تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 857 از 2376 اولاول ... 35775780784785385485585685785885986086186790795713571857 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,561 به 8,570 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

امير اشتباه حجازى را تكرار نكرد
    تصميم منطقى قلعه نويى در خط حمله

ناصر حجازى معمولاً ۲ مهاجمى را در خط حمله كنار هم قرار مى داد كه نوع بازى آنها شباهت هاى بسيارى به يكديگر داشت. او معمولاً از برهانى و مجيدى به صورت همزمان استفاده مى كرد و البته جواب هم نمى گرفت (يا خيلى كم جواب مى گرفت) اما قلعه نويى اين اشتباه را نكرده. او معمولاً از يك مهاجم سرزن و يك مهاجم سرعتى استفاده مى كند. شايد بگوييد نوع بازى اكبرپور و برهانى هم شباهت هاى بسيارى دارد اما نكته اينجاست كه سياوش در بازى با پرسپوليس تبديل به يك هافبك شده بود و اساساً وظيفه او در زمين كاملاً متفاوت از وظيفه برهانى بود. هافبك هاى استقلال بايد پشت سر مدافعان پرسپوليس و در نقاط كور، برهانى را صاحب توپ مى كردند اما آنها هرگز چنين وظيفه اى را در قبال اكبرپور نداشتند. قلعه نويى در بازى هاى قبلى هم معمولاً از نفراتى چون عليزاده و عباسفرد كه قد و قامت مناسبى دارند و تا حدى سرزن تر هستند استفاده مى كرد و كلاً انتخابات او در خط حمله بد نيست. هر چند با وجود گلزن شدن آرش برهانى هنوز اعتقاد داريم استقلال فاقد يك مهاجم گلزن ششدانگ است.
    •••
    آرش برهانى به خاطر اتفاقات دربى به كميته انضباطى فدراسيون فوتبال فراخوانده شد اما اگر او محروم نشود، شك نكنيد در بازى سه شنبه مقابل مقاومت سپاسى هم فيكس است چرا كه قلعه نويى از كارش راضى است اما در صورت محروميت آرش مسلماً فرهاد مجيدى دوباره شانس بازى پيدا مى كند. البته فرهاد از نيمكت نشينى در دربى بشدت دلخور به نظر مى رسد اما همچنان مترصد فرصتى است تا همچون ۲۰ دقيقه پايانى بازى با استقلال اهواز شايستگى هاى خود را نشان دهد. با اين حال گلزنى هاى آرش باعث تثبيت موقعيت خودش و تضعيف موقعيت مجيدى، عباسفرد و عليزاده شده است.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

عذرخواهى كوشكى از قلعه نويى

بيژن كوشكى مدافع استقلال به دليل درگيرى با امير قلعه نويى در پايان دربى از سوى قلعه نويى از اين تيم اخراج شده بود. طبق شنيده هاى ما، جمعه شب و پس از اتمام بازى بسيارى از نزديكان قلعه نويى با او تماس گرفته و وساطت كردند كه كوشكى را ببخشد. نكته جالب اينكه سرمربى آبى پوشان در پاسخ آنها گفت فقط در صورتى اين مدافع اخراجى را مى بخشد كه در جمع بازيكنان از همه معذرت خواهى كند. با اين تفاسير شد كه كوشكى دوباره به تمرينات استقلال بازگشت، البته با عذرخواهى و بدون دسته گل.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان ديروز، دشمنان امروز
    تاريخ تكرار مى شود
    روزى كه قلعه نويى به استقلال آمد را به ياد داريد؟ نه اين بار كه منظورمان اولين تجربه سرمربيگرى او در اين تيم است. خاطرتان باشد يكى از ياران برد معروف سايپا در مقابل پسران آبى بعد از آن مسابقه تلويحاً اذعان كرد كه ۳ ، ۴ نفر از بازيكنان استقلال به او و يارانش آزارى نمى رساندند تا راه براى بركنارى حجازى هموار شود! بعدها همين ۳ ۴، نفر؛ احتمالاً به واسطه اطلاعاتى كه داشتند و امتيازات ويژه اى كه در ازاى اين اطلاعات مى خواستند در ليست سياه ژنرال قرار گرفتند. چند سال بعد كه همان بلاسركخ آمد دوباره كسانى كه در استقلالِ مربى آلمانى خوب بازى نمى كردند پس از بازگشت امير در شرايطى قرار گرفتند كه برايشان چاره اى جز رفتن باقى نماند. آن روزها قريب كه شناختش از فوتبال بالا نبود با واگذارى اختياراتى فراتر از آنچه معمول است به سرمربى آبى ها دست قلعه نويى را براى قلع و قمع بازيكنان و يا به عبارت بهتر پاكسازى استقلال بازگذاشت تا ظرف ۳ سال بيش از ۲۰ بازيكن مجبور به ترك اين تيم شوند. موضوع البته به ارتباط قلعه نويى با شاگردانش مربوط مى شود ارتباطى كه برحسب تجربه همواره در معرض تلاطمات رفتارى و گفتارى متعددى قرار داشته است. فصل گذشته پيروز قربانى يكى از معضلات استقلال كريمى محسوب مى شد و فرهاد مجيدى هم تا دلتان بخواهد موقعيت گل خراب مى كرد. فصل گذشته پولادى نيز به اندازه پولادى پيكان خوب نبود و كوشكى در چند مسابقه اشتباهات فاحشى داشت كه همان اشتباهات اغلب منجر به گل مى شدند پس به نظر مى رسد- بخوانيد از شواهد پيداست- كه تاريخ درحال تكرار شدن است و احتمال دارد كه دوباره شاهد موجى از نارضايتى ها و احتمالاً بركنارى بازيكنان در تيم مورد نظر باشيم منتها نكته اينجاست كه ديگر قريبى وجود ندارد تا به امير اختيار تام بدهد و فتح الله زاده اى هم در كار نيست تا بخواهد متأثر از ارتباط حسنه سرمربى تيمش با بعضى ها بعضى كارهاى او را نديد بگيرد بنابراين يا بايد شايعه كنار گذاشته شدن قلعه نويى پس از يكى ، دو نتيجه بد را جدى گرفت و يا اينكه زمان آن رسيده تا سرمربى استقلال كمى در سياست ها و تدابيرش تجديدنظر كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در گفت و گوى اختصاصى با ابرار ورزشى
    بيژن كوشكى: به خاطر قربانى با قلعه نويى درگير شدم
    بيژن كوشكى مدافع استقلال در پايان ديدار مقابل پرسپوليس از سوى كادر فنى از اين تيم اخراج شد و پس از يك روز غيبت به تمرينات استقلال بازگشت. گفت و گوى او را با ابرار ورزشى بخوانيد:
    • در پايان دربى قلعه نويى شما را مواخذه كرد. چه نظرى در اين باره داريد؟
    - نمى دانم چه اتفاقى افتاد. قلعه نويى قصد داشت از پيروز ايراد بگيرد كه چرا ضربه سر را نزدى من هم رفتم گفتم من مقصر هستم چرا به ايشان تذكر مى دهيد كه اين داستان پيش آمد و درگير شديم.
    • فكر نمى كنيد ايشان نبايد چنين برخوردى را در زمين با شما انجام مى داد؟
    - خب، ايشان ناراحت بود و حق داشت. من به او حق مى دهم. تيم ما تا دقايق پايانى يك بر صفر جلو بود و بايد پيروز مى شديم.
    • نظرتان در مورد صحنه گل چيست؟
    - به خدا اگر بازيكنى به جز پيروز قربانى كنارم بود ضربه سر را مى زدم چون فكر مى كردم او ضربه سر را مى زند.
    • چرا با خبرنگاران درگير شديد؟
    - يك سوال از شما دارم. وقتى شما ناراحت هستيد دوست داريد كسى با شما صحبت كند؟ من بعد از بازى خيلى ناراحت بودم و آن خبرنگار در اوج عصبانيت از من سوال حاشيه اى پرسيد. قبول دارم من نبايد آن طورى برخورد مى كردم. به هر حال نبايد اين اتفاق مى افتاد.
    • فكر نمى كنيد دچار مسائل حاشيه اى شده ايد؟
    - اصلاً، من بعد از بازى تا صبح خوابم نبرد، خيلى ناراحت بودم. من خيلى زحمت كشيده ام تا شده ام كوشكى. آن قدر در زمين هاى خاكى دويده ام تا رسيده ام به اينجا.
    • بازى با پرسپوليس چطور بود؟
    - بازى سختى بود. ما خيلى موقعيت گل داشتيم اما استفاده نكرديم. در عوض آنها از معدود موقعيت هاى خود استفاده كردند و بازى را به تساوى كشيدند.
    • فكر مى كنيد لايق پيروزى بوديد؟
    - صد در صد. چطور؟!
    • شما نيمه دوم خيلى دفاع كرديد؟
    - خب در آن جو بازى ما با يك گل جلو بوديم شما انتظار داشتيد باز هم حمله كنيم
    • از سوى كميته انضباطى محروم شده ايد، نظرى نداريد؟
    - نظر مسئولان فدراسيون فوتبال است، احترام مى گذارم.
    • بازى با مقاومت را چطور مى بينيد؟
    - بازى سختى است. آنها تيم جوان و دونده اى هستند و ما براى رسيدن به صدر جدول بايد ۳ امتياز را كسب كنيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

پايان عصر پروينيسم
    وقتى حرمت ميان قلعه نويى و بازيكنان شكسته مى شود
    امير قلعه نويى كه ما مى شناختيم آنقدر جذبه و اعتماد به نفس داشت كه بزرگان استقلال كه اسم هر كدام از آنها را يك تريلى هم نمى توانست بكشد اين اجازه را به خود نمى دادند كه حرفى عليه او به زبان بياورند. نزديك به ۵ سال قبل بود كه امير در ابتداى حضورش در استقلال راه خروج را به امثال طباطبايى، هاشمى نسب، بختيارى زاده، مؤمن زاده و... نشان داد. آن زمان اينها جزو شاخص ترين چهره هاى ليگ بودند اما سرمربى جوان و كار بلد استقلال به راحتى آب خوردن روى نام آنها خط قرمز كشيد تا همان جان نشان دهد آخر و عاقبت بازيكنى پر سروصدا در استقلال چيست و به اصطلاح هيچكس نمى تواند براى قلعه نويى قد علم كند. در مكتب «پروينيسم» كه از سوى امير در استقلال اجرا مى شود همه چيز بايد سرمربى محور باشد و بدون اجازه سرمربى آب از آب در تيم تكان نخورد. بى ديسيپلين ها كنار مى روند، بى نظم ها بدون تعارف جريمه مى شوند و هركس ناراحت است به سلامت! در فصلى كه استقلال قهرمان ليگ برتر شد نزديكان تيم مى گفتند رضا عنايتى و سياوش اكبرپور اگر فرصتى را در طول يك مسابقه از دست مى دادند جرأت نداشتند در رختكن به چشمان سرمربى نگاه كنند و اين همان اميرى بود كه تك محورانه همه چيز استقلال را در پنجه داشت درست مثل پروينى كه سال ها در پرسپوليس دوام آورد اما... نمى دانيم اين خاصيت گذر زمان است يا چرخش روزگار كه احتياط انسان ها افزايش مى يابد و امير قلعه نويى نيز از اين قاعده مستثنى نيست. اينطور كه شرايط استقلال طى هفته هاى اخير رقم خورده ناخودآگاه سال هاى آخر حضور على پروين در پرسپوليس در ذهنمان تداعى مى شود. مى خواهيم فلاش بكى بزنيم به فصل نقل و انتقالات و زمانى كه استقلالى ها مى خواستند راهى اردوى تداركاتى تركيه شوند. مجتبى جبارى طبق روال هر ساله تا روز آخر فتح الله زاده را سر كار گذاشت و به اردوى بدنسازى تركيه هم رفت. هافبك ملى پوش استقلال نشان داد با همه شرايط تيمش كنار نمى آيد و با وجود اينكه بهترين پول تيمش را گرفته اما گاهى اوقات هم باب ميل خودش رفتار مى كند و خودش براى خودش تصميم مى گيرد. حافظه ما مى گويد كه احمد مؤمن زاده به دليل تأخير چند روزه براى هميشه با استقلال خداحافظى اجبارى كرد اما مجتبى جبارى...در واقع احتياج امير قلعه نويى به مجتبى جبارى نمى گذارد او طبق اصول و عقايد خاص خود رفتار كند. زمانى هم كه جبارى هرچه دوست داشت از كادر فنى به زبان آورده قلعه نويى هيچ عكس العملى نشان نداد واين جرقه اى بود براى ترك برداشتن ديوارى كه سرمربى دور تيمش كشيده بود. رسيديم به بازى پرسپوليس و حرف و حديث ها كه پس از مسابقه به ميان آمد. وقتى داور سوت پايان بازى را به صدا در آورد امير قلعه نويى با حمله به سمت بيژن كوشكى مقابل چشم هزاران هوادار و چنديدن دوربين تلويزيونى ناخواسته حرمت شكنى را در تيمش باب كرد و از آنجا كه حرمت امام زاده را متولى آن نگه مى دارد اين انتظار كه بازيكنان هم عكس العمل نشان دهند خيلى زود به واقعيت پيوست.آتش پيروز قربانى از همه تندتر بود و ساير آبى پوشان هم هر كدام به صورت تلويحى از بيژن كوشكى دفاع كردند. طى اين چند سالى كه از حيات ليگ گذشته به ياد نمى آوريم كه بازيكنى از استقلال خواستار اصلاح ادبيات گفتارى سرمربى اش شده باشد به تعويض هاى انجام شده شديداً انتقاد كند و غير مستقيم تاكتيك سرمربى را عامل تعويض برد با تساوى تيمش در دربى بداند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

پاداش مخفيانه برهانى و طالب لو وتو شد
    با پيشنهاد امير قلعه نويى سرمربى استقلال تهران و با توجه به عملكرد خوب طالب لو و برهانى در دربى، قرار بود به شكل مخفيانه پاداش ۲ ميليون تومانى به اين ۲ نفر پرداخت شود. اتفاقى كه باعث خوشحالى برهانى وطالب لو شد اما در نهايت اتفاقى افتاد كه به ناراحتى آنها بدل شد. واعظى آشتيانى مدير عامل باشگاه پس از شور با هيأت مديره به اين نتيجه رسيد كه اگر قرار است پاداش پرداخت شود، بايد براى همه باشد چرا كه در پيروزى و موفقيت يك تيم همه عوامل و بازيكنان تأثيرگذار هستند. اين موضوع وقتى از طرف اطرافيان مدير عامل به گوش برهانى مى رسد، ناراحتى اين دو را باعث مى شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

قلعه نويى: چرا بايد به كميته انضباطى بروم؟

تيم استقلال تهران امروز در حالى مقابل مقاومت سپاسى شيراز صف آرايى مى كند كه حواشى زيادى دوروبر اين تيم وجود دارد. استقلال پس از دربى ۶۵ كه در دقايق پايانى اين مسابقه پيروزى را با تساوى عوض كرد اختلافات متعددى را در خود مى بيند. امير قلعه نويى، سرمربى اين تيم شرايط را بسيار آرام و خوب توصيف كرد و در آستانه ديدار با مقاومت سپاسى مجموعه استقلال را به دور از حاشيه دانست. گفت وگوى ما با وى در ذيل آمده است:
    • در مورد اختلافات پايان دربى و اختلافتان با كوشكى صحبت كنيد.
    - اين موضوع آنقدرها هم بزرگ نبود. متأسفانه برخى ها فقط به فكر منافع شخصى بودند و با بزرگ كردن اين مسأله قصد تخريب استقلال را داشتند. در پايان آن بازى من از عملكرد بازيكن خودم گله داشتم و اين موضوع را به وى انتقال دادم. وقتى من از بازيكنم راضى نيستم نمى توانم از وى تشكر كنم. متأسفانه در فوتبال امروز ديگر بازيكنان به مربيان هيچ توجهى ندارند. در مورد علت اين موضوع واقعاً نمى دانم چه بگويم. در هر صورت اشتباهاتى بود كه درباره آن با بازيكنان صحبت كرديم.
    • كوشكى از استقلال اخراج شده است؟
    - هيچ بازيكنى از استقلال اخراج نشده است. ما كوشكى را به خاطر انجام حركات غير ورزشى توبيخ كرديم. با اين حال او نيز به تمرينات بازگشته است و همراه ساير بازيكنان تمرين مى كند.
    • شنيديم شما هم به همراه ۲ بازيكن استقلال به كميته انضباطى احضار شده ايد. حقيقت دارد؟
    - من به هيچ وجه به اين كميته احضار نشده ام چرا كه هيچ عمل ناشايستى انجام ندادم. درباره احضار كوشكى نيز بايد بگويم مقابل مقاومت او را در اختيار نداريم و بعد از اين بازى در اين مورد تصميم گيرى خواهد شد. برهانى هم روز چهارشنبه يعنى بعد از بازى به كميته انضباطى مى رود اما براى بازى كردن مشكلى ندارد.
    • بازى با مقاومت سپاسى را چگونه ارزيابى مى كنيد.
    - از تيم مقاومت كاملاً شناخت دارم. اين تيم مربى با شخصيتى دارد. پيروانى مربى با دانش و كاربلدى است. براى وى احترام زيادى قائلم. او هر ساله با جوانانى گمنام پاى به رقابت ها گذاشته و از آنها بازيكنان بزرگى ساخته است. همه بازيها سخت است و به اين بازى نيز نگاهى معمولى داريم اما معمولاً تيم هايى كه بازيكنان جوانى را در اختيار دارند مقابل استقلال با انگيزه اى مضاعف بازى مى كنند و مقاومت نيز چنين شرايطى را دارد. كار سختى داريم اما اگر نهايت تلاش خودمان را انجام دهيم با قدرت آنها را شكست مى دهيم. در طول هفته روى نقاط ضعف و قوت مقاومت كار كرده ايم و آمادگى خوبى داريم. مقاومت در تهران به يك امتياز نيز راضى است و براى رسيدن به آن روى ضد حملات زياد كار كرده اند. ما نيز تمرينات زيادى را انجام داده ايم تا روى ضد حملات غافلگير نشويم.

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

پیروزی خیلی شانس آورد از دست ما گریخت.
    کی بود میگفت تبانی؟
    گلا تو کدوم صفحه است؟
    امير به نظرت كيا هميشه برد هاي استقلال رو بد جلوه ميدن؟
    بعد از بازي با استقلال اهواز كه 6 تا زديم توي تاپيكشون جشن راه انداختن كه بردشون با تباني بوده
    اما با برد امروز رو سياهي به .... موند.

آخر فروم باز EHHASSATNI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پشت pc یا جلوی PS3

پيش فرض

استقلال دمش گرم
    خدایی خوشحال شدم گل خورد و گرنه 5-0 خیلی ضایع هست و میگن تبانی
    خدایی جای صادقی خالیه بجای اون منتظری ....

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

استقلال دمش گرم
    خدایی خوشحال شدم گل خورد و گرنه 5-0 خیلی ضایع هست و میگن تبانی
    خدایی جای صادقی خالیه بجای اون منتظری ....
    منتظری هم بازیکن خوبیه اما دیروزتمرکز لازم رانداشت به زودی دفاعمون هم خوب میشه بذار مهاجمامون اول خوب بشند بعدنوبت اونهاهم میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •