آقا من بخوام استراحت کنم، شهرتون هتل داره بیام اونجا که یه پولی تو جیب شما بره؟
اگه آره، چجوری بیام اونجا؟!
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
آقا من بخوام استراحت کنم، شهرتون هتل داره بیام اونجا که یه پولی تو جیب شما بره؟
اگه آره، چجوری بیام اونجا؟!
تو هتل هر شهري بخوابي پولي به شهر نمي رسه
مطمعنی؟ آخه تو صفحات اول خوندم که هر اتاقی یه قیمتی داره!
بابت استراحت تو هتل که باید پول بدی البته اگه عضو شهر باشی نیازی نیستمطمعنی؟ آخه تو صفحات اول خوندم که هر اتاقی یه قیمتی داره!
منظور اینه که از پولی که شما میدی چیزی به خزانه شهر واریز نمیشه
اونكه آره هر اتاقي يه قيمتي داره
كلا
Janitor's closet Recovers 64 energy points, 288 Health point freeDormitory Recovers 72 energy points, 324 Health point free
Guest room Recovers 80 energy points, 360 Health point $ 90
Apartment Recovers 88 energy points, 396 Health point $ 160
Luxury apartment Recovers 100 energy points, 450 Health point $ 250
آقا من لول دو شدم، الان Attributes دارم، بهتر هست به کدوم بدم؟
Mobility ، Dexterity ، Charisma یا Strength
دوئلر: همه كاراكتر ها مي تونن دوئل كنند ولي دوئل كار تخصصي يك دوئلر هست. دوئلر ها در جنگ ها خودشان را نشان مي دهند. شما مي توانيد دوئلر دفاعي باشيد يا هجومي. سلاح سرد دست بگيريد يا گرم(قدرتشان مساوي است). كه البته هر كدام نياز به بالا بردن اسكيل هاي خاص دارد.آقا من لول دو شدم، الان attributes دارم، بهتر هست به کدوم بدم؟
mobility ، dexterity ، charisma یا strength
وركر: كار وركر توسعه شهر است. وركر خالص كسي است كه فقط اسكيل كنستراكشن را بالا مي برد و به همين خاطر كار خوبي براي او باز مي شود. اين كار ها هم پول زيادي ميدهند و هم باعث پيشرفت سريع شما مي شوند.
مرسی
اما این جواب اون سوالم بود که گفتم فرق دوئلر با ورکر چیه!
الان این attribute رو بهتر هست به کدوم بدم؟
کی میتونم تعیین کنم که میخوام دوئلر بشم یا ورکر؟ یعنی یه لول خاصی برسم میگه بین این دوتا یکی رو انتخاب کن، یا اینکه خودم باید قدرت های یه دوئلر رو کم کم زیاد کنم، تا ... ؟
اول انتخاب كنيد كه ميخوايد كدوم باشي تا بهتون بگم چي كارش كنيد.الان این attribute رو بهتر هست به کدوم بدم؟
از همين الان ميتونيد اسكيل ها رو طوري تقسيم كنيد كه هر كي اسكيل هاي شما رو ببينه بفهمه دولر هستيد يا وركر.کی میتونم تعیین کنم که میخوام دوئلر بشم یا ورکر؟ یعنی یه لول خاصی برسم میگه بین این دوتا یکی رو انتخاب کن، یا اینکه خودم باید قدرت های یه دوئلر رو کم کم زیاد کنم، تا ... ؟
توي لول10 شما ميتونيد كاراكتر تون رو معلوم كنيد. چهار تا كاراكتر وجود داره كه هر كدوم خصوصياتي دارند:
ماجراجو: معمولا كساني كه فقط به فكر پول و تجربه زياد هستن اين كاراكتر رو انتخاب مي كنن و فقط روي يك اسكيل كار مي كنند تا كار هاي خوب زود براشون باز بشه.
دوئلر و سرباز: توضيهاتش رو قبلا دادم. اگه مي خواهيد دوئلر شويد يكي از اين دو كاراكتر رو انتخاب كنيد(ترجيحا سرباز)
كارگر: و يا وركر كه توضيحاتش قبلا داده شد.
===
شما مي خواهيد كدوم باشيد تا بهتونن بگم چي كار كنيد.
دیگه سرباز اونقدر ها هم بهتر از دوئلر نیست به این دلیل که دوئلر ایتم های تخصصی خیلی عالی داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)