تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 857 از 4105 اولاول ... 35775780784785385485585685785885986086186790795713571857 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,561 به 8,570 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

سلام بچه ها كسي ك اطلاع داره ميتونه منو راهنمايي كنه؟؟ ببينيد من ارديبهشت پست كردم برگ سبزم اومد يكوم تير ماه. مدركم ليسانس و تهرانم. دنبال امريه بودم براي كارخونه. متاسفانه ليست امريه براي برج تير پر شده وگفتن ميتونن براي يك شهريور بم امريه بدن. چه كار كنم دو ماه بندازم عقب؟؟

پروفشنال Hamed 360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوست عزیز اگه مشکل قلبی دارید راحت میتونه براتون معافی رو جورش کنه چون معمولا کسانی که مشکل قلبی دارند راحت معافی میگرند البته بستگی به برش خودش داره و اینکه واقعا بخواد اینکار رو بکنه شما اول ببین برای بچه های خودش کاری کرده یا نه بعد بهش بگو
    اخه هرچی باشه بنیان گذار نیروانتظامی هست
    خودش که 3 تا دختر داره ! اصلا پسر نداره
    برای کارای دیگه برشش میره ولی کمیسیون پزشکی رو نمیدونم
    در مورد خواستن هم برای انتقالی و کارای دیگه که بهش گفتم , گفت که مشکلی نیست برام انجام میده ولی کمیسیون رو بهش نگفتم به خاطر همون دلیل

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام بچه ها كسي ك اطلاع داره ميتونه منو راهنمايي كنه؟؟ ببينيد من ارديبهشت پست كردم برگ سبزم اومد يكوم تير ماه. مدركم ليسانس و تهرانم. دنبال امريه بودم براي كارخونه. متاسفانه ليست امريه براي برج تير پر شده وگفتن ميتونن براي يك شهريور بم امريه بدن. چه كار كنم دو ماه بندازم عقب؟؟
    ببین ، شما امریه که بگیری باید 24ماه خدمت بکنی یعنی 3 ماه بیشتر. حالا دو ماه هم که می خوای عقب بندازی یعنی 5 ماه دیرتر خدمتت رو تموم میکنی. توی خدمت که رفتی میفهمی 1 ماه دیرتر یعنی چی . چه برسه به 5 ماه

4. این کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

ببین ، شما امریه که بگیری باید 24ماه خدمت بکنی یعنی 3 ماه بیشتر. حالا دو ماه هم که می خوای عقب بندازی یعنی 5 ماه دیرتر خدمتت رو تموم میکنی. توی خدمت که رفتی میفهمی 1 ماه دیرتر یعنی چی . چه برسه به 5 ماه
    داداش من امریه رو بگیر ولی همچین مالی هم نیست خیل از بچه ها دارن راحت تر از ما امریه ها خدمت می کنند وخیلی ها هم نه . در هر صورت گرفتی بیا شخصی روش کارو بهت بگم اینجا نمیشه
    Last edited by asemuna; 21-05-2012 at 18:22.

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

مرسي از توجهتون. اما من اين امريه رو ميخوام. ميشه بگيد الان كه برگه سبز من براي يك تير اومده چطور بندازمش براي شهريور؟؟؟ يا ميشه تير رفت اموزشي بعد امريه رو لحاظ كرد با اين كه اسمم برا شهريور تو ليست امريس؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

مرسي از توجهتون. اما من اين امريه رو ميخوام. ميشه بگيد الان كه برگه سبز من براي يك تير اومده چطور بندازمش براي شهريور؟؟؟ يا ميشه تير رفت اموزشي بعد امريه رو لحاظ كرد با اين كه اسمم برا شهريور تو ليست امريس؟؟؟
    مبارکتون باشه
    من که رفتم نظام وظیفه شهرمون طرف گفت 50 -50 ممکنه بشه یا نشه . منم قیدشو زدم
    حالا بچه های دیگه هم نظر بدن

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

همه چيز بستگي به شانس داره. اصلا ربطي به اميره گرفتن نداره. من كه حاظر نيستم يك روز اضافه تر وايسم.
    و الان خوشحالم كه يك ماه تاريخ اعزامم رو عقب انداختم چون تير ديگه تموم ميشه اينطوري.
    من از من به شما نصيحت كه هركاري ميخواين بكنين. اميره بگيريد نگيريد آشنا داريد و هر كاري ميخايد بكنيد عقب نندازين.
    اين حرف من حرف خيلي هاست. امروز كه هنوز اعزام نشدين متوجه نميشيد. وقتي رسيدين به 16 ماه خدمت مي فهميد.
    الانم كه به لطف دوستان خدمت شده 24 ماه. ديگه بدتر.من اگه سربازي نرفته بودم اميدي نبود كه با خدمت 24 ماهه ،‌ميرفتم!
    2 سال!!!
    تو اين 15 ماهش ...وزيديم!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

همه چيز بستگي به شانس داره. اصلا ربطي به اميره گرفتن نداره. من كه حاظر نيستم يك روز اضافه تر وايسم.
    و الان خوشحالم كه يك ماه تاريخ اعزامم رو عقب انداختم چون تير ديگه تموم ميشه اينطوري.
    من از من به شما نصيحت كه هركاري ميخواين بكنين. اميره بگيريد نگيريد آشنا داريد و هر كاري ميخايد بكنيد عقب نندازين.
    اين حرف من حرف خيلي هاست. امروز كه هنوز اعزام نشدين متوجه نميشيد. وقتي رسيدين به 16 ماه خدمت مي فهميد.
    الانم كه به لطف دوستان خدمت شده 24 ماه. ديگه بدتر.من اگه سربازي نرفته بودم اميدي نبود كه با خدمت 24 ماهه ،‌ميرفتم!
    2 سال!!!
    تو اين 15 ماهش ...وزيديم!!!!
    خدمت که 21 ماه هستش نه 24 ماه. و من 2 ماه انداختم عقب و هنوز نرفتم پشیمونم که چرا انداختمش عقب و گرنه الان 1 ماه از آموزشیم تموم شده بود.

---------- Post added at 01:08 AM ---------- Previous post was at 01:06 AM ----------

سلام دوستان وضعیت آموزشی توی ماه رمضون چه طوریاست آسونتره سخت تره؟ آخه من 1/4 اعزامم و 1 ماه از آموزشیم میفته تو ماه رمضون.

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان وضعیت آموزشی توی ماه رمضون چه طوریاست آسونتره سخت تره؟ آخه من 1/4 اعزامم و 1 ماه از آموزشیم میفته تو ماه رمضون.
    یادش بخیر ، پارسال 1 تیر اعزام شدم ، ماه رمضون به معنای واقعی هتل میشه ، دوره طلایی به نظر من عید نیست ، دوره ای هست که توش ماه رمضون میخوره !
    حالا میری میفهمی !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

آقایون من تقریبا دارم میمیرم از ترس ........ آموزشی افتادم مرکز آموزش شهید رجایی کرمانشاه !!!! چه جور جایی هست ؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •