سلام منم 3شب با 4مگ دانلود کردم شبانه. نردیک به شبی 7.5گیگ اماامروز دوباره سرعت کم شده
Sent from my sony Tx using Tapatalk 2
سلام منم 3شب با 4مگ دانلود کردم شبانه. نردیک به شبی 7.5گیگ اماامروز دوباره سرعت کم شده
Sent from my sony Tx using Tapatalk 2
تاپیک جهت پاک سازی و ارام شدن جو تاپیک تا اطلاع بعدی بسته می شود
لطفا از زدن تاپیک های جدید خود داری کنید که بدون اخطار قبلی مستقیم به ترش می رود.
تاپیک مجددا باز می شود.... از دوستان می خوام که احترام همدگیر را رعایت کنید.
با تشکر
دوستان، تجربیات نویز روی خطتون و اینکه چطور و از چه طریقی تونستید نسبت سیگنال به نویز رو به حدود 20 دسی.بل برسونید رو با ما به اشتراک بگذارید...!
همچنین Attenuation به زیر 40-50 دسی.بل
Last edited by Zeitgeist; 26-05-2013 at 22:45.
آقا الان این برای مودم من هست میشه یک برسی کنید ببینید چطوری هست؟ چون از اینا سر در نمیارم! (اگه یه کوچولو توضیح بدید که باید حداقل چقدر باشه و ...جهت اطلاعات بیشتر...)
SNR Margin (dB): 24.9 25.0 Attenuation (dB): 16.0 9.0 Output Power (dBm): 12.3 19.8 Attainable Rate (Kbps): 9664 1296 Rate (Kbps): 4096 512 K (number of bytes in DMT frame): 129 17 R (number of check bytes in RS code word): 14 12 S (RS code word size in DMT frame): 1 4 D (interleaver depth): 64 4 Delay (msec): 16 4
خیلی خیلی ممنونم![]()
من که سر در نمیارم از این چیزا![]()
سلام دوستان
می خواستم بدونم سرعت شما هم از 4 مگ پایین تر آمده یا خیر ؟
چون برای من الان هر دفعه مودم رو وصل و قطع میکنم سرعتم تغییر میکنه الان مثلا" روی 2688 kb/s هست قبلش روی 2272 kb/s بود و همش این وضعیت ادامه داره
هر چی قطع و وصل میکنم دیگه سرعت 4 مگ نمیشه
چون تا امروز صبح سرعتم روی 4 مگ بود![]()
شما سرویس 128 دارید؟ خوش به حالتون ما که نصف این سرعت هم تجربه نکردیم.فقط الان مشکلی که دارم قعطی هست.بعضی مواقع الکی قطع میشه حوصله هم ندارم زنگ بزنم کلی زمان میبره از آخرم میپیچونه بعد درست میشهجدا مثلا میگه مودم رو ریست کنید از این حرفا
![]()
بله 128 دارم - سرعتم تا همین صبح تا 460 میرفت ولی الان تا 300 بیشتر نمیره![]()
دوست عزیز یعنی شما شبانه هم سرعتتون 400هستش با سرویس 128؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)