بله دوست عزیز این مشکل توی کرج سراسری هست و همه گرفتار شدن
بله دوست عزیز این مشکل توی کرج سراسری هست و همه گرفتار شدن
ممنون دوست من
وقتی که چنین اتفاقی میوفته باید به مشترکین کرج 2روز اضافه آخر ماه بدن این همه پول میدیم اطلاع رسانی نمیکنن فقط آخر ماه اطلاع میدن که این مقدار واریز کنید واقعا نامید کننده هست![]()
نه دیگه برای این ها مشترک و وقت و پولش اصلا اهمیت نداره
کلا 2 روزه گند زدن به کل ایرانسل اون هایی هم که توی کرج خط ایرانسل دارن شاکی هستن که SMS نمیره و خط ها درست کار نمیکنه
اینم از اینترنتشون گندشون بزنن دو روزه فقط پیج میتونم باز کنم همه کار هام مونده
دقیقا فقط پول رو بگیرن نمیدونن که مشتری کی هست
حتی آنتن دهی تلفن هم داغون شده هر کی بهم زنگ میزنه فقط اس ام اس تماس از دست رفته میاد که بهت زنگ زدن حتی خواستم زنگ بزنم به خود ایرانسل فقط دم پنجره آنتن میداد gprs هم که ولش کن الان با رایتل اومدم
گفتم این چند روز خونه هستم کارهای این چند وقته رو انجام بدم فعلا لنگ تو هوا هستم که این انتن مودم بیاد
ظاهرا توی تهران هم تا دیروز مشکل داشته. من برای پیگیری زنگ زده بودم مرکز امروز تماس گرفتن خودشون گفتن مشکل داشتیم درست شده.(دلیلش هم گفتن آب و هوا!) شاید کرج هم امروز فردا درست بشه. شما مودمتون رو دائما خاموش روشن کنید.
مشکل آنتن دهی کرج هم حل شد دوستانی که آنتن هنوز ندارن مودم رو یه بار خاموش روشن کنن درست میشه
ایرانسل دانلود شبانش چه جوریا هست؟شبی چقدر میشه باهاش گرفت؟
سلام .
خواستم اینترنتی پول واریز کنم (درگاه بانک ملت) که یه اروری داد . پول از حسابم برداشت شده ولی سایت ایرانسل میگه تراکنش ناموفق ...
تکلیف چی هست ؟؟ حالمو بدجور گرفت .
سلام
مشکلی نیست پول تا چند ساعت دیگه به حسابت واریز میشه.
اگر هم نشد حتماً پیگیر باش با شماره پیگیری. اگه نشد برو شعبه و بهشون بگو. به ایرانسل هم بگو.
اگه زنگ بزنی میگن از دست ما کاری ساخته نیست و این حرف ها. ولی اگه پیگیر باشی درست میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)