تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 857 از 1135 اولاول ... 357757807847853854855856857858859860861867907957 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,561 به 8,570 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

داره خودمونی میشه mard1169's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

بعید میدونم ۳۵ سالت باشه با این لحن بی ادبانه و نفسکش طلبانه.
    محمد جان با شما موافقم ، بهرحال ما قوانین رو گفتیم و مدیر انجمن هم که درباره شیوه نگارش تذکر لازم رو دادن ، پس دیگه حرفی نمیمونه و اگه نام کاربری این عزیز غیر فعال شد دیگه گله ای در میان نخواهد بود.

همه ما در اینجا هم شاگرد هستیم و هم استاد چون هیچوقت در هیچ چیزی هیچکس نمیتونه ادعای کامل بودن را بکنه.
    بقول بزرگمهر: همه چیز را همگان دانند.
    آقا مصطفی گویا من و شما همکار از آب درآمدیم!

جمله بسیار بامعنایی بود متشکرم علی اقا ، بله برای بنده افتخاری است که همکار شما هستم و در زمینه یدکی پژو فعالیت میکنم ، راستی بالاخره یک دست رینگ اسپرت خریداری کردم که با کمی تغییرات بزودی روی ماشین نصب میکنم و گزارشش رو اینجا قرار خواهم داد.

2. 5 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوست گرامی جناب mehdi---

من دقیقا متوجه منظور شما نشدم و نمیدونم مشکل شما دقیقا چی هست؟

با شخص من مشکل دارید یا کل اعضاء این کلوپ؟

اگر مشکل شما عنوان " متخصص خودروهای آمریکایی" و یا آن مدال هست که به من داده شده، باور بفرمایید من هیچوقت خودم را متخصص ندونستم و این لطف اعضاء مدیریت گروه بوده که بخاطر پستهای متعددی که در تمام این چند سال و در رابطه با موارد مختلف فنی و تعمیراتی گذاشتم، این لقب و مدال را به من دادن.

در مورد پونتیاک 77 هم که لینک اون را گذاشتم، از نظر من کار بسیار بزرگ و سنگینی انجام شده و در شرایط کنونی واقعا قابل تحسین هست. حال اگر با این روش و فرم بازسازی که انجام شده مشکلی دارید خیلی راحت میتونید عضو همان انجمن مورد نظر شده و مستقیما با فردی که صاحب خودرو هست صحبت کنید و جواب هم از خودش بگیرید، که بنده نه صاحب ماشین هستم و نه انجام دهنده کار !

در رابطه با گیربکس و توربین و متعلقات و غیره، من یکبار تعمیر را با کمک دوستم که مکانیک وارد آمریکایی هست انجام دادم و نتیجه هم خوب بوده، اما مسلما خیلی چیزها هست که باید یاد بگیریم و همانطوری که قبلا گفتم " همه چیز را همگان دانند" و البته من هم بارها و بارها مطالب بسیار مفیدی از جناب MJ1970 یاد گرفتم که واقعا در کار گیربکس دقت و حوصله تبحر زیادی دارن چون فقط از روی تصویر و توضیحات داده شده در سایتهای آمریکایی ، گیربکس 350 ماشین خودشان را اورهال و تعمیر اساسی کردن و الان هم به خوبی کار میکنه.

و در مورد ترمز هم مشکل در حد بسیار بالایی رفع شده و فقط باید یک تغییر مختصر روی سایز پیستون ترمز جلو سمت راست انجام بدم که با توجه به ایده بسیار جالب و کم هزینه ای که جناب KCNC برای ساخت یک نگهدارنده و سه نظام دست ساز خانگی به من یاد دادن، سر فرصت کار را انجام میدم و با تصاویر و شرح کامل برای کلیه دوستان و اعضاء پست میکنم.

و اما در رابطه با شما توجه بفرمایید که نه من و نه مدیریت و نه هیچکس از افراد حاضر در کلوپ، خصومت شخصی با شما نداریم ، بلکه خواسته ما احترام به قوانین و مقررات این انجمن هست . شما میتونید از تجارب خودتون یا دیگران پست بگذارید اما خواهش ما این هست که متن و نوشتار را با دقت و حوصله بنویسید تا برای همه قابل درک و خواندنی باشه.

برای تصاویر شرح دقیق و کامل بدید و از تکرار مجدد مطلب پرهیز کنید و صرفا لینک مطالبی که قبلا توضیح داده شده را بگذارید تا بیجهت صفحات بیشتری بوجود نیاد و بار کاری مدیریت زیاد نشود.

اگر قصد دارید صرفا تصویر خودرو بگذارید باید از تاپیکهایی که برای این مورد وجود داره استفاده بکنید. و البته تصویر بیوک ایران که موتورش با جراثقال داره پیاده میشه، متعلق به یکی از اعضاء همین کلوپ به نام " آقای امیر " هست که ساکن طوس هستن و نمیدونم چرا این تصویر را استفاده کردید؟!

بنده CAMARO LT هستم ( و نه CAMERA IT که به معنای دوربین فناوری و اطلاعات هست) که بخاطر اتومبیل شورلت کامارو ال تی 1976 که سالها قبل داشتم و خاطرات بسیار زیاد و خوبی از اون برای من به یادگار مانده، این اسم را انتخاب کردم و تصویرش را هم در آواتار ملاحظه میکنید.

و البته بازهم خواهش میکنم، تمنا میکنم، استدعا میکنم از این فرم و لحن کلام برای صحبت کردن با دیگران استفاده نکنید که در شآن شما و این کلوپ نیست که باعث کشیده شدن مسیر گفتگوی علمی و فنی کلوپ به بیراهه شده و هیچ بار علمی و آموزشی نخواهد داشت.

سپاسگزارم.

