درسته اما فرض کن من یک جدول دارم داده هایی بهش دادم و نتایجی درش هست که با ضرب و تقسیم بدست اومدن بعد همون نتایج در جدول دیگه داره استفاده میشه بعنوان داده میخام وقتی اون داده اولیه رو تغییر دادم بصورت خودکار این تغییرات در جداول بعدی هم اعمال بشه!
درسته اما فرض کن من یک جدول دارم داده هایی بهش دادم و نتایجی درش هست که با ضرب و تقسیم بدست اومدن بعد همون نتایج در جدول دیگه داره استفاده میشه بعنوان داده میخام وقتی اون داده اولیه رو تغییر دادم بصورت خودکار این تغییرات در جداول بعدی هم اعمال بشه!
در فهرست اتوماتیک
1- چطور فونت متن فهرست به دلخواه ما باشد
من تغییرش می دهم اما وقتی آپدیتش می کنم دوباره فونتش تغییر می کند
2- من در متن نوشته ام
فصل اول
زیرش نوشتم
کلیات
اما در فهرست نوشته
فصل اول ....3
کلیات ..........3
من می خواهم در فهرست بنویسد فصل اول کلیات ...........3
سلام
1- استایل heading 2 نیست
وقتی خواستم یکی از استایل ها را تغییر بدهم گفت نمی شه و موجود هست
2- فهرست اتوماتیک که میزنم ففقط استایل های هدینگ را شناسایی و وارد فهرست می کند چطور عنوان هایی که از استایل های دیگر استفاده کرده را هم وارد کنیم حتی قسمت option هم رفتم نبود که اضافه کنم
سلام چند سوال در رابطه با این فایل
سوال 1-
وقتی برای هر عنوان روی هدینگ 1 یا دو کلیک می کنیم
به صورت خیلی جالبی عنوان ها به ترتیب شماره می خورند
روش تهیه مقاله شماره دو خورده است
عنوان بعدی اش که از هدینگ دو استفاده کرده است
شماره 2-1 خورده است
متن زیر در فایل نوشته شده است
« براي سطر معادله با Equation، سبک نوشتار زير شکل درصورتيکه کوتاهتر از عرض يک ستون (82 ميليمتر) باشد با Caption(C) و درصورتيکه بلندتر از عرض ستون باشد با Caption تعريف شده است. سبک به کار رفته براي جايگاه شکل سبک Fig Position است.»
سوال 2-
این سبک های Equation، Caption(C)، Fig Position در سبک های بالا که سبک ها را نوشته نیستند
چرا بعضی از سبک ها را آن بالا می نویسد بعضی ها آنجا نیستند
البته وقتی اون مثلث گوشه تب را می زنیم تمام اسم ها را نوشته
اما چرا در اون بالا که اسم ها را درشت نوشته فقط بعضی از استایل ها هستند
سوال شماره 3
شکل شماره 2 که در فایل هست
آن بالا و به تنهایی هستش هر چی نگاه می کنم اون قسمت CLOUMNS یک ستونی نشده و قبل از متن قبل از شکل هیچ اینتر اضافی نخورده است
پس چگونه این شکل به صورت جدا آن بالا قرار دارد
سلام دوستان خسته نباشید . من میخوام توی ورد توی یک صفحه یه بک گراند داشته باشم ، توی صفحه ی بعد یه بک گراند دیگه ولی وقتی از توی از توی page color میرم و پیکچر رو انتخاب میکنم ، تمام صفحه ها میشن همون عکس انتخابی ... نمیخوام اینطور شه . میخوام هر صفحه بک گراند مربوط به خودش رو داشته باشه . ممنون میشم اگه راهنمایی کنید .
مرسی
با سلام دوستان.
نماد ممیز توی نرم افزار ورد من (2013) به جای اینکه بصورت نقطه باشه، ویرگوله، یعنی وقتی مثلا با اعداد فارسی 1.3 رو تایپ میکنم، بطور اتوماتیک تبدیل به 1,3 میشه. توی تنظیمات region & language هم خیلی دستکاری کردم. اما بازم نتیجه ای نگرفتم.
ممکنه یه نفر پاسخمو بیزحمت بده؟
ممنون
تنظیمات ورد برای چاپ و نوشتن پایان کارشناسی دانشگاه پیام نور چیه؟؟؟
فاصله متن از گوشه ها رو چجوری درست کنم؟
-------------------------------------------------------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام-
چطوری می توان توی یک صفحه ورد را خط به خط کنم مثل دفتر مشق بعد می خواهم از ان صفحه خالی خط دار پرینت بگیرم--
تو ورد چطور یه کروشه درست کنم که دوتا خط پوشش بده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)