تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 857 از 1635 اولاول ... 3577578078478538548558568578588598608618679079571357 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,561 به 8,570 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان به نظرتون دوربین سونی سایبرشات h55باقیمت 288تومن دوربین خوبیه؟
    میگن ساخت ژاپن هست درسته؟
    کلا یک خورده میشه از مزایا و معایبش بگید؟ و اینکه با اینامکاناتی که با کدوم دوربین دیگه ای توی این رنج قیمتی قابل مقایسه هست؟
    ممنون از راهنماییتون
    با اون پول میشه SX130 خرید که بهترین رده خودشه

من نگفتم به درد همه می خوره من گفتم اگه کسی دنبال دوربین کامپکت به معنی جمع و جوره در شرایط فعلی S95 بهترین انتخابه حالا اگه پارامتر کوچک بودن دوربین رایه شما مطرح نباشه بله خیلی انتخاب های دیگه ای هم هست
    د رخصوص زوم بالا و دوربین های کامپکت چون بحث به درازا می کشه خیلی خلاصه بگم شما فقط وقتی می تونید از زوم بالای این دوربینها استفاده کنید که دوربین رویه سه پایه باشه یا فیکس شده باشه در غیر این صورت حتما حتما باید از سرعتهای بسیار بالای شاتر استفاده کنید که عموما با توجه به شرایط محیط مقدور نیست
    بازم در مقابل LX5 دوربین پانا بهتر عمل میکنه
    من یه سوپر زوم دارم و این مشکلات که شما میگی رو ندارم حتی تا حدی توی محیط داخلی

---------- Post added at 01:45 PM ---------- Previous post was at 01:40 PM ----------

استاد من، خود شما در نوشتتون اشاره کردید ( محیط باز ) خوب حتما زیر نور آفتاب هم بوده در این شرایط دوربین شما از سرعتهای بالای شاتر استفاده می کنه که خوب اثر لرزش دست همانطور که گفتید به حد اقل می رسه ولی ایا می تونید با زوم 18 داخل محیطی کم نور تر که میزان لوکس نور کمتر از نور خورشیده عکسی مشابه بگیرید ؟
    علت اینهم که شما نمی تونید با سرعتهای پایین شاتر دوربین را مهار کنید به ابعاد دوربین شما بر می گرده حتی قوی ترین دستها هم نمی تونند یک همچین وسیلیه ای را ثابت نگه دارند اینه که به نظر من و بر خلاف نظر خیلی از دوستان در دوربینهای کامپکت میزان قدرت بزرگ نمایی جزو پارامترهای مهم در انتخاب دوربین نیست
    شما انظراتون از یه دوربین خیلی بالاست

بهتر بود شما یه 5D Mark II با لنز 24-105 میخریدید

2. 2 کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

استاد من، خود شما در نوشتتون اشاره کردید ( محیط باز ) خوب حتما زیر نور آفتاب هم بوده در این شرایط دوربین شما از سرعتهای بالای شاتر استفاده می کنه که خوب اثر لرزش دست همانطور که گفتید به حد اقل می رسه ولی ایا می تونید با زوم 18 داخل محیطی کم نور تر که میزان لوکس نور کمتر از نور خورشیده عکسی مشابه بگیرید ؟
    قربان شما، با زوم 18 از داخل اتاق(محیط کم نور) از چی می خواهید عکس بگیرید؟!!!!(اتاق بزرگی داری ها!)من صد در صد موافقم که لنزهای این دوربین(که SLR LIkeو) خوانده می شوند اف بسیار بالایی دارند اما واقعا بجز یک دو تا لنز چند میلیونی باچه لنز یا دوربینی میشه مسئله نور کم را حل کرد . . . بگذریم این داستان گرچه خیلی جالبه اما شاید هر کسی حوصله اش را نداشته باشه

واقعیت اینه که باید در حد 500 تا 600 تومن از این دوربین ها انتظار داشت یا مبلع رو به 2 تا 3 میلیون رسوند بعد انتظار رو افزایش داد

موفق باشید

4. 2 کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با اون پول میشه SX130 خرید که بهترین رده خودشه

بازم در مقابل LX5 دوربین پانا بهتر عمل میکنه
    من یه سوپر زوم دارم و این مشکلات که شما میگی رو ندارم حتی تا حدی توی محیط داخلی

---------- Post added at 01:45 PM ---------- Previous post was at 01:40 PM ----------

شما انظراتون از یه دوربین خیلی بالاست

بهتر بود شما یه 5D Mark II با لنز 24-105 میخریدید
    بدنه رو موافقم ولی لنز رو باید می گفتی 300 با اف 2.8
    (نگو شوخی بود، دل به کار بده)

6. این کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام من قصد خرید دوربین canon sx130 is رو دارم یکی دوستان یه دوربین داره بک سال خرید ولی در حد نو هست
    میگه 250 میفروشم .مدلش Canon PowerShot SX200 IS هست آیا این مدل بهتره بخرم یا هون sx130 is
    با توجه به اینکه 130 محصول سال 2010 هست ولی اون 2009 ممون میشم یکی جواب بده . ؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

55-250 لنز خوبی نیست
    دوست عزیز sastwhc شما بر چه مبنایی این رو می فرمایید ؟ ایشون در ذهنشون 18-200 هستش که کیفیت اپتیکی مشابهی با 55-250 داره و خروجی یکسانی میده ( تازه 18-200 ایراداتی هم داره که بماند ) . در ضمن اگر بنا بر مقایسه کلی با سایر لنزها و در نظر نگرفتن بودجه باشه که بله ... کلا لنز های غیر از سری L خوب نیستند !! کلا با اینگونه جمله های X کالای خوبی نیست و از این دست - بدون مقایسه و در نظر گرفتن سایر عوامل - مشکل دارم .

راستی ...

ال سی دی 550 دی هم چرخان است
    ؟؟؟؟

موفق باشید .
    Last edited by masoud glx; 14-03-2011 at 16:48.

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام من قصد خرید دوربین canon sx130 is رو دارم یکی دوستان یه دوربین داره بک سال خرید ولی در حد نو هست
    میگه 250 میفروشم .مدلش Canon PowerShot SX200 IS هست آیا این مدل بهتره بخرم یا هون sx130 is
    با توجه به اینکه 130 محصول سال 2010 هست ولی اون 2009 ممون میشم یکی جواب بده . ؟؟؟؟؟؟؟؟
    اینجا می تونید کیفیت عکس هر دو دوربین رو با هم مقایسه کنید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. این کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    بنظرم sx130 ارزش بیشتری داشته باشه
    بزرگ ترین فرقشون هم باطری هست

12. این کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من بودم S95 می گرفتم بزرگترین حسن این دوربین اینه که به واقعا سایزش ایده اله و کیفیت عکسش هم شاهکاره

---------- Post added at 12:08 PM ---------- Previous post was at 12:05 PM ----------

دوست من در یک دوربین کامپکت هیچوقت دنبال زوم بالا نباش با کوچترین نوسان دست عکس شما شارپنسش ار از دست می ده این لرزش گیر هاشون هم ببخشید به درد ..........
    من S95 می گرفتم دوربین کامپکت باید کوچیک باشه و واقعا چه قدر تو جیب جا گرفتن یک دوربین وسوسه کننده است
    سلام
    G12 با زومه 5x
    fz100 هم عالیه اما کیفیت عکسش کم تر از G12 هست اما زومش 24X و FULL HD
    از نظر اندازه هم fz100 بزرگتره
    هردو هم حدود 600 تومن هستند

این حرف درست نیست
    چون شما از S95 خوشتون اومده دلیل نمیشه بدرد همه بخوره
    درسته دوربین خوبیه اما نه برای همه
    اول ممنون به خاطر جوابتون

من دوربینی می خوام که در حد سایز همون s95 باشه
    پس الان s95 انتخاب هایی که دارم یکی s95 هست یکی lx5 ؟
    1.درسته؟
    2.گزینه بهتری هم هست؟
    3.قیمت این دو تا حدودا چقدره؟
    4.از نظر فیلم برداری چطور هستند؟

5.نظرتون در مورد TZ10 و TZ 8 چیه؟

6.از لحاظ کیفیت عکس و فیلم می ارزد بیشتر هزینه کنم fz 100 بخرم؟

ممنون

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام مجدد دوستان رفتم sx130 is بخرم شانسم امروز تموم کرده بود و گفت تا آخر هفته میاره . توراهم
    یک مدل جدید سامسونگ دیدم خیلی نظرمو جلب کرد هم هوشکل و هم خوش دست بود امودم بخرم . گفتم اول یک مشاوره از دوستان بگیرم بعد بخرم . شرمنده اینقدر سوال میکنم . سامسونگهچطوره
    >>>
    مشخصاتش هم
    مشخصات اصلی:
    دارای دو صفحه LCD
    صفحه LCD 1.5 اینچی در جلو
    5 برابر زوم اپتیکال و 3 برابر زوم دیجیتال
    لرزشگیر دیجیتال تصویر 2
    فیلمبرداری HD با فرمت H.264
    خروجیHDMI
    تشخیص چهره
    فیلتر هوشمند
    توضیح کامل >>>
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه burberry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بچه ها من روی حساب حرف شما که توی این کار واردتر هستید و تجربه داریدمیخوام همین مدل canon sx130رو بگیرم!
    به عنوان آخرین سوال دراین زمینه
    فقط بهم بگید ساخت کدوم کشور هست؟
    با تشکر خیلی زیاد از راهنمایی هاتون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •