تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 856 از 1185 اولاول ... 356756806846852853854855856857858859860866906956 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,551 به 8,560 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamsah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    arak

پيش فرض

من یه ادکلن شیرین و توپ تو رنج 100 یا 90 میخواستم.
    نظرتون راجع به ریو وان میلیون چیه؟

داره خودمونی میشه alirezaplus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

تفاوت عدد fl.oz و vol در عطر ها :
    عدد fl oz حجم بطری عطر را بیان می نماید. مثلاً بطری عطرهای 100 میل حدوداً 3.5 fl oz هستند. fl oz واحد حجم مایعات است که هر یک fl oz تقریباَ‌ معادل 30 میلی لیتر می باشد. مثلاً 3.5 fl oz معادل 105 ml است که به اختصار 100 میل نامیده می شود. این عدد تقریباً همیشه زیر 7 می باشد.
    امّا عدد Vol که نشان دهنده ی حجم الکل مورد استفاده در مایع عطر است متفاوت از عدد fl oz می باشد. معمولاً این عدد، بالای 50 می باشد و نشان می دهد که غلظت مواد اولیه ی عطر به چه میزان می باشد. بدین معنا هرچقدر غلظت عطر بیشتر عدد vol کمتر است.
    (شریف عطّار)
    منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. 2 کاربر از alirezaplus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

عدد fl oz حجم بطری عطر را بیان می نماید. مثلاً عطرهای 100 میل حدوداً 3.5 fl oz هستند. fl oz واحد حجم مایعات است که در سیستم امپریال هر یک fl oz معادل 28 میلی لیتر می باشد. مثلاً 3.5 fl oz معادل 98 ml است. این عدد تقریباً همیشه زیر 7 می باشد.

امّا عدد Vol که نشان دهنده ی حجم الکل مورد استفاده در مایع عطر است متفاوت از عدد fl oz می باشد. معمولاً این عدد، بالای 50 می باشد.
    تفاوت عدد fl.oz و vol در عطر ها :
    عدد fl oz حجم بطری عطر را بیان می نماید. مثلاً بطری عطرهای 100 میل حدوداً 3.5 fl oz هستند. fl oz واحد حجم مایعات است که هر یک fl oz تقریباَ‌ معادل 30 میلی لیتر می باشد. مثلاً 3.5 fl oz معادل 105 ml است که به اختصار 100 میل نامیده می شود. این عدد تقریباً همیشه زیر 7 می باشد.
    امّا عدد Vol که نشان دهنده ی حجم الکل مورد استفاده در مایع عطر است متفاوت از عدد fl oz می باشد. معمولاً این عدد، بالای 50 می باشد و نشان می دهد که غلظت مواد اولیه ی عطر به چه میزان می باشد. بدین معنا هرچقدر غلظت عطر بیشتر عدد vol کمتر است.
    (شریف عطّار)
    منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    پست شماره 8409 صفحه 841همین تاپیک

5. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alirezaplus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

شرمنده ندیدمش

7. این کاربر از alirezaplus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sheeablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Poker Table

پيش فرض

امروز رفته بودم بازار، بماند که چقدر شلوغ بود میاکه بلو پیدا نکردم، فقط یه جا بود که 75میلش رو داشت اونم فقط یه دونه که میداد 175تومن
    اومدم از یکی از این سایتها که 125میل رو زده بود 188 سفارش دادم، حالا ببینیم میاره یه نع
    ولی عجب جونورهایی هستن این بازاری ها، دمه دره یکی از مغازه ها بودم که فروشندش اومد گفت جنسهای ما با 40% تخفیفه، گفتم میاکه بلو داری؟ گفت آره بیا تو، جاتون خالی رفتم توی مغازه یارو یه نفرو فرستاد که مثلا بره میاکه رو بیاره تو این فرصت هم شروع کرد به بد گفتن از میاکه و انواع و اقسام عطرهارو ( قلابی ) آورد مثلا برای تست، از چیک گرفته تا هرچی فکرشو بکنی، من گفتم فقط میاکه بلو آخرشم طرف فهمید تیرش به سنگ خورده و منم دیگه برنمیگردم گفت داداش میخوای یه دور بزن بیا تا میاکه رو بیاره معطل نشی )

9. 6 کاربر از sheeablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت donna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام دوستان

میشه یه ادکلن مردونه خوب با ماندگاری و پخش خوب و قیمت ارزون بهم معرفی کنید؟ نهایت تا 30 ... واسه هدیه

اینجا از عید به بعد هوا گرمه دیگه... یه ادکلن مناسب معرفی کنید دیگه

ادکلن کالیبر چه جوریه؟؟ ماندگاری و این چیزاش خوبه؟؟ رایحه اش چطور؟ من تعریفشو زیاد شنیدم ولی تا حالا تست نکردم

پیشاپیش ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

امروز رفته بودم بازار، بماند که چقدر شلوغ بود میاکه بلو پیدا نکردم، فقط یه جا بود که 75میلش رو داشت اونم فقط یه دونه که میداد 175تومن
    اومدم از یکی از این سایتها که 125میل رو زده بود 188 سفارش دادم، حالا ببینیم میاره یه نع
    ولی عجب جونورهایی هستن این بازاری ها، دمه دره یکی از مغازه ها بودم که فروشندش اومد گفت جنسهای ما با 40% تخفیفه، گفتم میاکه بلو داری؟ گفت آره بیا تو، جاتون خالی رفتم توی مغازه یارو یه نفرو فرستاد که مثلا بره میاکه رو بیاره تو این فرصت هم شروع کرد به بد گفتن از میاکه و انواع و اقسام عطرهارو ( قلابی ) آورد مثلا برای تست، از چیک گرفته تا هرچی فکرشو بکنی، من گفتم فقط میاکه بلو آخرشم طرف فهمید تیرش به سنگ خورده و منم دیگه برنمیگردم گفت داداش میخوای یه دور بزن بیا تا میاکه رو بیاره معطل نشی )
    نمیدونم چرا اما با منطق من جور نمیاد 125 میل میاکه بلو 188 باشه به نظرت اصله ؟

میدونم کدوم سایتو میگی ازش تا الان نخریدم خرید شما میتونه راهنمای ما هم باشه

به هر حال اگه گرفتی ایشا... که اصله و اگه بود ما رو خبر کن یه آماری بدی چطوریا بود ممنون میشم مثلا برچسب شبنم داشت نداشت و ...

چون واقعا 188 تومن اصل باشه به نظرم مفته منم خریدارم حتما

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamsah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    arak

پيش فرض

کسی 212 Glam for him رو داشته بگه بوش چجوریاست؟
    میخوام اینترنتی بخرمش

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

کسی 212 Glam for him رو داشته بگه بوش چجوریاست؟
    میخوام اینترنتی بخرمش
    بوش گرم و شیرین هست و رایحه تنباکو به طور ملایم این ادکلن رو خیلی خوش بو کرده (البته به نظر من!)

14. 3 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من یه ادکلن شیرین و توپ تو رنج 100 یا 90 میخواستم.
    نظرتون راجع به ریو وان میلیون چیه؟
    به نظرم اگر روکوبراکو من رو تست کنی ضرر نکردی. رایحه گرم و شیرین و شکلاتی داره. همچنین همچنین آمبر بالدسارینی که به نظرم برای قرارهای دو نفره فوق العاده هست

16. 4 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •