بابا عیدتون مبارک چرا اینجا سوت و کور شد یهو
.....
یه سوال : واسه دید و بازدیدای عید چه عطری استفاده میکنین ؟
بابا عیدتون مبارک چرا اینجا سوت و کور شد یهو
.....
یه سوال : واسه دید و بازدیدای عید چه عطری استفاده میکنین ؟
سلام ( کنید ) !
خسته نباشید دوستان... آقا اگه توی لباس فروشی ها دقت کرده باشید یه عطر خاصی روی لباس ها هستش بیشتر جاها هم یک عطر یکسان هستش..
آیا این همون ادکلن لالیک هستش ؟ قیمت ؟
پ.ن: یک ادکلنی دارم به آنیسون Anison اون هم همین بو رو میده
سلام
آقا امین عزیز، برای من هم همیشه جای سوال بود یکجورایی خوشم میاد از این رایحه که توی بوتیک ها پیچیده
یک ماده خوشبو کننده به اسم یاموش هست! البته من اینو به استناد حرف دوست عزیزmilad_rدر صفحه840همین تاپیک گفتم!
ایشون هم سوال مشابه با شما داشتند که متاسفانه کسی جوابشون رو نداد که ایا همچین عطری موجود هست یا خیر
سلام عزیزم
واقعن بوی خوبیه ؛ همه جا هم همین بو توی بوتیک ها پیچیده.. یه بار از یکی از بوتیک ها سوال کردم بهم یه اسپری نشون داد خیلی بزرگ بود گفت
ترکی هستش قیمتش هم 12 تومن منتها دیگه نداشت ازش..!! این ماده رو نشنیده بودم ؛ این یاموش به صورت جامد هستش ؟ گیر میاد آیا ؟
خیلی ممنون
راستش من خودم دقیق نمیدونم! فقط شنیدم که بصورت اسپری هست!
راستیاین anisonکه گفتید پیشوند یا پسوندی نداره؟از کدوم برند هست؟ هرچی سرچ میزنم عطر جنیفر آنیستون رو معرفی میکنه بهم
ممنون![]()
شاید همون اسپری که به من نشون داده بوده ! ادکلن آنیسون توی نت پیدا نمیشه.. یه بسته بندی ساده ی پلاستیکی داره خیلی معمولی ؛
من توی آرایشگاه که رفته بودم یکی ازینا داد بهم.. خیلی بوش باحاله..بعید میدونم به این آسونی پیدا بشه.
سلام دوستان
من چند وقت پیش فارغ التحصیل شدم...اساتید راهنمای من فوق العاده به من لطف داشتند در حین پروژه و با حمایت اونا تونستم هم سر کار برم هم درس بخونم...به عنوان هدیه میخوام براشون ادکلن بگیرم اما قیمت ها خیلییییییی بالا رفته.... کل وزرا رو گشتم اما همه یک قیمت بودن... بازار اصلی ادکلن که قیمت ها پایین باشه کجاست؟؟ من خودم همیشه از هایلند خرید کردم و جاهای دیگه رو امتحان نکردم..سایت تهران پرفیوم قابل اعتماد هست؟؟؟ قیمتهاش چرا انقدر پایین تر از جاهای دیگست؟؟
دوستان عزیز یه راهنمایی برای خرید ....(فارنهایت اسمارت)... میخواستم.
ممنون
دوستان عطر دخترانه تا 150 تومن برای هدیه چی پیشنهاد میدین؟
ممنون
سلام ،
کوچه مروی یکی از مراکز خرید عطر هست که قیمتاش به نسبت جاهای دیگه مناسب تره تقریبا" ! در مورد اون سایت هم باید بگم که حتما" تماس بگیرید و قیمت های درج شده تو سایت بروز نیستن! تو فروشگاه های اینترنتی هم میشه جاهایی رو پیدا کرد که مناسب تر از تهران پرفیوم بده............
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)