید رفته بالا. بالای 300 هستش مسیر مزخرف اذربایجان. مسیر ایتالیا به اون خوبی گرفتن.
    صفحه ها بسیار کند باز میشه و سرعت داغون. بعضی اوقات اینترانت هستش.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

از ظهر تا الان کلا نت رفته فقط داخلی و روی 8.8.8.8 و 4.2.2.4 کلا تایم اوته فقط پینگ داخلی خوبه معلوم نیس چیکار میکنن هروز سره ساعت 5 برام میپوکید ولی الان از ظهری پوکیده

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

دوستان های وب واقعا اینقدر گداست که نمیذاره هم پی سی و هم گوشی به نت وصل شن ؟!
    واقعا تنها شرکتی ـه که همچین کاری کرده !!! بعد از یه هفته خط رانژه شد اینم اینجوری اعصاب مارو خرد کرد ! کسایی که هم با پی سی و هم با گوشی میخوان وصل شن باید 3000 بدن تا اتصال همزمان رو دوتا کنن !!!
    4 تا شرکت عوض کردم یکی از یکی آشغال تر !

13. 2 کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

دوستان های وب واقعا اینقدر گداست که نمیذاره هم پی سی و هم گوشی به نت وصل شن ؟!
    واقعا تنها شرکتی ـه که همچین کاری کرده !!! بعد از یه هفته خط رانژه شد اینم اینجوری اعصاب مارو خرد کرد ! کسایی که هم با پی سی و هم با گوشی میخوان وصل شن باید 3000 بدن تا اتصال همزمان رو دوتا کنن !!!
    4 تا شرکت عوض کردم یکی از یکی آشغال تر !
    من الان تو خونه با 10 تا دستگاه همزمان وصلم به نت کی گفته نمیشه همزمان از چند وسیله وصل شد مودم رو به صورت pppoe تنظیم کن و با هرچنتا دستگاه که مودمت کشش داره به نت وصل شو

15. این کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •