فارسیش خوب نیست.
آخه هر وقت این نوشته های انگلیسی رو به فارسی تبدیل میکنن بی معنی میشن.
مثلاً وقتی بخوای بازی رو اجرا کنی باید از روی عکس تشخیص بدی.نه از روی متن
معنی هاش خوب نیستممنون
![]()
فارسیش خوب نیست.
آخه هر وقت این نوشته های انگلیسی رو به فارسی تبدیل میکنن بی معنی میشن.
مثلاً وقتی بخوای بازی رو اجرا کنی باید از روی عکس تشخیص بدی.نه از روی متن
معنی هاش خوب نیستممنون
![]()
F.E.A.R 3 روی فریمور 3.60 اجرا میشه حالا اگه fix داشتع باشه باشه میاد اما اگه نه که دیگه هیچی![]()
من داخل یه سایتی رفتم زده بود دانگرید فریمور 3.55 یه 3.41درسته؟ با نرم افزار هم انجام میشه!!!
سلام
ببخشيد احتمالا اين سوال هزاربار پرسيده شده ولي خب ميخوام مطمئن بشم و نميخوام خرابكاري كنم .
1. اين برنامه مولتيمن كه پسوندش pkg بايد از پوشه install package files نصب بشه ديگه ؟؟؟
2. آيا بايد ورژن قبلي مولتيمن حذف بشه يا نه ؟؟؟
3. تروفي و سيو هاي قبلي حذف نميشه ؟؟؟
سلام
دوستان راه تشخیص دسته اصلی ps3 با تقلبی آن چیست؟
2-درسته که ps3 را برای بار اول روشن میکنی یک پیغام میاد؟ حالا اگه اون پیغام نیاد یعنی کنسول دسته دومه؟ اصلا آمد اون پیغام چقدر مهمه چون شنیدم اگه سیستم را ریستور کنی دوباره اون پیغام برای بار اول روشن کردن کنسول بعد از ریستور میاد؟![]()
از 3.50 و 3.55 میشه دانگرید کرد به 3.41 به صورت کاملا نرم افزاری ... البته می گن کمی تا قسمتی ممکنه وسط عملیات کنسول تبدیل به آجر بشه !!!
1. فایل pkg تون رو می ریزید تو شاخه اصلی مموری تون بعدا تو قسمت اینستال پکیچ می آد برای نصب
2. لازم نیست
3. کاری به اونا نداره اونا سر جاشون می مونن
دوستان ps3 fat 160gb اک 420 تومن خوبه بگیرم؟؟اصلا اینا واقعا اک هستن؟؟یا...
دوست عزیز fat یا Slim؟
فکر کنم fat ها همه رفرشی هستند.
فقط slim آک الان هست مدل 160 گیگ 545 هزار و 320 گیگ 605 هزار تومان slim.
---------- Post added at 01:02 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------
[QUOTE=J A V I D;62534308]از 3.50 و 3.55 میشه دانگرید کرد به 3.41 به صورت کاملا نرم افزاری ... البته می گن کمی تا قسمتی ممکنه وسط عملیات کنسول تبدیل به آجر بشه !!!
آجر؟؟؟!!!!!چه جالب
![]()
دوستان كلمه دقيق refurbished ريفوربيشد هست .
روي دسكتاپ راست كليك ميكنين و اون گزينه اي كه ميبينين refresh هست![]()
[QUOTE=mohammad4700;6253501]دوست عزیز fat یا Slim؟
فکر کنم fat ها همه رفرشی هستند.
فقط slim آک الان هست مدل 160 گیگ 545 هزار و 320 گیگ 605 هزار تومان slim.
---------- Post added at 01:02 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------
این طرف که به من ps3 fat 160gb میگه 420 تومن میگه که اینا ته مونده های بازاره و... ایا حرفش درسته؟؟؟
دوستان یه سوال دیگه:چه تعداد بازی و چه بازی هایی رو میشه تو هارد اینترنال دستگاه ریخت؟؟
Last edited by WOLF PACK; 11-07-2011 at 13:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)