تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 856 از 1783 اولاول ... 3567568068468528538548558568578588598608669069561356 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,551 به 8,560 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه Legacy's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

؟؟

میخوام پینگتون با سرعت سرور خارجی بدونم رو چنده...
    منکه با speedtest امتحان کردم سرعت کمی از 4Mbps پایینتر بود ولی با برنامه های مدیریت دانلود که تعداد بالاتری کانکشن به سرور ایجاد میکنند سرعت بالاتره

2. این کاربر از Legacy's بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

منکه با speedtest امتحان کردم سرعت کمی از 4Mbps پایینتر بود ولی با برنامه های مدیریت دانلود که تعداد بالاتری کانکشن به سرور ایجاد میکنند سرعت بالاتره
    پینگتون با سرور لندن چنده؟

داره خودمونی میشه sunmaster_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

عزیزان نیازی به دعوا کردن نیست همه میدونن شهرستان اصلا قابل مقایسه با تهران نیست چون تعداد کل یوزرهای شهر های بزرگ ایران هم گاهی به اندازه یک منطقه تهران نیست به علاوه وفتی تعداد یوزر یک منطقه از طول باند بیشتر میشه کیفیت میاد پایین شرکت ها برای اینکه یوزرشون رو از دست ندن طول باند رو میبرن بالا کیفیت خوب میشه موقتا بعد چند وقت با زیاد شدن یوزر ها دوباره سرعت و کیفیت میاد پایین اون کسی هم که میگه با سرعت ۱۲۸ داره ۵۰۰ دانلود میکنه حتما منطقه مخابراتیش خلوته کل طول باند در اختیار یک عده محدوده وگرنه خود من که ۷-۸ ساله ای دی اس ال دارم ۶ تا ای اس پی رو هم امتحان کردم همیشه هم بالاترین سرعت رو خریدم ۴مگ هم داشتم اکانت (از نوین نت) تاحالا سرعت ۵۰۰ کیلو بایت ندیدم یه شرایط موقت به وجود امده براش تو یه منطقه از مشهد حالشو ببر چون موقتیه .
    کسی رو میشناسم که تو یک منطقه دیگه صبانت داره روز ها تو باز کردن صفحه هم مشکل داره هر روز زنگ میزنه پشتیبانی دانلود رایگان هم که اصلا کلا بیخیال شده

5. این کاربر از sunmaster_7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohrd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Ṁashhad

پيش فرض

سلام. من هم دو شبه (امشب و دیشب!) که شبانه با ۴۳۵ کیلوبایت دانلود میکنم. البته توی لینوکس مینت و با دانلود منیجر جاوا. از آی دی ام استفاده نمیکنم.... با آی دی ام هم روزانه توی ویندوز چک کردم سرعت حدوداْ ۲۰۰ کیلوبایت میشد... از سرورهای ایرانی و خارجی... (میهن دانلو.د و دانلود.ها و پی سی دی و ... + سایت های خارجی) مشهد هم هستم! (دیگه این دوست عزیز رو اینقدر متهم نکنید...)

7. 2 کاربر از mohrd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

سلام. من هم دو شبه (امشب و دیشب!) که شبانه با ۴۳۵ کیلوبایت دانلود میکنم. البته توی لینوکس مینت و با دانلود منیجر جاوا. از آی دی ام استفاده نمیکنم.... با آی دی ام هم روزانه توی ویندوز چک کردم سرعت حدوداْ ۲۰۰ کیلوبایت میشد... از سرورهای ایرانی و خارجی... (میهن دانلو.د و دانلود.ها و پی سی دی و ... + سایت های خارجی) مشهد هم هستم! (دیگه این دوست عزیز رو اینقدر متهم نکنید...)
    عزیز امکانش هست بفرمایید که از کدوم مرکز مخابراتی ای دی اس ای میگیرید؟ (در پنل زده)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

