لیسانس عزیز
لیسانس عزیز
به احتمال زیاد شهریور ماه
اگر شرایط داری همین الان به فکر مدارکت باش ، یه حساب تو بانک سپه باز کن لازمت میشه ، عکس شخصی هم فعلا لازمت نمیشه همونا که با دفترچه میدی پلیس +10 کافیه عکس های اصلی رو تو آموزشی با لباس آموزشی و تو یگان با با لباس نظامی و درجه باید بگیری .
Last edited by Danial_4139; 17-05-2012 at 23:12.
حساب بانک سپه هم باز کردم ! فقط یه چیزی ! عکسی که به دفترچه زدم برای فرم ها عکس دو سال پیشمه و یکم Baby Face ( بچه گونه !) بودم به قول معروف ! مشکل ساز نمیشه ؟!
دوست عزیز مشکلتون چی هست شما میخواید تو چه موردی کمکتون کنه بعدش سرتیپ کجا هست
سلام..
بچه ها یه بنده خدایی تو دوره ی آموزشیش دست به خود کشی زده ولی خوشبختانه زنده مونده.
بهداری پادگان شنبه میخواد اعزامش کنه ناجا برای معافی اعصاب و روان.
حالا مشکل اینجاست که الان اومده مرخصی میگه دیگه نمیخوام برم پادگان از اونجا وحشت داره!
میخواستم ببینم خودش نمیتونه اقدام کنه واسه معافی بدونه اینکه بخواد بره پادگان؟!یا مثلا" یکی بره برگه اعزام به ناجا رو بگیره براش تا خودش بره ناجا؟چون هرکاری کردیم قبول نمیکنه که بره پادگان!
لطفا" هر فکری که به ذهنتون میرسه بگید که کمکش کنیم...
فکر کنم یکی دیگه میتونه بره براش نامه معرفی نامه بگره برای بیمارستان حداقل تو یگان ما که میشه
اما در مورد اینکه بدون معرفی نامه بخواد بره شدنی نیست چون حتی اگه بیمارستان قبول کنه یگان به هیچ وجه دستوری رو که از طرف بیمارستان صادر میشه مبنی بر معافی یا مرخصی استعلاجی قبول نمیکنه
بستگی به قانون اون اداره ای که توش امری هستید داره.
جایی که ما هستیم برای دو روز به بالا گواهی پزشک معتمد میخواد. باید از امور اداری اداره ات سوال کنی/
مشکل قلبی به احتمال خیلی زیاد معاف ار رزم هستم میخوام ببینم میتونه کاری کنه که معاف دائم بشم
ایشون هستن
دوست عزیز اگه مشکل قلبی دارید راحت میتونه براتون معافی رو جورش کنه چون معمولا کسانی که مشکل قلبی دارند راحت معافی میگرند البته بستگی به برش خودش داره و اینکه واقعا بخواد اینکار رو بکنه شما اول ببین برای بچه های خودش کاری کرده یا نه بعد بهش بگو
اخه هرچی باشه بنیان گذار نیروانتظامی هست![]()
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)