با حذف هم ميشه ولي بستگي به نوع حذف داره، مثلا اگه حذف ماده35 باشه(يعني سر جلسه امتحان نرفته باشي) ميشه. اما اگه استاد حذف كرده باشه(حذف غيبت كلاسي) نميشه
با حذف هم ميشه ولي بستگي به نوع حذف داره، مثلا اگه حذف ماده35 باشه(يعني سر جلسه امتحان نرفته باشي) ميشه. اما اگه استاد حذف كرده باشه(حذف غيبت كلاسي) نميشه
سلام خسته نباشین چند سوال دارم
من ریاضی 1 و فیزیک 1 افتادم البته فیزیک.1 اعتراض زدم
حالا سوالام
1- من بخوام ریاضی 2 بردارم شنیدم همنیاز کنم باید برم اموزش? باید چیکاز کنم? چون پنجشنبه میخوام برم دانشگاه بعد نمکنه دانشگاه اجازه نده همنیاز کنم?
2- حالا که من ریاضی 1 افتادم امار نمیتونم بزدارم? چون پیشنیازش ریاضی 1 اینم باید دزخواست همنیازی بدم?
3- حالا که فیزیک 1 اقتادم نمیتونم همزمان با فیزیک 1 ازمایشگاه فیزیک 1 بردارم? اینم باید همنیاز کرد?
ممنون میشم
سلام.
نياز به انجام كار خاصي نيست. چون يه بار رياضي1 افتادي، پيش نيازييش تبديل به هم نياز ميشه. در مورد فيزيك1 هم به همين صورت. يعني شما فقط لازمه درسهاي وابسته رو همراه رياضي1 و فيزيك 1 اخذ كنين.
اها پس نیاز نیس کاری کنم
اخه شنیدم بعضی دانشگاه ها اجازه نمیدن باید درخواست کتبی بدی
بعد یع سوال دیگه با معدل 13 چند واحد میشه برداشت تو ازاد
تا اونجايي كه من مي دونم نياز به كار خاصي نداره. طبق آيين نامه كه اينجوره.
تا 20 واحد ميشه برداشت.
ماده 23 : در صورتيکه دانشجو از يک يا چند درس پيش نياز نمره قبولي کسب ننمايد و يا برابر مقررات در کلاسهاي درس يا دروس پيش نياز شرکت نموده اما سرانجام آنها را حذف نموده باشد مي تواند با نظر گروه، آن درس يا دروس را با درس يا دروس وابسته در يکي از نيمسال هاي بعد انتخاب و بگذراند.
روال معمولش توي دانشگاه اينه كه بعد از يه بار افتادن پيش نياز به همنياز تبديل ميشه و نياز به تقاضا نداره، ولي چون ايين نامه گفته "با نظر گروه، آن درس يا دروس را با درس يا دروس وابسته در يکي از نيمسال هاي بعد انتخاب و بگذراند." شايد بعضي دانشگاه ها تقاضاي كتبي رو از دانشجو بخوان. در هر صورت شما برا اطمينان از متصدي رشته تون يه سوال بپرسين كه تقاضا لازم هست يا نه.
متشکرم
پس برا محکم کاری هم شده پنجشنبه میرم
سلام من 20 واحد برداشته بودم این ترم. 3تا رو حذف کردم شد 11واحد.11واحد رو اگه معدلم زیر 12 بشه مشروط نمیشم؟(آخه شنیدم میگن اگه واحدا زیر 14تا باشه و معدلت زیر 12 بشه مشروط نمیشی)ممنون میشم اگه جواب بدین
سلام. در صورتي كه انتخاب كمتر از حد مجاز واحد خارج از اراده دانشجو باشد، آره در غير اينصورت مشروطي محسوب ميشه، اين هم ايين نامهاش:
ماده 19 : تعداد واحدهاي انتخابي دانشجوي تمام وقت در يک نيمسال تحصيلي نمي تواند از 12 واحد کمتر و از 20 واحد بيشتر باشد.
تبصره 1 - در نيمسال هايي که دانشجو به دليل رعايت پيش نياز ها يا عدم امکان ارائه درس توسط واحددانشگاهي تا پايان هفته حذف و اضافه موضوع ماده 36 کمتر از حد اقل واحد درسي مجاز را انتخاب نمايد بلامانع بوده لکن آن نيمسال جزو سنوات تحصيلي دانشجو محسوب مي گردد اما چنانچه ميانگين آن نيمسال کمتر از 12 گردد مشروطي به حساب نمي آيد و نمرات دروس آن نيمسال در ميانگين کل و نيمسالي دانشجو محاسبه مي شود.
دوستان مدرک دانشگاه سما که زیر نظر ازاد هست معتبره ؟؟ من کارشناسی ناپیوسته عمران هستم مهر نظارت بهم میدن ؟؟؟
خودشون که میگن معتبر هست و پای مدرک میخوره دانشگاه ازاد واحد سما .
کسی چیزی میدونه ؟؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)