سلام
دوستان من 2 جفت کامپوننت وایب vibe slick 6 دارم برای فروش،اک بند
دوستانی که تمایل دارن پیغام خصوصی بدن ممنون میشم
تشکر از شما
سلام
دوستان من 2 جفت کامپوننت وایب vibe slick 6 دارم برای فروش،اک بند
دوستانی که تمایل دارن پیغام خصوصی بدن ممنون میشم
تشکر از شما
اگه زودتر اقدام نكني از اين هم بالاتر ميره.همينا 195 بودن.
البته كن وود يا پايونير فكر كنم قيمت كمتر داشته باشن ولي صداشون خيلي خب نيست.
محمد جان جسارتا تو اين فروم خريد فروش به اينصورت ممنوعه.شما محبت كن تو امضاتون بياريد.ببخشد من دخالت كردم.![]()
سلام
اختیار دارین
چشم دیگه تکرار نمیشه
ممنون از شما که دوستانه تذکر دادین
هفته پیش یه پژو 405 خریدم که روش یه نیمچه سیستم هست. اسپیکر ها پایونیر 690 و آمپلی فایر premier prg-6400 ، ساب 308 D4 . با افزایش صدا آمپلی پروتکت میکنه.
آمپلی فایر پیشنهادی دوستان برای ساب 308 d4 چیه؟ با در نظر گرفتن دو ساب 308 D4.
ممنون
ببخشید دوستان فرق بین باکس های سیلد و پورتد چیه؟!
چه باندایی واسه پخش کنوود 7016 بزارم ؟ باند 405 slx باند جلو سایزش چنده به نظر شما عوض کنم یا یه جفت باند برای عقب بزارم می خوام یه باندی بزارم که کاملا" با 7016 جواب داده باشه در ضمن کابل خوب برا باندها چه مارکیه با تشکر آقا حمید لطفا برا خرید 7016 و باند خوب برا 7016 قیمت را برام pm کنید من نمی تونم به شما pm بدم هر کاری می کنم pm ارسال نمیشه با تشکر.
Last edited by nakhl123; 17-09-2012 at 21:57.
باکس سیلد بسته هست و فقط ساب داخلش قرار میگیره .کمی قدرت ساب کم میشه ولی کیفیت بالا میره
باکس پروتد هم یه شیار یا سوراخ خروج و ورود هوا داره و قدرتش بالاتره .
دوست عزیز بودجه شما خیلی مهم هست .شما چند کار میتوانید انجام دهید :
1- مثلا برای دربهای جلو یه جفت کامپوننت کنوود 1730 بگیرید و رو تاقچه عقب هم یه جفت باند خربزه ای مثلا DLS 1073 یا پایوتیر 6994 یا ....
2- همین کامپوننت بالا . مثلا صندوق یه باکس یزارید و رو تاقچه هم یه جفت کامپوننت دیگه بزارید .
3 - جلو یه جفت بلندگو کرد مثلا پایونیر 1684 بزارید و رو تاقچه عقب هم یه جفت کامپوننت مثلا کنوود 1730 یا هرتز HSK 165 XL و اگر خواستید یه باکس هم صندوق بزارید .
در تمام حالات بالا به یک آمپلی 4 کانال نیاز دارید البته در صورت استفاده از ساب و باکس یه آمپلی مونو یا دو کانال هم نیاز دارید .
به احتمال بسیار زیاد هم باید باتری فابریک ماشین را عوض کنید و مثلا یه 74 آمپر بزارید که به دینام و سیستم و آمپلی فشار نیاد .
کابل برق میتونید گیج 4 یا در صورت استفاده از ساب مثلا گیج 2 ببندید .
کابل برق - کابل بلندگو - RCA - فیوز و کابل بلند گو را هم میتونی بصورت پک سیم بگیری سا سوا سوا بگیرید .اگه تهران هستی مثلا از پست شهرداری سوا سوا بگیری بهتره . مثلا کابل گیج 2 باید 6 7 تومان باشه متری - سیم اسپیکر خوب متری 2 تومان - فیوز 10 12 تومان - RCA هم از 6 7 تومان تا مثلا 40 45 و بیشتر
میتونی یه جفت کنوود 1730 بگیرید - صداش هم خوبه .قبلا مثلا با 335 تومان میشد هرتز HSK 165XL گرفت ولی الان دیگه نمیشه .
حمید جان ای مدل رو من مد نظر بود اما نه این رنگ نارنجی بلکه رنگ های دیگه.
اینم لینک منبع
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)