تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 857 از 2199 اولاول ... 35775780784785385485585685785885986086186790795713571857 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,561 به 8,570 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dead Space's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنونم بابت راهنمايي هاي ارزشمندتون. حالا به نظرتون ۱مگ بر دارم يا 1024؟ اينجوري که بچه ها مي گن و در چندين پست نوشته شده بود ۱ مگ تفاوت چنداني با 512 نداره و ۱ مگ و ۵۱۲ جفتشون حدود 110-120kB دانلود مي دن و از قرار معلوم سرعت 512 رو بالاتر از حد معمول بستن.

Sent from my Desire HD using Tapatalk 2

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

از اونجایی که همه چیز از جمله سرعت اینترنت در ایران بسیار قانونمند هست(!) معلوم نیست امروز یا فردا بهتر بشه یا بدتر.
    من جای شما بودم فعلا 512 رو میگرفتم ببینم همون سرعتش چقدر هست و بعدها اگه معلوم شد 1024 رو وضعیتش رو بهبود دادند می کردمش 1024!
    این که بخواهید مودم و طرح ویژه بگیرید دیگه بحث اش جداست.

موفق باشی

3. 2 کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

از اونجایی که همه چیز از جمله سرعت اینترنت در ایران بسیار قانونمند هست(!) معلوم نیست امروز یا فردا بهتر بشه یا بدتر.
    من جای شما بودم فعلا 512 رو میگرفتم ببینم همون سرعتش چقدر هست و بعدها اگه معلوم شد 1024 رو وضعیتش رو بهبود دادند می کردمش 1024!
    این که بخواهید مودم و طرح ویژه بگیرید دیگه بحث اش جداست.

موفق باشی
    ۱. بله مي خوام طرح ويژه بگيرم. يا 512 ساليانه که ۲۰۰ تومن هست يا ۱مگ ساليانه که ۲۵۰ تومنه. حالا با اين شرايط کدوم رو توصيه مي کنيد؟
    ۲. ** هر چقدر سبک سنگين مي کنم مي بينم ارزشش رو نداره dx350 خام بگيرم و ماهيانه پول بدم. هر ۲ طرح ذکر شده بسيار به صرفه تر است... در ضمن از قرار معلوم تفاوت چشم گيري بين اين ۲ مودم وجود نداره، ميزان رضايت و شکايت از هر ۲ مودم حدودا برابر است.
    ممنونم از راهنمايي هايتان

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

512 یکساله 200 با 20 گیگ حجم میشه ماهی 1.7 گیگ که خیلی کمه و سریع تموم میشه پس مجبور میشید برای هر گیگ اضافه 6 تومان هم بدید، اون 200 تومان هم اگه فرض کنیم همش پوله حجمه (غلطه ولی توی مقایسه مشکل پیش نمیاد) میشه گیگی 10 تومان

1024 یکساله 250 با 25 گیگ حجم میشه ماهی 2.1 گیگ که بازم احتمال کم اومدنش زیاد هست و هر گیگش اینبار 8 تومان میشه (!)، و با فرض بالا میشه گیگی 10 تومان که یکی هست.

پس به طور کلی اگه واقعا سرعت 512 با 1 مگ یکی باشه مسلما 512 میارزه ولی ریسکش هم هست که توی این 1 سال عضویت وضعیت تغییر کنه، این دیگه انتخاب شماست، وقتی طرح ویژه می گیرید باید بدونید ممکنه توی این یکسال اگه وسطش پشیمونم بشید دیگه راهی نیست.
    شما اگر 512 بگیر با 5 گیگ اضافه هم میشه 230 تومان که کمتره و توی حجم سود می برید.

حالا شما با یکی از همون نمایندگی های فردیس کرج صحبت کنید بگید بهتون چند روز یه مودم با طرح 512 بدند تست کنید (شاید قبول کردند)(اونا هدفشون فروشه پس یه جوری باهاتون کنار میان)

6. این کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه امین1356's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنونم بابت راهنمايي هاي ارزشمندتون. حالا به نظرتون ۱مگ بر دارم يا 1024؟ اينجوري که بچه ها مي گن و در چندين پست نوشته شده بود ۱ مگ تفاوت چنداني با 512 نداره و ۱ مگ و ۵۱۲ جفتشون حدود 110-120kB دانلود مي دن و از قرار معلوم سرعت 512 رو بالاتر از حد معمول بستن.

سرویس 512 من که قبلا" بالاتر بسته شده بود از دیروز رو همون 512 با 63K دانلود بسته شده!
    لطفا" بقیه دوستان وضعیت سرویسشون رو بگن.
    با تشکر

8. این کاربر از امین1356 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنونم از راهنمايي شما. احتمالا 512 يک ساله بگيرم با گيگابايت اضافه! نظر خوبي داديد.
    ** راستي يک سر به اين جا بزنيد:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مودم seowon sw200 با کيفيتي بي نظير!
    *واقعا مودم خوبيه؟ نسبت به اون ۲ تا سرتره يا پايين تر يا هم سطح؟
    *من که هيچ چيز ازش تو گوگل گير نياوردم.

10. این کاربر از Dead Space بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

شرکت سئوون کره جنوبی :

سازنده مودم جیبی و USB مبین نت
    آنتن دهیش طبق مشخصات فنی بهتر از اون دوتای دیگه است ولی 1 پورت تلفن داره و wifi اش همه رده b/g هست و n نداره.
    و چون هوآوی دیگه CPE Wimax نمیزنه احتمالا جایگزین bm632w میشه.

12. این کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    بنده تخصصی در این موارد ندارم و این گفته ها هم نظر و تجربه و اطلاعات شخصی خودم هست و ممکن هم هست کاملا غلط باشه، خواهشا اساتید اگر موردی بود اصلاح کنند.

در مورد این دو شرکت باید بگم که طبق اطلاعات من مبین نت شرکتی هست که حدود! 50% سهامش مال مخابرات هست و مخابرات هم حدود 50% اش مال سپاه و سپاه هم یک سازمان دولتی هست پس در حالت کلی همونطور که در اپراتور های موبایل شرکت (نسبتا) خصوصی ایرانسل نسبت به همراه اول کیفیت و خدمات بهتری داره فکر می کنم این به مبین نت هم سرایت می کنه(اینا مربوط به طرز فکر مدیریتی میشه)

در مورد نارضایتی کاربران من نظر نمی تونم بدم، من به شخصه نه راضی بودم نه ناراضی کلا وضعیت پینگ توی سرویس وایمکس نسبت به ADSL بدتره و روی مودم USB ایرانسل هم که تست کردم همین طور بود ولی در این زمینه خیلی اطلاعات ندارم، از اساتید بپرسید براتون توضیح میدند.
    موضوع پوشش یه چیز خیلی مهم هست چون عملا اصل ارزش وایمکس به قابل حمل بودنشه!
    قبلا هم گفتم وایمکس برای دانلود شبانه ایده آل نیست اگه هدفتون اینه بهتره نگیرید.
    در مورد نوسان سرعت، به نظر من به میزان آنتن دهی بستگی داره یعنی اگه وضعیت شما در آنتن دهی ایده آل باشه و مودلاسیون و تنظیمات همه چی خوب باشه سرعتم خوبه و در طول روز نوسانش زیاد نیست.
    و البته فکر کنم از لحاظ قیمت هم مبین نت ارزونتر از ایرانسل در میاد(! <شکلک شک>)
    ولی امکاناتش و گسترگی خدماتش می شه گفت افتضاح هست.
    بسته به شهر و منطقه ممکنه اصلا خوب نباشه، مثلا انگار اهواز خیلی وضعیت خرابه، اینو باید کسایی که توی کرج هستند بهتون بگن.

داشتم پست هاتون رو یه نگاهی می نداختم دیدم خیلی هم از رایتل انگار ناراضی نیستید، حالا چرا گفتید مفت نمیارزه نمی دونم.(خودم اصلا کلمه 3G 128Kbps برام قابل هضم نیست- آخرین باری هم که قیمت هاشون رو دیدم فضایی بود - و فقط مزیتش کاربرد در حرکت و 2 کاناله بودنش بود.)

حالا اینکه ایرانسل بگیرید یا مبین نت فکر می کنم بیشتر به نوع استفادتون از اینترنت بستگی داره!

یک نفر هم یک تجربه با ایرانسل داشته بخونید بد نیست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (من که تجربم اینطوری نبود ،مثل آدم اومد نصب کرد و رفت، همه چی هم حل بود!)

می تونید وقتی نمایندگی اومد تست کنید ناراضی بودید، بگید نمی خواهید.
    در مورد مودم ها :

1- مودم Green packet dx350

antenna gain : 5dBi
    LAN PORT : 2
    VOIP : 2
    Flexible 360˚ antenna array boost
    شرکت مالزیایی احتمالا ساخت چین
    قیمت : 110

2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] bm632w :

antenna gain : ?
    LAN Port : 1
    VOIP : 1
    خود شرکت هو-آ-وی دیگه از مودم های وایمکس پشتیبانی نمی کنه!
    آنتن تقویتی!؟
    شرکت چینی
    قیمت : 110

تجربه من و چیزی که شنیدم اینه که مدل اول بهتر هست.
    شرکت سئوون کره جنوبی :

سازنده مودم جیبی و USB مبین نت
    آنتن دهیش طبق مشخصات فنی بهتر از اون دوتای دیگه است ولی 1 پورت تلفن داره و wifi اش همه رده b/g هست و n نداره.
    و چون هوآوی دیگه CPE Wimax نمیزنه احتمالا جایگزین bm632w میشه.
    اولا در مورد پست ۳-۴ روز پيش شما:
    هر دفعه خواستم جواب بدم مشکلي پيش اومد، ولي الان شرايطش مهياست. ممنونم که فينگليش ما رو فارسي کرديد و جواب داديد.
    هدفم به حاشيه کشوندن بحث مبين نت نيست ولي در مورد رايتل: پست هايي که از من خونديد مربوط به بيش از ۳ ماه پيش بود و اون موقع به من گفته بودن با کارت دانشجويي سرعت بالا تا حدود ۲ مگابيت مي ديم، خوب اگه اينکارو مي کردن ديگه وايمکس مي خواستم چي کار؟
    هنوز هم مي گم: ويژگي هاي رايتل پينگ پايين (حدود ۷۰ms و حتي کمتر)، سرعت واقعا ثابت و دو کاناله بودن آن است.
    مي تونن سرعت بالا بدن ولي نمي دونم چرا اينکار رو نمي کنن، مشکل فقط ندادن سرعت بالاست وگرنه کيفيت اينترنتش عاليه.
    دليل نارضايتيم موارد ذکر شده بود! خوب مهمترين امتياز 3g اينترنت پر سرعته، نه سرعت 240kbps (نمي دونم اين سرعت رو از کجا آوردن که يه بيت هم بالا و پايين نمي ره!) .اگه سرعت اينترنت بيشتر باشه ما با اسکايپ و نظاير اون video call برقرار مي کنيم و نياز به پرداخت هزينه هاي بالاي پايه ي شبکه براي تماس تصويري نيست و ديگه مثل من در به در دنبال يه رايتلي ديگه نمي گردي که بتوني باهاش تماس تصويري بر قرار کني.

**** اون مودم کره اي که گفتم رو فقط به همراه اولي هاي دايمي به صورت شرايطي مي دن! چه دليلي داره که اين مودم رو فقط روي اين طرح مي دن؟
    فکر نکنم انقدر بهتر باشه که بخوام اين طرح رو انتخاب کنم، درسته؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

512 نامحدود 8صبح الی 20شب دارم سرعت فیکس 64 کیلوبایت در ثانیه است ماهی 42.000 تومان

داره خودمونی میشه no_p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

یک سوال فنی ، من 2 مگ مبین نت یک ماهه کم مصرف بگیرم بعد سر 25 روز بفرض تموم بشه من میتونم دوباره یک اشتراک جدید یکماهه بخرم یا مجبورم برم ترافیک بخرم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •