تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 856 از 4105 اولاول ... 35675680684685285385485585685785885986086690695613561856 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,551 به 8,560 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه JING3LKHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

لیسانس عزیز

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_ata_21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

به احتمال زیاد شهریور ماه

3. این کاربر از amir_ata_21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Danial_4139's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان من دفترچه ی اعزام رو گرفتم
    فرم مربوط به خودم رو پر کردم و کارای واکسیناسیون و دکتر عمومی رو انجام دادم ...
    دیگه چه کارهایی لازمه انجام بدم و چه مدارکی باید آماده کنم ؟ ( لطفا تعداد عکس های 2×3 و 3×4 و نوعشون هم بگید )
    پیشاپیش ممنونم
    اگر شرایط داری همین الان به فکر مدارکت باش ، یه حساب تو بانک سپه باز کن لازمت میشه ، عکس شخصی هم فعلا لازمت نمیشه همونا که با دفترچه میدی پلیس +10 کافیه عکس های اصلی رو تو آموزشی با لباس آموزشی و تو یگان با با لباس نظامی و درجه باید بگیری .
    Last edited by Danial_4139; 17-05-2012 at 23:12.

در آغاز فعالیت mybrute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

اگر شرایط داری همین الان به فکر مدارکت باش ، یه حساب تو بانک سپه باز کن لازمت میشه ، عکس شخصی هم فعلا لازمت نمیشه همونا که با دفترچه میدی پلیس +10 کافیه عکس های اصلی رو تو آموزشی با لباس آموزشی و تو یگان با با لباس نظامی و درجه باید بگیری .
    حساب بانک سپه هم باز کردم ! فقط یه چیزی ! عکسی که به دفترچه زدم برای فرم ها عکس دو سال پیشمه و یکم Baby Face ( بچه گونه ! ) بودم به قول معروف ! مشکل ساز نمیشه ؟!

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

میخوام اگه میتونه بهش بگم بعدا اگه نتونست خجالت زده نشه پیشم
    سرتیپه
    دوست عزیز مشکلتون چی هست شما میخواید تو چه موردی کمکتون کنه بعدش سرتیپ کجا هست

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام..
    بچه ها یه بنده خدایی تو دوره ی آموزشیش دست به خود کشی زده ولی خوشبختانه زنده مونده.
    بهداری پادگان شنبه میخواد اعزامش کنه ناجا برای معافی اعصاب و روان.
    حالا مشکل اینجاست که الان اومده مرخصی میگه دیگه نمیخوام برم پادگان از اونجا وحشت داره!
    میخواستم ببینم خودش نمیتونه اقدام کنه واسه معافی بدونه اینکه بخواد بره پادگان؟!یا مثلا" یکی بره برگه اعزام به ناجا رو بگیره براش تا خودش بره ناجا؟چون هرکاری کردیم قبول نمیکنه که بره پادگان!
    لطفا" هر فکری که به ذهنتون میرسه بگید که کمکش کنیم...

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام..
    بچه ها یه بنده خدایی تو دوره ی آموزشیش دست به خود کشی زده ولی خوشبختانه زنده مونده.
    بهداری پادگان شنبه میخواد اعزامش کنه ناجا برای معافی اعصاب و روان.
    حالا مشکل اینجاست که الان اومده مرخصی میگه دیگه نمیخوام برم پادگان از اونجا وحشت داره!
    میخواستم ببینم خودش نمیتونه اقدام کنه واسه معافی بدونه اینکه بخواد بره پادگان؟!یا مثلا" یکی بره برگه اعزام به ناجا رو بگیره براش تا خودش بره ناجا؟چون هرکاری کردیم قبول نمیکنه که بره پادگان!
    لطفا" هر فکری که به ذهنتون میرسه بگید که کمکش کنیم...
    فکر کنم یکی دیگه میتونه بره براش نامه معرفی نامه بگره برای بیمارستان حداقل تو یگان ما که میشه
    اما در مورد اینکه بدون معرفی نامه بخواد بره شدنی نیست چون حتی اگه بیمارستان قبول کنه یگان به هیچ وجه دستوری رو که از طرف بیمارستان صادر میشه مبنی بر معافی یا مرخصی استعلاجی قبول نمیکنه

9. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من امریه ام می خواستم بدونم برای گرفتن یک روز مرخصی استعلاجی ایا برگه استعلاجی باید توسط پزشک معتمد هم تایید بشه یا نه ؟
    ممنونم
    بستگی به قانون اون اداره ای که توش امری هستید داره.
    جایی که ما هستیم برای دو روز به بالا گواهی پزشک معتمد میخواد. باید از امور اداری اداره ات سوال کنی/

11. این کاربر از matin_vv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Hamed 360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوست عزیز مشکلتون چی هست شما میخواید تو چه موردی کمکتون کنه بعدش سرتیپ کجا هست
    مشکل قلبی به احتمال خیلی زیاد معاف ار رزم هستم میخوام ببینم میتونه کاری کنه که معاف دائم بشم
    ایشون هستن

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

مشکل قلبی به احتمال خیلی زیاد معاف ار رزم هستم میخوام ببینم میتونه کاری کنه که معاف دائم بشم
    ایشون هستن
    دوست عزیز اگه مشکل قلبی دارید راحت میتونه براتون معافی رو جورش کنه چون معمولا کسانی که مشکل قلبی دارند راحت معافی میگرند البته بستگی به برش خودش داره و اینکه واقعا بخواد اینکار رو بکنه شما اول ببین برای بچه های خودش کاری کرده یا نه بعد بهش بگو
    اخه هرچی باشه بنیان گذار نیروانتظامی هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •