ممنون از دوستان .
چند دقیقه بعد حساب بانکیمو کنترل کردم پولمو برگردوندند .
ممنون از دوستان .
چند دقیقه بعد حساب بانکیمو کنترل کردم پولمو برگردوندند .
دوستان بنظرتون ایرانسل بهتره یا مبین نت؟
سلام دوستان
آیا تنظیماتی در مودم وجود داره که بشه بهینه ترین سرعت رو دریافت کرد و اینکه برای کسی مثل من که 3 راغ آنتن از 5 تا بیشتر ندارم آنتن کمکی جوابگو هست ؟ من یه آنتن معمولی کوتاه وصل کردم آنچنان تاثیری نداشته نمی دونم مال خودش چه شکلیه
واینکه بطور معمول عدد های سیگنال درون تنظیمات مودم چند هستند؟
ممنون
چطور میتونم مودم BM632w ایرانسل رو به مبین نت تبدیل کنم
اینها همش حرف و حدیشه که مبین نت میگه . در صورتی که فقط لازمه مک آدرس مودم شما تو سیستم مبین نت ثبت بشه و براتون یک اکانت بسازن و روی اون مک فعال کنند.
این تغییر فریمور و ... هم الکی هست مبین نت اینکار رو میکنه که بگه 20000 تومن گرفتیم برای این بود و کاربر با دیدن کار فیزیکی قانع بشه برای پرداخت هزینه .
کاملا" تایید میشه، فقط باید مک مودم ایرانسل تو سیستم مبین نت ثبت بشه و فرکانس های مبین نت هم تو مودم ایرانسل تو قسمت "وایمکس" ---> "اسکن تست" اضافه بشه.
فریمور های کاستومایز شده مودم وایمکس و ایرانسل فقط فرقشون یکی تو لوگوی شرکتشونه (وقتی به مودم وصل میشی اون بالا نشون میده) یکی هم تو رنج فرکانس های تعریف شده تو مودمه که میشه دستی هم ادیت کرد.
البته ایرانسل تو فریمور جدیدی که تو سایتش گذاشته اگه آپدیت کنی باهاش مودمو قسمت تغییر فرکانس رو حذف کرده.
من مودم ایرانسل رو به ورژن جدیدی که تو سایتش گذاشته بود آپدیت کردم ولی خوشم نیومد و مودم مثل قبل استیبل نبود و اجازه هم نمی داد که به ورژن پایینتر با فایل فریمور هایی که قبلا" ایرانسل داده بود دانگرید کنی. بخاطر همین با فایل bin مبین نت از داخل مودم این کارو کردم.
من خودم مودم BM632w ایرانسل رو با فریموری که مبین نت تو سایتش گذاشته آپدیت کردم و دستی فرکانس های ایرانسل رو دادم و الان دارم با ایرانسل کار میکنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس عمل بالا رو از مبین نت به ایرانسل هم میشه انجام داد اگه ایرانسل قبول کنه و مک مودم مبین نت رو تو سیستمش وارد کنه.
با تشکر
میخواستم ببینم آیا وایمکس ایرانسل هم طرح رایگان شبانه داره؟ و اینکه از بین ایرانسل و مبین نت کدام بهتر سرویس می دهند؟
به غیر از طرح مصرف آزاد 128K و 256K سایر طرح ها از 2 الی 6 صبح رایگانه.
اگر در شهری هستی که ایرانسل پوشش داره 100% ایرانسل کیفیت بهتری داره (من جفتشون رو دارم).
با تشکر
کلافه شدم نمی دونم مشکلم از چیه چو الان که از یه اینترنت دیگه استفاده میکنم هیچ مشکلی ندارم خواهشا اگه تنظیمی داره بگین
ممنون
دوباره همون داستان چند روز پیش 2 مگ نامحدود برای من تکرار شد. انگار از 2مگ یک آن میشه 128! سرعت دانلود از 25 بالاتر نمیره که نمیره! عمرا تمدیدش کنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)