بله دقیقا یکم مهر، 1.5 گیگ از حجم اصلی کم کرده بود. زنگ زدم پشتیبانی و اونم گفت فردا شب تست کن و منم تست کردم(ساعت 4 صبح بیدار شدم و مودم رو خاموش روشن کردم تا واسه آقایون لاگ بندازه تو سیستم!) و در کمال ناباوری صبح که بیدار شدم دیدم همه چی درسته!! دیگه مجددا زنگ نزدم.
خیلی دلم می خواست که بتونم یه جوری ثابت کنم ولی از اونجایی که سیستم اینا بگیر نگیر داره من نمی تونم ثابت کنم که حجم دزدی داره. یه وقتی درست کار می کنه و یه وقت دیگه نه.
کلا بیخیال شدم، چون حق انتخاب دیگه ای ندارم.
به هر حال تاکید می کنم، تا حالا نتونستم به نتیجه خاصی در مورد حجم دزدی برسم و ثابت کنم. ولی به نظر میرسه که همه شواهد مبنی بر اینه که همچین اتفاقی گاهی رخ میده. تنها راه حلش استفاده از کنترل پنلی هست که به صورت لایو نمودار پهنای باند مصرفی رو تو سایت نشون بده.....
بهتره گزارشهای ترافیک مصرفی را در سایتشان بصورت روزانه هم نشان بدهند
مثلاً اینطوری باشد :
در وضعیت فعلی، کاربر باید مرتب خودش این اعداد را از توی گزارش سایت در اکسل کپی/پیست کند تا بفهمد هر روز چقدر مصرف کرده!
Last edited by ehsan_iace; 01-10-2014 at 09:20.
بله متاسفانه کاریش نمیشه کرد چون تا زمان لاگ دقیقا توی تایم شبانه نباشه قبول نمیکنن :(
منم دوباره شارژ کردم و دیشب که تست کردم درست بود ...
تنها راه همون نرم افزارهایی هست که مودم رو ریبوت میکنه![]()
معلوم نیست چرا اینکار رو میکنن چون واقعا کاری نداره این مشکلات حل کردن یه دو تا برنامه نویس شبکه بیارن راحت میتونه این مشکلات یه روزه حل کنه ولی نمیکنن چون همیشه تو کشور ما کسایی جایی هستن که هیچ اطلاعاتی در حوزه کاریشون ندارن فقط با پول آشنا بازی رفتن .
دوستان شما هم پینگ 8.8.8.8 تون همش تایم اوت میده؟
پینگ من شدید رفته بالا. بالای 300 هستش مسیر مزخرف اذربایجان. مسیر ایتالیا به اون خوبی گرفتن.
صفحه ها بسیار کند باز میشه و سرعت داغون. بعضی اوقات اینترانت هستش.
از ظهر تا الان کلا نت رفته فقط داخلی و روی 8.8.8.8 و 4.2.2.4 کلا تایم اوته فقط پینگ داخلی خوبه معلوم نیس چیکار میکنن هروز سره ساعت 5 برام میپوکید ولی الان از ظهری پوکیده![]()
دوستان های وب واقعا اینقدر گداست که نمیذاره هم پی سی و هم گوشی به نت وصل شن ؟!
واقعا تنها شرکتی ـه که همچین کاری کرده !!!بعد از یه هفته خط رانژه شد اینم اینجوری اعصاب مارو خرد کرد ! کسایی که هم با پی سی و هم با گوشی میخوان وصل شن باید 3000 بدن تا اتصال همزمان رو دوتا کنن !!!
4 تا شرکت عوض کردم یکی از یکی آشغال تر !![]()
من الان تو خونه با 10 تا دستگاه همزمان وصلم به نت کی گفته نمیشه همزمان از چند وسیله وصل شد مودم رو به صورت pppoe تنظیم کن و با هرچنتا دستگاه که مودمت کشش داره به نت وصل شو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)