تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 857 از 966 اولاول ... 357757807847853854855856857858859860861867907957 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,561 به 8,570 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

کاربر فعال انجمن ریاضیات chekmate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام
    واسه هم نیاز کردن باید درس پیشنیاز رو ترم قبلش افتاده باشی یا اگر هم حذف کرده باشی میتونی همنیاز کنی؟
    با حذف هم ميشه ولي بستگي به نوع حذف داره، مثلا اگه حذف ماده35 باشه(يعني سر جلسه امتحان نرفته باشي) ميشه. اما اگه استاد حذف كرده باشه(حذف غيبت كلاسي) نميشه

2. این کاربر از chekmate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام خسته نباشین چند سوال دارم

من ریاضی 1 و فیزیک 1 افتادم البته فیزیک.1 اعتراض زدم
    حالا سوالام
    1- من بخوام ریاضی 2 بردارم شنیدم همنیاز کنم باید برم اموزش? باید چیکاز کنم? چون پنجشنبه میخوام برم دانشگاه بعد نمکنه دانشگاه اجازه نده همنیاز کنم?

2- حالا که من ریاضی 1 افتادم امار نمیتونم بزدارم? چون پیشنیازش ریاضی 1 اینم باید دزخواست همنیازی بدم?

3- حالا که فیزیک 1 اقتادم نمیتونم همزمان با فیزیک 1 ازمایشگاه فیزیک 1 بردارم? اینم باید همنیاز کرد?

ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام خسته نباشین چند سوال دارم

من ریاضی 1 و فیزیک 1 افتادم البته فیزیک.1 اعتراض زدم
    حالا سوالام
    1- من بخوام ریاضی 2 بردارم شنیدم همنیاز کنم باید برم اموزش? باید چیکاز کنم? چون پنجشنبه میخوام برم دانشگاه بعد نمکنه دانشگاه اجازه نده همنیاز کنم?

2- حالا که من ریاضی 1 افتادم امار نمیتونم بزدارم? چون پیشنیازش ریاضی 1 اینم باید دزخواست همنیازی بدم?

3- حالا که فیزیک 1 اقتادم نمیتونم همزمان با فیزیک 1 ازمایشگاه فیزیک 1 بردارم? اینم باید همنیاز کرد?

ممنون میشم
    سلام.
    نياز به انجام كار خاصي نيست. چون يه بار رياضي1 افتادي، پيش نيازييش تبديل به هم نياز ميشه. در مورد فيزيك1 هم به همين صورت. يعني شما فقط لازمه درسهاي وابسته رو همراه رياضي1 و فيزيك 1 اخذ كنين.

5. 2 کاربر از chekmate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

اها پس نیاز نیس کاری کنم
    اخه شنیدم بعضی دانشگاه ها اجازه نمیدن باید درخواست کتبی بدی

بعد یع سوال دیگه با معدل 13 چند واحد میشه برداشت تو ازاد

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اها پس نیاز نیس کاری کنم
    اخه شنیدم بعضی دانشگاه ها اجازه نمیدن باید درخواست کتبی بدی

بعد یع سوال دیگه با معدل 13 چند واحد میشه برداشت تو ازاد
    تا اونجايي كه من مي دونم نياز به كار خاصي نداره. طبق آيين نامه كه اينجوره.
    تا 20 واحد ميشه برداشت.

8. 2 کاربر از chekmate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ماده 23 : در صورتيکه دانشجو از يک يا چند درس پيش نياز نمره قبولي کسب ننمايد و يا برابر مقررات در کلاسهاي درس يا دروس پيش نياز شرکت نموده اما سرانجام آنها را حذف نموده باشد مي تواند با نظر گروه، آن درس يا دروس را با درس يا دروس وابسته در يکي از نيمسال هاي بعد انتخاب و بگذراند.

روال معمولش توي دانشگاه اينه كه بعد از يه بار افتادن پيش نياز به همنياز تبديل ميشه و نياز به تقاضا نداره، ولي چون ايين نامه گفته "با نظر گروه، آن درس يا دروس را با درس يا دروس وابسته در يکي از نيمسال هاي بعد انتخاب و بگذراند." شايد بعضي دانشگاه ها تقاضاي كتبي رو از دانشجو بخوان. در هر صورت شما برا اطمينان از متصدي رشته تون يه سوال بپرسين كه تقاضا لازم هست يا نه.

10. این کاربر از chekmate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

متشکرم
    پس برا محکم کاری هم شده پنجشنبه میرم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام من 20 واحد برداشته بودم این ترم. 3تا رو حذف کردم شد 11واحد.11واحد رو اگه معدلم زیر 12 بشه مشروط نمیشم؟(آخه شنیدم میگن اگه واحدا زیر 14تا باشه و معدلت زیر 12 بشه مشروط نمیشی)ممنون میشم اگه جواب بدین

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام من 20 واحد برداشته بودم این ترم. 3تا رو حذف کردم شد 11واحد.11واحد رو اگه معدلم زیر 12 بشه مشروط نمیشم؟(آخه شنیدم میگن اگه واحدا زیر 14تا باشه و معدلت زیر 12 بشه مشروط نمیشی)ممنون میشم اگه جواب بدین
    سلام. در صورتي كه انتخاب كمتر از حد مجاز واحد خارج از اراده دانشجو باشد، آره در غير اينصورت مشروطي محسوب ميشه، اين هم ايين نامه‌اش:

ماده 19 : تعداد واحدهاي انتخابي دانشجوي تمام وقت در يک نيمسال تحصيلي نمي تواند از 12 واحد کمتر و از 20 واحد بيشتر باشد.

تبصره 1 - در نيمسال هايي که دانشجو به دليل رعايت پيش نياز ها يا عدم امکان ارائه درس توسط واحددانشگاهي تا پايان هفته حذف و اضافه موضوع ماده 36 کمتر از حد اقل واحد درسي مجاز را انتخاب نمايد بلامانع بوده لکن آن نيمسال جزو سنوات تحصيلي دانشجو محسوب مي گردد اما چنانچه ميانگين آن نيمسال کمتر از 12 گردد مشروطي به حساب نمي آيد و نمرات دروس آن نيمسال در ميانگين کل و نيمسالي دانشجو محاسبه مي شود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان مدرک دانشگاه سما که زیر نظر ازاد هست معتبره ؟؟ من کارشناسی ناپیوسته عمران هستم مهر نظارت بهم میدن ؟؟؟

خودشون که میگن معتبر هست و پای مدرک میخوره دانشگاه ازاد واحد سما .
    کسی چیزی میدونه ؟؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •