دستت درد نکنه دیگه حالا ما شدیم درزیالبته حق می دم این وضع نت همه رو توهم زده می کنه
![]()
دستت درد نکنه دیگه حالا ما شدیم درزیالبته حق می دم این وضع نت همه رو توهم زده می کنه
![]()
دوستانی که سرویس های شش ماهه یکساله دارن 1مگ یا 2مگ سرعت دانلودشون الان چند هست حالت عادی و شبانه. چند ساعت شبانه هست منظورم اینه از ساعت چند تا چند جزء شبانه محسوب میشه؟
اگه وضعیت اینطوری پیش بره مجبوریم شش ماهه بگیریم دیگه قیمتشم مناسبه بد نیست
خوب سبک درزی حرف میزنی تو انجمن![]()
یکی از دوستام
128 محدود 6 ماهه= 50kB
یکی دیگه
128 نامحدود 6 ماهه=50KB
به نظرتون 256 نامحدود 6ماهه سرعتش 100 هستش؟؟
اگه 256 نامحدود 6 ماهه سرعت 100 بده خوبه. هم الان سرعت بالایی داری و اگر هم تا چند ماهه دیگه سرعتا رو بالا بردن زیاد ضررنمیکنی.
من الان با اکانت 128 نا محدود یک ساله دوستم شبانه دانلود می کنم سرعت شب و روز فرق نداره و تک لینک ته سرعت رو می ده که 47 هست و 1-6 هم زمان دانلود هست حالا سرعت محدود ها یک ساله بیشتر باشه رو خبر ندارم ولی از من میشنوید اگه امکان گرفتن از isp دیگه رو دارید به هیچ عنوان زیر بار قرارداد 6 ماهه نرید اینا امروز با فرداشون فرق داره چه برسه به 6 ماه دیگه تو این مملکت قرارداد بلند مدت بستن یعنی ضرر باور کنین مخابرات اگه سرویس یک روزه هم داشت من روزانه قرارداد می بستم![]()
فکر کنم 256 شش ماهه سرعت 80 باشه چند صفحه قبل یکی از بچه ها تو پستش بهش اشاره کرده بود حالا چند ماهه داشت رو یادم نیست
کاملا حرفات درسته ولی من چون روستا هستم یا dial up یا مخابرات
سرویس های عادی که شبانه ندارن نامحدود گرفتن که دیگه اصلا بصرفه نیست با این سرعت و قیمت
یک گزینه میمونه که دانلود شبانه هست که باید شش ماهه گرفت کاش چندتا از دوستان که شش ماهه 1مگ یا 2 مگ محدود نامحدود دارن اطلاع بدن وضعیت چجوریاست
ولی مطمئناً نامحدود حتی یکساله هم بگیریم سرعتش رو بزودی کم میکنن تا یه فرقی با محدود داشته باشه درسته؟
به نظر من شما یه ماه 512 نا محدود بگیر با سرعت 50 میشه یه ماه رو یجورایی سر کرد و هم دانلود کرد تا ببینی وضع نت مخابرات به چه صورت میشه شما که جز مخابرات انتخاب دیگه ندارین شاید یک در هزار نا محدود خوب شد یا اینکه 128 محدود یک ماهه هم بهش شبانه اضافه بشه و سرعت هم بالا باشه یا حتی با محدود شدن سرعت نا محدود ها سرویس های جدید حجمی اضافه بشه که به صرفه تر باشه و شبانه هم داشته باشه الان اگه شما 6 ماهه ببندی تا اخر سرویست بدون تغییر همینطور می مونه دیگه اگه تا یه ماه دیگه مخابرات تغییری تو وضعیتش ایجاد نشه یعنی همه چی قراره همینطور بمونه من خودم پیگیر اینم تا یه خط دیگه بگیرم رو اون از یه isp دیگه سرویس بگیرم و تا یکی دو ماه مخابرات رو شارژ نکنم تا وضعش مشخص بشه
من 1 مگ 1 ساله دارم .روز و شب سرعتش فرقی نداره بین 140 تا 230 متغییر .من که شبانه فقط دانلود دارم الان با این وضعیت نت شبی حدود 4.2 گیگ دانلود دارم (1 تا 7).
اینا الان هم با اینکه اکانتینگ و فعال کردن و پهنای باند کاربرا کم شده،اما همچنان پینک سرور داخل استان تا تهران و تا خارج time out داره،پس این نشون می ده روتر و سرورها و سوییچهای اینا مشکل داره و به پهنای باند مربوط نیست،اینا پهنای باند کاربرا رو کم کردن اما مشکل فنی هستش،با داخل استان که نباید time out بده،یعنی هیچ کسی تو این مخابرات بلد نیست این سوییچا و سرورارو درست کنه،دوستان مخابرات همه ی استان سوییچش داخل تهران هستش و از اون جا به gateway خروجی متصل می شن،بنابراین چه مازندران چه تبریز چه استانای دیگه یک سوییچ دارند،اگه مشکل پهنای باند مخابرات بود،مخابرات استانهای دیگه نیز مشکل پیدا می کردن،مشکل استان ما مشکل فنی هستش ربطی به پهنای باند هم نداره چون دیدید با محدود کردن سرعتا هنوزم time out وجود داره.
Last edited by ruzbeh1; 14-08-2013 at 14:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)