شبکه ی آموزش رو می گم
شبکه ی آموزش رو می گم
اگه 100 تا رو مرور کردی کامل و سوالای سخت گیر رو زدی ، 5دقیقه خوبه ، برو سراغ سوالایی که کنارشون علامت "-" قرار دادی
الاناس که اخطار بگیریم
من اعصابم خورد میشه ، میترسم یک چیز بگم توی خود کنکور چیز دیگه. ولی سوالی داشتی بپرس باز![]()
Last edited by BioHazard; 27-06-2010 at 20:23.
من که موفق نشدم امروز شبکه آموزش رو ببینم ..اگه چیز مهمی میگه اینجا بگید خب...
فردا هم برنامه داره؟
ساعت چند شروع میشه؟
میگم امیر الان داری چیکار میکنی ؟ داری درس میخونی یا همینجوری بیکار نشستی ؟
واسه من افتاده مدرسمون. یه 15 دقیقه راه بیشتر نیست .ولی به هرحال من شب قبل از آزمون رو بیدار میمونم .
ساعت 5 آماده میشم و لباس میپوشم تا بشه 6.بعد صبحانه مفصل تا بشه 6:30 و بالاخره تا ادکلن بزنم و و به موهام برسم و کفشم رو تمیز کنم ( داریم میریم استقبال مثلا بزرگترین آزمون کشور و خب باید آدم به خودش برسهو ... و از این ها . !!!!!!!. ) میشه 6:45 و بعد : حرکــــــــــــــــــــــ ــــــــت .
ولی بچه ها شما نمیدونید این امیر چه مارمولکیه.خیلی آدم سرسختیه .
بچه ها یه خبر جدید
میدونستین هر کی تو کنکور میتونه یه همراه با خودش ببره سر جلسه
مطمئنم همتون میدونستید
تو این چند روزی که مونده خوب فکر کنید و با همراهتون هماهنگ کنین(سفارش ما رو هم بکنین)
![]()
دفعه اولمه میشنوم چنین چیزی رو شاید یکی دستش شکسته باشه براش منشی بگیرنولی همراه برا آدم سالم رو تا الان نشنیده بودم
![]()
یکم توضیح بده
از دوستان اگه کسی چیزی میدونه بگه![]()
---------- Post added at 08:35 PM ---------- Previous post was at 08:32 PM ----------
واسه من افتاده مدرسمون. یه 15 دقیقه راه بیشتر نیست .ولی به هرحال من شب قبل از آزمون رو بیدار میمونم .
من تجربه شب رو صبح کردن زیاد دارم + صبحش هم بدون خواب شب از خودم کنکور بگیرم
شما اگه این تجربه رو نداری و دفعه اولت هست که میخوای چنین کاری کنی پیشنهاد میکنم اصلا این کار رو نکنی چون به یکسال درس خوندن ( که انشالله خونده باشی ) با پشت پا لگد میزنی![]()
دوستان ببخشید با علم به اینکه 3شب دیگه این موقع باید بخوابیم، دفترچه کنکور پایین یا بغلش جا برای محاسبات داره یا همینجوری از بالا تا پایین سواله؟!
این چند روز از کمبود شدید جا تو دفترچه زیاد شنیدم...
اون پایین جا داره ولی فاصله ی بین سوالا کمه ولی کی تا اون پایین میره ! همه دوست دارن جلوی سوال حل کنن
تازه همه رو بخوای پایین حل کنی قاطی میشه
منم همیشه مشکل دارم جواب سوالم تا سوال پایین می رفت
Last edited by new life; 27-06-2010 at 21:33.
جامع قلم چی رو دیدی؟
یه چیز تو همون مایه ها...
سلام خدمت دوستان
یه چندتا سوال دارم در رابطه با رشتههاي تحصيلي داراي شرايط خاص دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي كه به روش متمركز دانشجو ميپذيرند
1- اگر انتخاب کنیم و بعدا منصرف بشم و تو انتخاب رشته مرداد ماه نزنم مشکلی پیش میاد یا نه؟
2- اگر مثلا نوشته معدل پایین 16 نباشه ولی مثلا چند صدمی کمتر باشه قبول میکنن؟(اگر از تمام مصاحبه ها سر افراز بیرون بیاییم)
شوخی کردم عزیز دل . فقط یه ذره به یه چیزهایی علاقه ی زیادی داشتی .که من هنوز هم اونهارو باور نمیکنم . میدونی چرا ؟ چون میدونم بچه ی صاف و ساده ای بودی و هستی. ولی نمیدونم چرا بصورت مخفی میای؟ الان 5 نفر دارن نگاه میکنن تاپیک رو از کاربرها . که فقط اسم 4نفرشون هست .اون کی حتما خودتی دیگه.پس بهتر اون چراغ سبزت رو روشن کنی
کتابها رو ول نکردم . کتابها من رو ول کردن
نگفتی .داری میخونی یا بیکاری ؟ 20 روز پیش اگه یادت باشه یه پیغامی به من دادی. از اونموقع تا حالا باید یه کارهایی کرده باشی ؟ نه ؟
راستی بچه ها . زیر این کارت ورود به جلسه نوشته معدل کتبی نهایی دیپلم .منظورشون همون معدل 10 درسی هست که تو خرداد ماه گرفتیم ؟ من آخر متوجه نشدم اینها چی هستن ؟ یکی واسه من تشریح کنه. به خدا از اثبات قضیه استوارت در هندسه سختره .
راستی امیر من اگه کنکور قبول نشدم کاری میکنم همه بچه ها سال بعد جزو رتبه های 2 رقمی باشن .از جمله تو . این رو جدی گفتم بهت .
اگه شدم فقط تابستون رو وقت دارم .
راستی بچه ها ( چقدر از کلمه راستی من استفاده میکنم !!! ).من قراره یه سایت مثل p30world بزنم ( البته استارت این کار رو یه نفر دیگه زده که از دوستانم در یه سایته دیگست ). حتما اونجا یه بخشی برای کنکور باز میکنم .
Last edited by nits; 27-06-2010 at 21:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)