تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 857 از 1805 اولاول ... 3577578078478538548558568578588598608618679079571357 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,561 به 8,570 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من طرح طلایی دارم سرعت من خوب شده آیا یا سرعت همه ی طلایی ها خوبه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Milad_Sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

میلاد جان مگه شما طرح نقره ایی نیستی ؟
    تا جایی که می دونم ازهمون روزاول این طرح با سرعت یک مگ ارائه شد
    شبانه هم که مال نقره ایی به همون یک مگ اصلاح شده شما الان سرعتت چنده؟
    بله بابک جان
    طرح بنده ای نقره ای هست
    خیر،از روز اول روی 1.5 مگ بسته شده و مسئله اینجاست اون چند روز اول فروش طرح کمپین هیچ محدودیتی رو سرعت بنده اعمال نمی شد و سرعت شب و روز یکسان بود!
    (ای کاش عکس گرفته بودم بعنوان مدرک یا لااقل یادگاری! روی سیستم ذخیره کرده بودم)

(عذر میخوام که بجای 200 کیلو نوشتم 250 و کاملا اشتباه بود و اینکه گفتم 250 دلیلش این نبود میخواستم پیاز داغش رو زیاد کنم و دروغی گفته باشم!! آخه یه لحظه به یاد دوران خوشی که با مخابرات فارس داشتم و اون موقع همیشه سرعتم روی250 فیکس بود افتادم و بخاطر همین اشتباه بجای 200 کیلو نوشتم 250 کیلو!)

امشب یه مقدار سرعت بهتر شده(نسبت به چند شب پیش و بجای 20 روی 60 هست!)

3. این کاربر از Milad_Sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه David4None's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    localhost

پيش فرض

در هر صورت مخابرات خراسان رضوی نمی خواد سرویس مجانی و نامحدود ارائه بده (حتی در شبانه رایگان) این و قبلا هم ثابت کرده و این ترفندی یا سیاستی بود برای ثبت نام (جذب مشتری) اینترنت یکساله اینجا هم هروز چندصفحه داره اضافه میشه و درخواست میشه برای حل این موضوع واقعا خیلی سخته به نظرتون برای آقای ملک جعفریان حل این موضوع! که هیچ یک از مشکلات از جمله سرعت شبانه اصلا رسیدگی نمیشه و اصلا براشون مهم نیست و حرف های متناقضی تحویل داده میشه مثل بالا بردن ضريب اشتراک، استفاده و هجوم کاربران در اين ساعات و افت شديد سرعت، تغيير سرعت در اين ساعات با توجه به طرح مربوطه، بروز رساني نرم‌افزار يا مشکل زيرساخت و....

اینجا یک نتیجه میشه گرفت که از نظر اقتصادی برای مخابرات صرف نمی کنه و نمی خوان حتی یک ساعت رایگان بدن اون هم در ساعات مرده شب برای همین یک چیزی به اسم شبانه رایگان میخوان به مشترکین بدن که فقط اسم شبانه رایگان و یدک بکشه حالا سرعتش هم 1کیلوبایت بود مشکل نداره برای جذب مشتری اینها میخوان هزینه هاشون و کاهش بدن و سود چند برابر داشته باشن براشونم زیان مشترک اصلا مهم نیست

5. 5 کاربر از David4None بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

عجب وضعیتی شده هااا سرعت دیال آپ که بهتره
    که چی مثلا این کارو کردن! مگه همه شب دانلود میکنند من صبح تا شب نیستم تازه الان میخام وبگردی کنم یا بازی آنلاین کنم آخه با این وضعیت....
    تابلویه که عمدا سرعت کشیدن پایین بعد میگه ترافیک مگه بار اوله که توی نت هستیم که فرقش رو نفهمیم.
    نصفش هم تقصیر خود همین کاربراست مخصوصا طلایی ها اینقدر غر غر کردید سرعتمون 90 هست چرا بقیه بالاتره! خب چیکار دارید اسم بقیه رو ببرید عجبا بگین سرعتمون ببرید بالا همین. همه فقط فکر خودشون هستند.

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

در هر صورت مخابرات خراسان رضوی نمی خواد سرویس مجانی و نامحدود ارائه بده (حتی در شبانه رایگان) این و قبلا هم ثابت کرده و این ترفندی یا سیاستی بود برای ثبت نام (جذب مشتری) اینترنت یکساله اینجا هم هروز چندصفحه داره اضافه میشه و درخواست میشه برای حل این موضوع واقعا خیلی سخته به نظرتون برای آقای ملک جعفریان حل این موضوع! که هیچ یک از مشکلات از جمله سرعت شبانه اصلا رسیدگی نمیشه و اصلا براشون مهم نیست و حرف های متناقضی تحویل داده میشه مثل بالا بردن ضريب اشتراک، استفاده و هجوم کاربران در اين ساعات و افت شديد سرعت، تغيير سرعت در اين ساعات با توجه به طرح مربوطه، بروز رساني نرم‌افزار يا مشکل زيرساخت و....

اینجا یک نتیجه میشه گرفت که از نظر اقتصادی برای مخابرات صرف نمی کنه و نمی خوان حتی یک ساعت رایگان بدن اون هم در ساعات مرده شب برای همین یک چیزی به اسم شبانه رایگان میخوان به مشترکین بدن که فقط اسم شبانه رایگان و یدک بکشه حالا سرعتش هم 1کیلوبایت بود مشکل نداره برای جذب مشتری اینها میخوان هزینه هاشون و کاهش بدن و سود چند برابر داشته باشن براشونم زیان مشترک اصلا مهم نیست
    بهترين پستي كه تو اينوتاپيك ديدم
    تك تك كلماتش درسته

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliTavakoli7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

از یک قطعه. طلایی 271...... الانم سرعت صفر. لعنت به اینا.

9. این کاربر از AliTavakoli7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

این ملک جعفریانم فقط واسه طلایی ها غش کرده . نمیدونم اگه همه این طرحو داشتن اونوقت این چه جوابی میداد
    مگه بما چی داده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بجای 256 میانگین کلی شبها حدود 60

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

سرعت هیچ تغییری نکرده. همون 90 ثابت لااقل شبی 2 گیگ میداد. الان شبی 1 گیگ میگبرم در صورتی که با 256 باید 5 گیگ بگیرم. آمدم م.ج. هیچ چی رو درست نکرده مطلقا هیچ چیز

12. این کاربر از AliTavakoli7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

بحث adsl نامحدود در مخابرات نداریم و اصلا اقتصادی نیست مگر با تعرفهای تجاری
    پس چرا شهرای دیگه میدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا مخابرات ایران تو سایتش هست؟؟؟؟؟؟ اونا خیریه اند؟؟؟؟

14. این کاربر از AliTavakoli7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

میشه این رو گفت
    البته به عوامل مختلفی بستگی دارد فاصله از مرکز مخابراتی تعداد adsl بر روی یک مجموع کابل مخابراتی -سیمگشی ساختمان - عبور کابلهای برق از گنار سیم تلفن در آپارتمان و ... میتواند ربط داشته باشد
    مگه شبا ستونها و سیمها راه میرن؟؟؟؟؟؟؟؟

16. این کاربر از AliTavakoli7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •