سرعت ما که 1 مگابیت داریم گرفتن پخش کردن تو اکانت های 512 !!
عجیبه واقعا![]()
سرعت ما که 1 مگابیت داریم گرفتن پخش کردن تو اکانت های 512 !!
عجیبه واقعا![]()
مال من هم یک مگابایت ولی مشخصات اکانت من به شکل زیره مشکلی نداره؟
راستی سرعت دانلود من بین 90 تا 110 هست باید بیشتر باشه
Service pack
Service pack name Effective Date Expiration Date State SP_B44_512_7GB_1_month 1391-04-03 21 11
1391-05-03 00:00:00 Active
سلام
دوستان من یک ایمیل به شرکت GreenPocket ارسال کردم بابت نرم افزار ارجینال مودم Dx350 اونا در جواب اینو بهم دادند:
Dear Sir,
May I know what software you need? My suggestion is refer back to your ISP/local wimax provider. They might assist you in the future.
Many thanks.
خوب حالا من باید چی بگم بهشون؟!
این که گفته من اصلا حالیم نیست شما چی میخاید و نمیدونم چی میخاید میگه بهتره برید خود شرکت تهیه کننده مودم یعنی مبین جون مشکلتونو اونجا مطرح کنید
اگه دنبال خود بایوس مودم میگردید باید توسایتشون پیدا کنی
سرعت 2 مگ منو روی 1 مگ و حتی تا 512 هم میره (البته میگن چند وقتی اختلالات داریم)
ولی من الان یه مشکله دیگه ای گیر کردم وضعیت فاسد شدن فایل های دانلودیم زیاد شده که همش بخاطر قطع و وصلی های زیاد هست که وسط دانلود قطع و وصل میشه چنتا بیت میپره فایلای به کل غیر قابل استفاده میشن
شما چند وقته مبين نت داريد؟ قبلا سرعتتون چند بود که الان مي گيد عالي شده؟ به نظر من که خيلي خوبه. هم روز و هم شب داريد سرعت بيش از معمول يعني ۶۴ کيلوبايت مي گيريد. اين نشون دهنده ي اينه که مبين اپراتور خوبيه. من از چندين سرويس دهنده ي adsl سرويس گرفتم تا به الان، هيچ کدوم با سرعت 512kbps سرعت بيش از 64kB ندادن. مودم شما کدوم مدله؟
Sent from my Desire HD using Tapatalk 2
شما یا بد شانسی یا اطلاع نداشتی الان دیگه اکثر ISP ها حجمی ها رو با سرعت بالا میدن
مثال میگم با شاتل 128 میتونید در روز تا 300-350 هم دانلود کنید
یه علت دیگه ای هم که مبین نت سرعت رو بالاتر میده اینه که خیلی موقع ها چون آنتن دهی ایده آل نیست ممکنه کیفیت دریافت شما و در نتیجه سرعتتون کم بشه اینا 110 120 میدن که دیگه حداقل روی 60 -70 بیافته، با این همه بازم توی بعضی جاها مثل اهواز اختلالاتی هست که همین حد هم تامین نمیشه.
Last edited by FerineFast; 25-06-2012 at 09:57.
نمي دونم چي بگم! اون موقع که من مي گم حدود ۲-۳ سال پيش بود. از شاتل کرج هم سرويس مي گرفتم. ۱۲۸ داشتم که هيچ وقت بالاي ۱۶ کيلوبايت نمي داد. بعد 512 گرفتم که اون هم بالاي 64 نمي داد...! شايد جديدا اينجوري شده و همچين سرعتي مي دن، شايد هم مرکز مخابراتي ما اجازه ي همچين کاري رو به شاتل نمي ده ولي اينو بگم که اون دوره دوستان ديگر هم با 128 بالاي 16 نمي گرفتن و با اين شرايط باز هم به نظرم ايده ال بود! چون درستش هم همين بود.
** من توقع زيادي از مبين ندارم، اگه با 512 بتونه 64 و با ۱۰۲۴ حدود 120 بده عاليه. نا گفته نماند مبين در کرج/فرديس سيگنال دهي خوبي داره!
خب من یادم نیست کدوم قسمت باید برم، اصلا اطلاعات کدوم قسمت رو می خواهید، بگید من براتون بزارم، من اینترنت 512 طرح ویژه یکساله گرفتم از فروردین امسال.
قبلا سرعت ام حدود 50-60 بود، اما خب خیلی پیش میومد اذیت کنه کم بشه، دیگه 30 میدیدم تعجب نمی کردم. با این حساب یه جوری جواب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم دادم.
آره این قضیه Burst یه مدتی هست که داره همگانی میشه و قدیم کمتر بوده ولی فکر نکنم مشکل ربطی به مخابرات داشته باشه.
درسته ولی چون این پولی که میگرین، نسبت به این سرعت واقعا ظلم به مردمه حالا بگن محدود 128 خانگی و 4 مگ بدن به مردم اینا که خوب از این کارا بلدن.(درآمد ها در این سطح پایین نسبت به جهان، بعد هم قیمت ها چند برابر بقیه کشور های در حال توسعه)
راستی امیدوار باشید این قضیه نفت به یه جای خوبی برسه چون اگه نرسه، بازار کلا فاجعه بار بهم میریزه، و روی همه چی تاثیر می زاره.
Last edited by FerineFast; 25-06-2012 at 10:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)