تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 857 از 1291 اولاول ... 357757807847853854855856857858859860861867907957 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,561 به 8,570 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    مشکلی نیست پول تا چند ساعت دیگه به حسابت واریز میشه.
    اگر هم نشد حتماً پیگیر باش با شماره پیگیری. اگه نشد برو شعبه و بهشون بگو. به ایرانسل هم بگو.
    اگه زنگ بزنی میگن از دست ما کاری ساخته نیست و این حرف ها. ولی اگه پیگیر باشی درست میشه.
    ممنون از دوستان .
    چند دقیقه بعد حساب بانکیمو کنترل کردم پولمو برگردوندند .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان بنظرتون ایرانسل بهتره یا مبین نت؟

3. این کاربر از arsenik بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    آیا تنظیماتی در مودم وجود داره که بشه بهینه ترین سرعت رو دریافت کرد و اینکه برای کسی مثل من که 3 راغ آنتن از 5 تا بیشتر ندارم آنتن کمکی جوابگو هست ؟ من یه آنتن معمولی کوتاه وصل کردم آنچنان تاثیری نداشته نمی دونم مال خودش چه شکلیه
    واینکه بطور معمول عدد های سیگنال درون تنظیمات مودم چند هستند؟
    ممنون

داره خودمونی میشه shermanpop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

چطور میتونم مودم BM632w ایرانسل رو به مبین نت تبدیل کنم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

چطور میتونم مودم BM632w ایرانسل رو به مبین نت تبدیل کنم
    اینها همش حرف و حدیشه که مبین نت میگه . در صورتی که فقط لازمه مک آدرس مودم شما تو سیستم مبین نت ثبت بشه و براتون یک اکانت بسازن و روی اون مک فعال کنند.
    این تغییر فریمور و ... هم الکی هست مبین نت اینکار رو میکنه که بگه 20000 تومن گرفتیم برای این بود و کاربر با دیدن کار فیزیکی قانع بشه برای پرداخت هزینه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه امین1356's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینها همش حرف و حدیشه که مبین نت میگه . در صورتی که فقط لازمه مک آدرس مودم شما تو سیستم مبین نت ثبت بشه و براتون یک اکانت بسازن و روی اون مک فعال کنند.
    این تغییر فریمور و ... هم الکی هست مبین نت اینکار رو میکنه که بگه 20000 تومن گرفتیم برای این بود و کاربر با دیدن کار فیزیکی قانع بشه برای پرداخت هزینه .
    کاملا" تایید میشه، فقط باید مک مودم ایرانسل تو سیستم مبین نت ثبت بشه و فرکانس های مبین نت هم تو مودم ایرانسل تو قسمت "وایمکس" ---> "اسکن تست" اضافه بشه.
    فریمور های کاستومایز شده مودم وایمکس و ایرانسل فقط فرقشون یکی تو لوگوی شرکتشونه (وقتی به مودم وصل میشی اون بالا نشون میده) یکی هم تو رنج فرکانس های تعریف شده تو مودمه که میشه دستی هم ادیت کرد.
    البته ایرانسل تو فریمور جدیدی که تو سایتش گذاشته اگه آپدیت کنی باهاش مودمو قسمت تغییر فرکانس رو حذف کرده.
    من مودم ایرانسل رو به ورژن جدیدی که تو سایتش گذاشته بود آپدیت کردم ولی خوشم نیومد و مودم مثل قبل استیبل نبود و اجازه هم نمی داد که به ورژن پایینتر با فایل فریمور هایی که قبلا" ایرانسل داده بود دانگرید کنی. بخاطر همین با فایل bin مبین نت از داخل مودم این کارو کردم.
    من خودم مودم BM632w ایرانسل رو با فریموری که مبین نت تو سایتش گذاشته آپدیت کردم و دستی فرکانس های ایرانسل رو دادم و الان دارم با ایرانسل کار میکنم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    عکس عمل بالا رو از مبین نت به ایرانسل هم میشه انجام داد اگه ایرانسل قبول کنه و مک مودم مبین نت رو تو سیستمش وارد کنه.
    با تشکر

8. 3 کاربر از امین1356 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohsen19871366's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

میخواستم ببینم آیا وایمکس ایرانسل هم طرح رایگان شبانه داره؟ و اینکه از بین ایرانسل و مبین نت کدام بهتر سرویس می دهند؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه امین1356's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میخواستم ببینم آیا وایمکس ایرانسل هم طرح رایگان شبانه داره؟ و اینکه از بین ایرانسل و مبین نت کدام بهتر سرویس می دهند؟
    به غیر از طرح مصرف آزاد 128K و 256K سایر طرح ها از 2 الی 6 صبح رایگانه.
    اگر در شهری هستی که ایرانسل پوشش داره 100% ایرانسل کیفیت بهتری داره (من جفتشون رو دارم).
    با تشکر

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کلافه شدم نمی دونم مشکلم از چیه چو الان که از یه اینترنت دیگه استفاده میکنم هیچ مشکلی ندارم خواهشا اگه تنظیمی داره بگین
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوباره همون داستان چند روز پیش 2 مگ نامحدود برای من تکرار شد. انگار از 2مگ یک آن میشه 128! سرعت دانلود از 25 بالاتر نمیره که نمیره! عمرا تمدیدش کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •