تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 857 از 1126 اولاول ... 357757807847853854855856857858859860861867907957 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,561 به 8,570 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان عزیز من یک تست با برنامه hd tune از هاردم گرفتم و عکس اون به صورت زیر هستش :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون میشوم اگر دوستان بگن چیکار کنم بهتره ؟ ایا هارد تعمیر میشه مثلا با برنامه
    HDD Regenerator 2011 v11.0011 Build 2013-05-08
    ؟
    و اینکه تعداد بدسکتورهاش خیلی هستش ؟ و مفهموم current ، worst ، threshold چیه ؟
    سلام .

این مشکل با استفاده از نرم افزارهای رایج مثل HDD Regenerator و حتی Zero fill کردن هارد دیسک قابل حل نیست . باید ببرید کلینیکهای تخصصی و یا اینکه هارد دیسک نو بخرید .

2. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام .

این مشکل با استفاده از نرم افزارهای رایج مثل HDD Regenerator و حتی Zero fill کردن هارد دیسک قابل حل نیست . باید ببرید کلینیکهای تخصصی و یا اینکه هارد دیسک نو بخرید .
    سلام مجدد . ممنون از جوابتون .
    یک سوال الان وضعیت هارد من خیلی خرابه ؟
    چون اصلا هیچ افت سرعت در استفاده ازش مثل ( کپی کردن ، اجرای برنامه و بازی سنگین ) ندارم . این مشکل باعث چی میشه ؟
    هارد خیلی داغ نمیکنه و صدا هم نمیده .
    ( این مشکل کلا به خاطر چی ممکنه ایجاد شده باشه ؟ نوسانات برقی ؟ یا ...؟ )
    با برنامه HDD Regenerato هم چک کردم ولی هیچ بد سکتوری نداشت ولی پیغام کنار سمت راست میداد که وضعیت بده .

و همینطور
    Last edited by maxboyam; 25-03-2014 at 19:20.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چون اصلا هیچ افت سرعت در استفاده ازش مثل ( کپی کردن ، اجرای برنامه و بازی سنگین ) ندارم . این مشکل باعث چی میشه ؟
    با برنامه HDD Regenerato هم چک کردم ولی هیچ بد سکتوری نداشت ولی پیغام کنار سمت راست میداد که وضعیت بده .

و همینطور
    سلام .

احتمالاً توسط ویندوز پیغام windows detected a hard disk problem ظاهر نمیشود ؟
    احتمالاً در مرحله روشن کردن سیستم و چک سخت افزارها پیغام SMART failure predicted on hard disk ظاهر نمیشود ؟

این موارد نشاندهنده وضعیت نامناسب هارد دیسک هست که نباید به آن اعتماد کرد . اگر اطلاعات موجود در آن برای شما اهمیت دارد توصیه میکنم آنرا تعویض کنید (یا حداقل از اطلاعات مهم یک کپی داشته باشید) . در غیر اینصورت میتونید آنقدر استفاده کنید تا از دسترس خارج و دیگر توسط سیستم (detect) شناسایی نشود .

به خاطر remap شدن با سکتورهای سالم و ذخیره (spare area) هست و به همین خاطر این برنامه نمیتواند تمام بدسکتوریهای موجود در سطح مدیا را تشخیص دهد . ولی حداقل بر اساس SMART report تعداد بدسکتوریهای remap شده را میتواند اعلام کند (در عکس مشخص هست) .

ناشی از هر مسئله ای میتواند باشد . مثلاً کیفیت پایین (در طراحی ، در ساخت و ...) و کارکرد بالا و سپری شدن عمر مفید (هارد دیسک شما بیش از 10 هزار ساعت کارکرد دارد) و سهل انگاری از طرف کاربر (مثلاً ضربه به کیس و یا جابجا کردن و تکان دادن آن در هنگامیکه روشن هست) و Power supply نامرغوب و ...

5. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم افزار و ویندوز
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    شـهــرکــرد

پيش فرض

و همینطور
    سلام

شما می توانید به استفاده از این هارد ادامه دهید و هیچ مشکلی ندارد. ولی حتما حالا که امکان بکاپ گیری از اطلاعات وجود دارد این کار را

انجام دهید و از داده های مهم خود یک بکاپ در هاردی دیگر یا فلش ایجاد کنید. چون ممکن است در زمان دیگر امکان دسترسی به داده های

خود را نداشته باشید.

7. این کاربر از vissoto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام .

احتمالاً توسط ویندوز پیغام windows detected a hard disk problem ظاهر نمیشود ؟
    احتمالاً در مرحله روشن کردن سیستم و چک سخت افزارها پیغام SMART failure predicted on hard disk ظاهر نمیشود ؟

این موارد نشاندهنده وضعیت نامناسب هارد دیسک هست که نباید به آن اعتماد کرد . اگر اطلاعات موجود در آن برای شما اهمیت دارد توصیه میکنم آنرا تعویض کنید (یا حداقل از اطلاعات مهم یک کپی داشته باشید) . در غیر اینصورت میتونید آنقدر استفاده کنید تا از دسترس خارج و دیگر توسط سیستم (detect) شناسایی نشود .