یا سلام بنده که مدتهاست از این شرکت نقل مکان کردم ولی توی اون شش سال 5 سالش خوب بود آخراش دیگه تعطیل رسمی بود . پشتیبانی بی ادبی داره و حتی در مورد ادعای کاربرا خیلی راحت مخاطب رو دروغگو فرض میکنن.هیچ وقت در هیچ شرایطی اگر حجم شما اشتباها کم شده باشه قبول نمیکنن. (بنده حتی بخاطر این موضوع با مدیرتش نامه نگاری کردم.)این همه شرکت هست و همشون تقریبا سرویس ها و قیمتهاشون مشابهه اگر قصد تغییر یا شروع استفاده از سرویسی را دارید دور این شرکت را خط بکشید.اسم هیچ شرکتی رو هم نمی برم که حمل بر تبلیغات نباشه. در حال حاضر از یک شرکتی میگیرم که سرعتش همیشه عالی و پشتیبانی بسیار عالی و با ادب و پیگیری داره.البته مشکلاتی هم پیش میاد ولی خودشون زنگ میزنن و در مورد مشکل پیش آمده پیگیری میکنن ببینن حل شده یا نه . یک سال هم هست ازشون سرویس میگیرم.

10. این کاربر از Memoli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shs2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام

من چند دقیقه پیش آمدم سه ماهه تمدید کنم و از طریق درگاه پارسیان 100 و خورده ای زدم شارژ کنم حساب رو بعد نوشت " خرید نا معتبر است " یک همچین چیزی

بعد همون موقع هم دیدم از حسابم کم کرده حالا میگید چکار کنم؟ فردا پول به حسابم برمیگرده یا باید کار دیگه ای کنم ؟

توی شارژ رزرو هم شارژی اضافه نشده

سریع برگشت خورد
    Last edited by shs2008; 19-05-2013 at 18:41. دليل: مشکل حل شد

پروفشنال ezio7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بچه پینگ و تایم اوت صبانت تهران در چه وضعه؟ واسه بازی میخوام این مخابرات دیوونم کرده

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

یا سلام بنده که مدتهاست از این شرکت نقل مکان کردم ولی توی اون شش سال 5 سالش خوب بود آخراش دیگه تعطیل رسمی بود . پشتیبانی بی ادبی داره و حتی در مورد ادعای کاربرا خیلی راحت مخاطب رو دروغگو فرض میکنن.هیچ وقت در هیچ شرایطی اگر حجم شما اشتباها کم شده باشه قبول نمیکنن. (بنده حتی بخاطر این موضوع با مدیرتش نامه نگاری کردم.)این همه شرکت هست و همشون تقریبا سرویس ها و قیمتهاشون مشابهه اگر قصد تغییر یا شروع استفاده از سرویسی را دارید دور این شرکت را خط بکشید.اسم هیچ شرکتی رو هم نمی برم که حمل بر تبلیغات نباشه. در حال حاضر از یک شرکتی میگیرم که سرعتش همیشه عالی و پشتیبانی بسیار عالی و با ادب و پیگیری داره.البته مشکلاتی هم پیش میاد ولی خودشون زنگ میزنن و در مورد مشکل پیش آمده پیگیری میکنن ببینن حل شده یا نه . یک سال هم هست ازشون سرویس میگیرم.
    همین امروز بنده قعطی های مکرر بصورت باز نشدن سایت داشتم :(

Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 2

داره خودمونی میشه sunmaster_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ام جان ممکنه لطف کنی اسم اون شرکت رو که ازش اشتراک گرفتی رو اگر اینجا هم نمیخوای تو پیام خصوصی برام بنویسی از قطعی های هر لحظه از اینکه ۱۰۰۰۰ بار تاحالا زنگ زدم پشتیبانی خسته شدم.
    در ضمن براس بار ۱۰۰۰رم یکی بهترین دی ان اس صبا نت تهران ((( گوگل و مخابرات و جاهای دیگه رو نمی خواهم فقط خود صبانت )) رو برام بنویسه به جای شکایت یه بار یه کار مفید انجام بدید
    Last edited by sunmaster_7; 19-05-2013 at 19:51.

15. این کاربر از sunmaster_7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •