من طرح طلایی دارم سرعت من خوب شده آیا یا سرعت همه ی طلایی ها خوبه ؟
من طرح طلایی دارم سرعت من خوب شده آیا یا سرعت همه ی طلایی ها خوبه ؟
بله بابک جان
طرح بنده ای نقره ای هست
خیر،از روز اول روی 1.5 مگ بسته شده و مسئله اینجاست اون چند روز اول فروش طرح کمپین هیچ محدودیتی رو سرعت بنده اعمال نمی شد و سرعت شب و روز یکسان بود!
(ای کاش عکس گرفته بودم بعنوان مدرک یا لااقل یادگاری! روی سیستم ذخیره کرده بودم)
(عذر میخوام که بجای 200 کیلو نوشتم 250 و کاملا اشتباه بود و اینکه گفتم 250 دلیلش این نبود میخواستم پیاز داغش رو زیاد کنم و دروغی گفته باشم!! آخه یه لحظه به یاد دوران خوشی که با مخابرات فارس داشتم و اون موقع همیشه سرعتم روی250 فیکس بود افتادم و بخاطر همین اشتباه بجای 200 کیلو نوشتم 250 کیلو!)
امشب یه مقدار سرعت بهتر شده(نسبت به چند شب پیش و بجای 20 روی 60 هست!)
در هر صورت مخابرات خراسان رضوی نمی خواد سرویس مجانی و نامحدود ارائه بده (حتی در شبانه رایگان) این و قبلا هم ثابت کرده و این ترفندی یا سیاستی بود برای ثبت نام (جذب مشتری) اینترنت یکساله اینجا هم هروز چندصفحه داره اضافه میشه و درخواست میشه برای حل این موضوع واقعا خیلی سخته به نظرتون برای آقای ملک جعفریان حل این موضوع! که هیچ یک از مشکلات از جمله سرعت شبانه اصلا رسیدگی نمیشه و اصلا براشون مهم نیست و حرف های متناقضی تحویل داده میشه مثل بالا بردن ضريب اشتراک، استفاده و هجوم کاربران در اين ساعات و افت شديد سرعت، تغيير سرعت در اين ساعات با توجه به طرح مربوطه، بروز رساني نرمافزار يا مشکل زيرساخت و....
اینجا یک نتیجه میشه گرفت که از نظر اقتصادی برای مخابرات صرف نمی کنه و نمی خوان حتی یک ساعت رایگان بدن اون هم در ساعات مرده شب برای همین یک چیزی به اسم شبانه رایگان میخوان به مشترکین بدن که فقط اسم شبانه رایگان و یدک بکشه حالا سرعتش هم 1کیلوبایت بود مشکل نداره برای جذب مشتری اینها میخوان هزینه هاشون و کاهش بدن و سود چند برابر داشته باشن براشونم زیان مشترک اصلا مهم نیست
عجب وضعیتی شده هااا سرعت دیال آپ که بهتره
که چی مثلا این کارو کردن! مگه همه شب دانلود میکنند من صبح تا شب نیستم تازه الان میخام وبگردی کنم یا بازی آنلاین کنم آخه با این وضعیت....
تابلویه که عمدا سرعت کشیدن پایین بعد میگه ترافیک مگه بار اوله که توی نت هستیم که فرقش رو نفهمیم.
نصفش هم تقصیر خود همین کاربراست مخصوصا طلایی ها اینقدر غر غر کردید سرعتمون 90 هست چرا بقیه بالاتره! خب چیکار دارید اسم بقیه رو ببرید عجبا بگین سرعتمون ببرید بالا همین. همه فقط فکر خودشون هستند.![]()
بهترين پستي كه تو اينوتاپيك ديدم
تك تك كلماتش درسته
از یک قطعه. طلایی 271...... الانم سرعت صفر. لعنت به اینا.
مگه بما چی داده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بجای 256 میانگین کلی شبها حدود 60
سرعت هیچ تغییری نکرده. همون 90 ثابت لااقل شبی 2 گیگ میداد. الان شبی 1 گیگ میگبرم در صورتی که با 256 باید 5 گیگ بگیرم. آمدم م.ج. هیچ چی رو درست نکرده مطلقا هیچ چیز
پس چرا شهرای دیگه میدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا مخابرات ایران تو سایتش هست؟؟؟؟؟؟ اونا خیریه اند؟؟؟؟
مگه شبا ستونها و سیمها راه میرن؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)