با 1200 میشه پایونیر خرید
srt هیچ کدوم از مدل های موجود پخش نمیکنه
با 1200 میشه پایونیر خرید
srt هیچ کدوم از مدل های موجود پخش نمیکنه
ممنون از پاسختون
نظر تون در مورد سینما خانگی سونی چیه؟
مدل DAV-DZ840?
حقیقتا من خیلی ترسونده در مورد پایونیر
می گن وسایلش پیدا نمی شه اگر خراب بشه
می گن زودتر از سونی خراب می شه
ایا این حرفا صحیح هست؟
ممنون می شم مرا راهنمایی کنید
با سلام...دوستان من فقط دستگاه صوت و تصویری میخوام که صداش واقعا عالی باشه و به دل بشینه نه اینکه خش خش کنه و بد پخش کنه و حدود قیمت 500 باشه و ویدیو اصلا براممهم نیست فقط صدا برام مهمه چون شبها میخوام موزیک گوش بدم و اینکه فقط usb3ساپورت کنه وکنترل هم داشته باشه ...پس چیزی ک برام مهمه یکی صداش عالی باشه چه بلندی و چه عمق صدا و اینکه کنترل هم داشته باشه تا تنظیم ساعت روش داشته باشه و یو اس بی 3 هم ساپورت کنه همین لطفا مدل را برام بنویسید و بگین ممنون میشم
با این توقعات کم فکر نمی کنی داری خیلی هزینه می کنید![]()
شما یه دوری تو بازار بزنید با این پول یه MP4 خوب پیدا می کنید.
شما باید یه مینی های فای یاماها یا دنون بخری. مثل این
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
داوود جان منم تقریبا یک همچین چیزی میخوام ک صدا برات در اولویت هست
حالا میخواستم بدونم اینها قابلیت اینو داره که به عنوان خروجی تلویزیون ازشون استفاده بشه یا اینکه به کامپیوتر از طریق بلوتوث متصل بشه و موزیک اجرا کنه؟
نمایندگی خاصی توی تهران ازشون سراغ داری؟
ممنون
بله همگی ورودی AUX دارند اما این سیستم ها خیلی گرون هستند و اصلا مناسب استفاده به جای اسپیکر نیستند.
با تشکر از شما داود جان من والا سیستم خانگی سونی دارم که تو لینکی ک گذاشتم هست و فقط از یو اس بیش ناراضیم که برای جلو و یا عقب بردن موزیکها کند هست مثلا داره اهنگ 1 را گوش میدم میخوام بزنمش اهنگ مثلا 8 خیلی طول میکشه و اینکه صداشم سه بعدی نیست و میخوام خیلی خوب پخش کنه با عمق و این سیستم که معرفی کردین عالیه و ارزش اصلا داره این مدل سیستمم را بفروشم و اینو بخرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این سوال رو هم لطفا دریابید
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)