تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 857 از 892 اولاول ... 357757807847853854855856857858859860861867 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,561 به 8,570 از 8913

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | C | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1 میلیون تومان و 1.5 میلیون تومان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

---------- Post added at 01:44 PM ---------- Previous post was at 01:42 PM ----------

توی سری XPS دل دنبال لپ تاپ بازی بگرد به نظر من
    عزیزم من دارم میگم هزینه تا 1100 شما میگی مدل XPS ? لطفا بین همین دو مدل بگین .
    HP میدونم قبلا مدل گرمایی داشته ولی الان چی ؟ اینایی که گفتن مدل اروپایی مشکل حرارتی نداره والله از نظر بدنه و اندازه مقایسه کردم با مدل 6050 یکی بود . پس چطوری میگن مدل سفارش خاورمیانه داغ میکنه ولی اروپایی نه .

پروفشنال farsweb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیزم من دارم میگم هزینه تا 1100 شما میگی مدل XPS ? لطفا بین همین دو مدل بگین .
    HP میدونم قبلا مدل گرمایی داشته ولی الان چی ؟ اینایی که گفتن مدل اروپایی مشکل حرارتی نداره والله از نظر بدنه و اندازه مقایسه کردم با مدل 6050 یکی بود . پس چطوری میگن مدل سفارش خاورمیانه داغ میکنه ولی اروپایی نه .
    سلام دوست من این سفارش خاورمیانه و ... دروغی بیش نیست . چرا که هر مدلی جنس و طراحی مشخصی داره و یه شرکت مثل اچ پی به همین سادگی خودش رو بی اعتبار نمی کنه اینجوری .
    اگر هدف شما بازیه باید بگم با ۱۱۰۰ هزار تومان شما همین مقدار پول رو دور می ریزین !
    برای بازی بهتره حداقل برین سراغ xps . اگر بدون سیستم عامل پیدا کنین بسیار ارزون در میاد .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

فرق این مدلا از ایسوس تو چیه؟
    N53SN
    N53SV
    K53 SV

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام دوست من این سفارش خاورمیانه و ... دروغی بیش نیست . چرا که هر مدلی جنس و طراحی مشخصی داره و یه شرکت مثل اچ پی به همین سادگی خودش رو بی اعتبار نمی کنه اینجوری .
    اگر هدف شما بازیه باید بگم با ۱۱۰۰ هزار تومان شما همین مقدار پول رو دور می ریزین !
    برای بازی بهتره حداقل برین سراغ xps . اگر بدون سیستم عامل پیدا کنین بسیار ارزون در میاد .
    شما دقیقا چرا میگین پول دور ریختنه ؟ یعنی کیفیت ساخته پایینی داره یا اینکه عمر کمی ؟ منظور بنده از بازی مثلا حداکثر روزی 2 ساعت بازی کردن بود همین.
    این بازی از نظر کانفیگ برای بازی مناسبه . ولی از نظر عمر مفید چی ؟ واقعا مدل دل از HP سرتره ؟
    اصلا مشکل گرمایی HP حل شده یا نه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بچه ها سلام..خسته نباشید

من میخوام یک لپ تاپ بخرم زیر 1.5 ملیون..یعنی ماکسیمم بشه 1.5 ملیون

شما پیشنهادتون چیه ؟ بالا بودن قطعات خیلی مهمه برام

مرسی

آخر فروم باز mehdi666lp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران جلس

پيش فرض

بچه ها سلام..خسته نباشید

من میخوام یک لپ تاپ بخرم زیر 1.5 ملیون..یعنی ماکسیمم بشه 1.5 ملیون

شما پیشنهادتون چیه ؟ بالا بودن قطعات خیلی مهمه برام

مرسی
    .
    .
    .
    سلام

HP DV6 -6090ee 1.500.000

Dell XPS L502 1.400.000

ASUS N53SN 1.530.000

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

شما دقیقا چرا میگین پول دور ریختنه ؟ یعنی کیفیت ساخته پایینی داره یا اینکه عمر کمی ؟ منظور بنده از بازی مثلا حداکثر روزی 2 ساعت بازی کردن بود همین.
    این بازی از نظر کانفیگ برای بازی مناسبه . ولی از نظر عمر مفید چی ؟ واقعا مدل دل از HP سرتره ؟
    من هم موافقم که برای بازی سری XPS دل رو بگیری چون برای همین هدفی که شما دنبالش هستی ساخته شده !
    و کلا HP به نظرم لپ تاپ خوبی برای بازی نیست !
    سامسونگ و دل بهتر هستن !

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من هم موافقم که برای بازی سری XPS دل رو بگیری چون برای همین هدفی که شما دنبالش هستی ساخته شده !
    و کلا HP به نظرم لپ تاپ خوبی برای بازی نیست !
    سامسونگ و دل بهتر هستن !
    عزیزم من تا 1100 میخوام هزینه کنم نه بیشتر . با این اوصاف بالاخره 6050 یا 51510 دل ؟

9. این کاربر از ariajoker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farsweb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من حرف من اینه که قدرت سخت افزاری یه لپتاپ ۱ تومنی برای بازی کافی نیست . مثلا شاید الآن بشه یه بازی رو با رزولوشن فول توش با فریم بالا اجرا کرد اما شش ماه یا یکسال دیگه ، این لپتاپ قدرت اجرای بازی های روز رو با کیفیت مناسب نداره . به همین دلیل اگر هدف اصلی شما بازی هست ، بهتره حالا که دارین اینهمه خرج می کنین چیزی گیرتون بیاد که اون نیاز رو برآورده کنه .
    تنها در یک صورت میشه مدلی پیدا کرد که مناسب بازی باشه و تو رنج قیمت شما قرار بگیره : مدل فاقد سیستم عامل و کیفیت نمایشگر پایین .
    در کل لپتاپ های بازی اکثرا رنج قیمت ۱.۵ به بالا دارن و تقریبا گرون ترین لپتاپ ها به حساب میان .
    در مورد اون مدل های جدید اچ پی تو چند تا ریویو ادعا شده که برای کار طولانی مدت بسیار مناسبه . این نشون میده که زیاد داغ نمی کنه .
    در نهایت انتخاب با خود شماست
    Last edited by farsweb; 03-07-2011 at 17:43.

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    دنبال یه لپتاپ 13.3 اینچی هستم
    تا 1200 هم میتونم هزینه کنم
    مدل هایی که مد نظرم هست
    toshiba satellite U505 & 500
    toshiba satellite L635
    h pavillion Dv3 4303 va 4160
    Lenovo IDea pad z360 v z370
    ایسر و اسوز و دل اصلا نمیخوام بگیرم
    ممنون میشم همراه با ذکر قیمت راهنمایی کنید.
    مرسی
    ...................

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •