حرف مفت داره ميزنه. بگو شما دارين حمله مي كنين. تا آتش بس نشه از دعوت خبري نيست!!hajamoo اینوایت کن اشکال نداره ریسک میکنیم ببینیم چی میشه لیدر چانگ ان گفت ممبر هاتون به ما حمله میکنن! و ما هیچ دعوت نامه ای ندیدیم
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
حرف مفت داره ميزنه. بگو شما دارين حمله مي كنين. تا آتش بس نشه از دعوت خبري نيست!!hajamoo اینوایت کن اشکال نداره ریسک میکنیم ببینیم چی میشه لیدر چانگ ان گفت ممبر هاتون به ما حمله میکنن! و ما هیچ دعوت نامه ای ندیدیم
iq پسته ای همین کم مونده برن بگن ایرانی ها دو دره بازن بعدشم مگه اون یارو گوجه تشریف داره؟
اونا دو روز اتش بست کردخ بودن که این سعیده ریده توش با حمله هاش. در ضمن کی این سعید رو فاندر کرد؟
من........!!!اونا دو روز اتش بست کردخ بودن که این سعیده ریده توش با حمله هاش. در ضمن کی این سعید رو فاندر کرد؟
بابا اينا خيلي پورون منو 3-4 تايي صبح پاس اوت كردن
من 3 روز پیش باشون صحبت کردم اتش بس موقت بود که یارو اومده میگه به ما دارن حمله میکنن از شهرتون بعد میگی پررو هستن؟
اخرین خبر دیگه میتونید شهر رو به چینی ها ندید من بهشون میل زدم کارو تموم کردم گفتم که saeid67 نمیخواد شهر رو بده به شما و دیگه اونا با ما نیستن.
هان؟؟؟اخرین خبر دیگه میتونید شهر رو به چینی ها ندید من بهشون میل زدم کارو تموم کردم گفتم که saeid67 نمیخواد شهر رو بده به شما و دیگه اونا با ما نیستن.
===
كسي بر نگرده تا ببينيم چه خاكي تو سرمون ميرزيم!!!
آفرين بهترين كار رو كردي ( كارايي كه آسمون تو w25 تريبال كرد اينجا هم داره اتفاق ميافته)
Last edited by saeid.yavary; 28-04-2009 at 21:42.
من فقط رفتم انتقام بگيرم كه گرفتم(3تاشون رو پاس اوت كردم)
چون 2روز قبلش منو پاس اوت كرده بودن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)