وقتی فایل زیپ رو باز میکنید سمت راست برنامه پسوردش رو نوشته :
onlyrealmadrid.com![]()
وقتی فایل زیپ رو باز میکنید سمت راست برنامه پسوردش رو نوشته :
onlyrealmadrid.com![]()
نه والا من كه پيدا نكردم من مال بايرن رو دانلود كردم چيزي نديدم به هر حال بابت اين كيت هاي جديد كه گذاشتي بايد دستت رو طلا گرفت خيلي آقايي دمت گرم![]()
مرسی اقای کرازر خیلی ساده و جالب جواب دادی کلا تو اون cv0f و اینا مشکلم حل شد
فقط به عنوان اخرین زحمت : من یه پچ 1.2 یا 1.4 بود نمیدونم دانلود کردم موقع نصب اولش به جای install نوشته update حالا من شک کردم این خود پچه یا آپدیتش؟ اگه اپدیتشه لطفا لینک خود پچ 1.4 رو برام بزار مرسی
نه همون پچ هست چون كار اون پچ آپديت كردن گيم پلي بازي هست واسه همون مي نويسه آپديت. فط اون كرك 1.20 رو بريز بعد نصب پچ لينكش توي صفحه 701 هست خودم آپلودش كردم. موفق باشي
دوستان من همه کارایی که گفتینو کردم اما فقط 4 تیمه لالیگا درست شدن مشکل از کجاست ؟
یک کپی پیست ساده بود قابل شما و بکس تاپیکو نداره![]()
سلام..
آقا این ساکر ما وسط بازی میپره بیرون..
یه دی وی دی دیگه خریدم بازم همین مشکلو دارم
قبل از عوض کردن ویندوز اینطور نبود
مشکل کجاست؟
ممنون/![]()
مشكل كرك داري بهتره پچ 1.40 رو همراه با كرك 1.20 يا 1.40 نصب و استفاده كني
مرسي به هر حال ولي متاسفانه كيت رئال و ليورپول ايراد داره ليورپول كه از نماي نزديك عين اينه كه كت شلوار يكدست قرمز پوشيدن از نماي دور درسته ول از نماي نزديك چنين مشكلي داره و همينطور براي رئال كلا ايراد دارهتوي بازي كلا قاط مي زنه امتحان كردي اين دوتا رو؟البته توي CL اين اتفاق مي افته نه در حالت عادي مپ ها رو هم براي cl اين تيم ها تنظيم كردم
226,"Club\Barclays Premier League\Liverpool"
227,"Club\Barclays Premier League\Manchester United"
232,"Club\Calcio\Inter"
233,"Club\Calcio\Juventus"
234,"Club\Calcio\Roma"
235,"Club\Bundesliga\Bayern"
236,"Club\Liga BBVA\Barcelona"
238,"Club\Liga BBVA\Real Madrid"
Last edited by Spaniuly; 10-07-2009 at 01:32.
خوب دوست عزیز زحمت لینکشو میکشی؟
ممنون/![]()
اين از كرك
اينم از پچ 1.40کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب شرط مي بندم توي بازي PES 2009 هر چي ديدين حركت رابونا كه توي فيفا 09 و 08 بارها ميشه اون رو ديد نديدين تا حالا فقط گل رو حال كنيد كه چطور با ليونل مسي رابونا مي زنم توي دروازه ويكتور والدزکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)