یکی از دوستان آمریکایی به نام " دنیس " با شورلت کامارو 69 خودش که مخصوص مسابقات درگ تغییر داده شده.

Last edited by camaro lt; 30-12-2015 at 15:50.

4. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

از مدیریت محترم. سایت درخواست دارم مدیر لایقی برای این بخش قرار بدن.با این شرایط که هرکسی میتونه همه انجمن رو به هم بریزه و با پستهای بی ارزش وقت دوستان رو بگیره عاقبت خوبی برای این بخش متصور نیستم و این انجمن نیاز به نظارت دقیقتر و بیشتری داره تا در صورت لزوم ویرایش مناسب صورت بگیره.ممنونم

6. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

شما هنوز بلد نیستی درست بنویسی و در هر پستی که میزنی کلی غلط املایی داری فکر کنم بهتره اول مشقهات رو بنویسی بعد اینجا فعالیت کنی.
    Last edited by MJ1970; 31-12-2015 at 00:12.

8. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

پسر جان با این همه علم و لیسلنس و همراهی با آمریکایی ها این هم از ماشین خریدنت.

10. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

عزیزم تو اول ثابت کن ۳۵ سالته ما دربست با هم میریم امریکا پیش عموهای امریکایی دیزی دونبش میزنیم.چرا فکر میکنی با ۲ تا دروغ مثل اینکه ۳۵ سالته و ۱۵ سال تجربه داری و یا اینکه مثلا به دروغ میگی رفتم ماشین خریدم خودت رو سر کار میزاری؟

12. 4 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mard1169's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

این اقا گفته =
    بنده CAMARO LT هستم ( و نه CAMERA IT که به معنای دوربین فناوری و اطلاعات هست) که بخاطر اتومبیل شورلت کامارو ال تی 1976 که سالها قبل داشتم و خاطرات بسیار زیاد و خوبی از اون برای من به یادگار مانده، این اسم را انتخاب کردم و تصویرش را هم در آواتار ملاحظه میکنید.
    و گفته
    یکی از دوستان آمریکایی به نام " دنیس " با شورلت کامارو 69 خودش که مخصوص مسابقات درگ تغییر داده شده.

اخه مرد حسابی خاطرات سوار شدن کامارو چه ارتباطی به سوالات من درباره توربین و گیربکس داره مگه بقیه دوستان وبنده خاطرات نداریم

این دوست شما بنام دنیس چه ارتباطی به مسائل فنی داره بیا سوالات منو جواب بده تازه اول راهی اگر سوالات اصلی بپرسم فکر کنم فرار میکنی من هم با امریکاییها در ارتباط هستم چه ربطی داره به این کلوپ فنی خودرو داری خاطرات تعریف میکنی ایا این جزو قانون سایت هست ؟
    حالا اومدی داری داستان تعریف میکنی جالب است اینجا را با کتاب داستان اشتباه گرفتی دوست عزیز camear lt

( و نه CAMERA IT که به معنای دوربین فناوری و اطلاعات هست)
    پسر جان شما عینک بزنی درست میخونی
    اپلود عکس بسته است عرض کردم دقت کن
    من علم دانش ولیسانس ندارم گفتم
    شما منظورت از خرید ماشین چه نوع ماشینی هست؟
    اگر منظورت پراید هست این ماشینها فرق دارند اشتباه گرفتی چون هرقطعه اگر بدونی با حساب کتاب ساخته شده است
    اگرمیخوای ماشین امریکایی بخری برو کادیلاک انژکتوری خریداری کن چرا نمیخری؟ عجله نکن برای خریدش باید سالها تجربه داشته باشید چون نمیتونی حرکتش بدی = اول باید چند سال به هر صورتی فنی بلد باشی و مراجعه نکنم به مکانیک کلک باز که فقط قطعه عوض میکنه و هیچ مدرکی و سندی در تجربه نداره این ماشینها با تفکر شما ها فرق داره دوست عزیز
    این پستهات درباره علی اقا یا درباره محمد جان رو که خوندم برات متاسف شدم ، سطح شعور و ادب شما از همین نوشته ها کاملا مشخصه
    اره پسر جان هیچ کس اینحا تجربه و مهارتی نداره و مهمترین کارشون همون تعویض ابگیر شیشه هاست
    منم هیچی بلد نیستم و تازه همین دیروز فهمیدم انبردست با فازمتر فرق داره
    پس دیگه توی این انجمن چکار داری برو به درس و مشقت برس ، آفرین عمویی.

14. 5 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سایت مشکلی نداره و عکس اپلود میشه.اول چند تا عکس از ماشینت بزار ببینیم عزیزم.

16. 3 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اول گواهینامه باید بگیری بعد پولات رو جمع کنی تا بعد ماشین بخری و بعد به اعضا ثابت کنی که واقعا مشکل داری اونهم با ادب و به صورت دو زانو.ما اینجا جواب ادمای نفسکش طلب رو نمیدیم.باتلاقی که درست کردی داره خودت رو میبلعه نوجوان عزیز
    Last edited by MJ1970; 31-12-2015 at 19:27.

18. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اگه فقط مردی و راست میگی چیزی در چنته داری یه تاپیک جدید در بخش خودروهای خارجی باز کن و اطلاعاتت رو اونجا قرار بده و اینقدر وقت این انجمن قدیمی رو نگیر.این انجمن رو عزیزان دلسوز و فروتن با زحمات فراوان دارن به هزار صفحه میرسونن و شما در حقیقت اسراییل وار میخوای از گرد راه نرسیده نتیجه زحمات دیگران رو به نام خودت بزنی.اگه قصد مزاحمت و کل کل نداری یه تاپیک جدید باز کن و هر اسمی هم میخوای روش بزار و اونجا رو با معلومات خودت اداره کن.

20. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •