باز بود، ولی سرعت اینقدر پایین بود که اگه یه فایل حجمش بیشتر از 5 مگابایت بود من دانلود نمیکردم. یعنی عملا فایده ای نداشت.
شیلتر و سرعت و محدودیت حجمی اینترنت بعلاوه فاکتور های دیگه باید در کنار هم باشن.
در کل حرف شما درست![]()
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
باز بود، ولی سرعت اینقدر پایین بود که اگه یه فایل حجمش بیشتر از 5 مگابایت بود من دانلود نمیکردم. یعنی عملا فایده ای نداشت.
شیلتر و سرعت و محدودیت حجمی اینترنت بعلاوه فاکتور های دیگه باید در کنار هم باشن.
در کل حرف شما درست![]()
یعنی ...
داداش آدرسو اشنباه اومدی!!!
اولا نق زدن و نالیدن خودت بهتر از ما میدونی این روزا حکایته چی کسایی شده! همون کسایی که با حمایت شدن همه کاره حالا هم شدن آقا بده!
تو که آواتارت اینو یا علی میگی یه ذره ادب و خوش کلامی رو از ائمه ای که داری ازشون مایه میزاری یاد بگیر
..... ول کن اصلا جای این بحثا اینجا نیست همانطور که گفتم آدرسو اشتباه اومدی
شما بیا دست بزن و هورا بکش واسه وضع اینترنت مملکت ولی لطفا توهین نکن
Last edited by gla021; 08-06-2013 at 21:54.
شیراز هم اینترنتش بهم ریخته؟![]()
خسته نباشی
تازه میگی تایتانیک زنه یا مرده؟
داداش شرمنده...میشه بفرمایید کجای اون قسمت از حفای من که نقل قول کردی توهین و بی ادبی بود؟؟؟؟
اگه منظورتون کلمات نق زدن و نالیدن هست که باید بگم این دو واژه کاملا رایجه و بی ادبی نیست....خود من هم گاهی از سر کم حوصلگی نق میزنم...گاهی هم از اوضاع و احوالم مینالم....
نمیدونم چرا اینطور برداشت کردید ولی همینجا از همه دوستانی که اینطور جبهه گرفتند صمیمانه عذر می خوام اگر خدایی نکرده بهشون توهین شد...
بله شما درست فرمودید...آدرس رو اشتباه اومدم...این تاپیک ارزش این بحث ها رو نداره
شبتون خوش
یا علی
شیراز که اینترنت نداره ... نکنه منظورت همین چس مثقال اینترنته؟؟؟آره همینم به فاگ دادن رفته
![]()
مخابرات با اون همه پهنای باند بهم ریخته موندیم شرکت رو عوض کنیم یا نه
منم بخدا تو همین موضوع موندم
عووووووووووض کنیم یا نه
من که سرویسم تا ماه بعد همین تاریخ هست اگه سرعتش خوب نشد 100% میرم آسیاتک.
شایدم هم به خاطر نزدیک شدن جمعه این هفته باشه؟![]()
ولی به نظرم هر کسی هر شرکتی هست فعلا بمونه... اوضاع همه جا قاراشمیشه.... باید بزاریم وضعیت آروم بشه.... جالبه من پ روکسی وصل میشم بعد از یه دیقه نتم قطع میشهتا مودم خاموش روشن نکنم درست نمیشه... اما بدون پ روکسی آب از آب تکون
نمیخوره ... انواع محدودیتا رو دارن رومون تست میکنن.... میرن برنامه شیلترینگ از روسیه و چین میخرن خدا تمن فکر میکنن خیلی گندن... روسیه و چین هم با همین پول هر روز پهنای باند به اینترنتشون اضافه میکنن
ایران جای پول دادن به اضافه کردن پهنای باند میره برنامه شیلترینگ و محدودیت میخره....![]()
Last edited by arashsard; 09-06-2013 at 11:31.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)