به خاطر remap شدن با سکتورهای سالم و ذخیره (spare area) هست و به همین خاطر این برنامه نمیتواند تمام بدسکتوریهای موجود در سطح مدیا را تشخیص دهد . ولی حداقل بر اساس SMART report تعداد بدسکتوریهای remap شده را میتواند اعلام کند (در عکس مشخص هست) .

ناشی از هر مسئله ای میتواند باشد . مثلاً کیفیت پایین (در طراحی ، در ساخت و ...) و کارکرد بالا و سپری شدن عمر مفید (هارد دیسک شما بیش از 10 هزار ساعت کارکرد دارد) و سهل انگاری از طرف کاربر (مثلاً ضربه به کیس و یا جابجا کردن و تکان دادن آن در هنگامیکه روشن هست) و Power supply نامرغوب و ...
    سلام مجدد به شما بله در زمان روشن شدن و چک کردن سخت افزار ها این پیغام رو میدهد و باید کلیک f1 کیبورد رو زد تا ویندوز بالا بیاید .
    این پیغام الان بیش از یک سال هستش که میدهد ولی من هیچ موقع بهش توجه نمیکردم . پس با این صحبت های شما بهترین کار بکاپ گیری هستش .

9. این کاربر از maxboyam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه salar_linux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

من یه هارد اکسترنال سیگیت به نام Goflex Satellite دارم

متاسفانه به چند تا سیستم زدم نمیشناسه

وقتی به سیستم وصل میکنم یه صدای گردشی هم میاد به همراه کمی خش خش و کانکتوری که به هارد وصل (همینی که عکسش قرار دادم)به حالت چشمک زن ممتد در میاد

البته قبل از این که اینجوری بشه متاسفانه یک زمان کوتاهی هارد به صورت اویزون به صورت ایستاده مجبورشدم قرار بدم.از ظاهرش به نظر میرسه که هد از جاش جابه جا شده چون دیسک میچرخه و داره بهش برخورد میکنه و صدای خش خش تولید میکنه .

به نظرتون درست میشه؟اطلاعاتم بر میگرده؟مشکل چیه؟

صداش این شکلیه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لطفا یه شرکت مطمئن تو کار تعمیرات بهم معرفی کنید
    دوستان کسی نیست راهنماییم کنه خواهش می کنم کمکم کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان کسی نیست راهنماییم کنه خواهش می کنم کمکم کنید
    سلام .

وقتیکه هارد دیسک مورد نظر توسط سیستم شناسایی نمیشود و یک صدای غیر عادی شنیده هم میشود پس کاری از دست شما بر نمیآید و روشن کردن آن هم میتونه باعث تشدید شدن خرابی شود . اگر اطلاعات مهمی دارید جهت ریکاوری باید به یک کلینیک معتبر مراجعه کنید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه salar_linux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .

وقتیکه هارد دیسک مورد نظر توسط سیستم شناسایی نمیشود و یک صدای غیر عادی شنیده هم میشود پس کاری از دست شما بر نمیآید و روشن کردن آن هم میتونه باعث تشدید شدن خرابی شود . اگر اطلاعات مهمی دارید جهت ریکاوری باید به یک کلینیک معتبر مراجعه کنید .
    به نظر شما کجا ببرمش؟

کاربر فعال انجمن سریال‌های خارجی M A S T 3 R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Out of My Mind

پيش فرض

سلام
    من حدود 4-5 ماه پیش یه هارد 500 گیگ اینترنال توشیبا خریدم،مشکلی که من باهاش دارم سرعت کم کپی کردن فایل هاست
    وقتی فایلی رو میخوام کپی کنم بعضی موقع ها همون اول 2-3 ثانیه سرعت روی 200-300 مگ بر ثانیه هست ولی بعد چند ثانیه میاد زیر 50 و به مرورم هی کم و کمتر میشه تا میرسه زیر 10 مگ بر ثانیه،بعضی موقع ها از 10 مگ بر ثانیه شروع میکنه و همینجوری میره بالا و خیلی کم پیش میاد که سرعت از اول تا آخر رو همون حدود 100 مگ بر ثانیه بمونه
    اینم عکس از تب Health نرم افزار HD Tune
      محتوای مخفی: Picture 

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من حدود 4-5 ماه پیش یه هارد 500 گیگ اینترنال توشیبا خریدم،مشکلی که من باهاش دارم سرعت کم کپی کردن فایل هاست
    وقتی فایلی رو میخوام کپی کنم بعضی موقع ها همون اول 2-3 ثانیه سرعت روی 200-300 مگ بر ثانیه هست ولی بعد چند ثانیه میاد زیر 50 و به مرورم هی کم و کمتر میشه تا میرسه زیر 10 مگ بر ثانیه،بعضی موقع ها از 10 مگ بر ثانیه شروع میکنه و همینجوری میره بالا و خیلی کم پیش میاد که سرعت از اول تا آخر رو همون حدود 100 مگ بر ثانیه بمونه
    اینم عکس از تب Health نرم افزار HD Tune
      محتوای مخفی: Picture 

سلام .

در مورد CRC Error این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را بخونید .

15. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •