تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 856 از 1137 اولاول ... 356756806846852853854855856857858859860866906956 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,551 به 8,560 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه الان شروع کنم به خوندن رمزینه از پس حجمش بر میام؟؟؟
    درمورد تموم کردنش که،بله ،میشه تموم کرد،حجمش نترسونتت،روونه

بله صد در صد!

کتابش حدودا 220 صفحه است ولی چون روون و اسون درس داده زود تمومش می کنی

به نظر من برای ارایه بهترین کار اینه:اموزش ارایه از کتاب رمزینه و نشر دریافت (کتاب همایش ادبیات جلد اول) و برای تست کتاب نشر الگو(چون این کتاب برای کنکور اماده ات میکنه چرا که تستهای ترکیبی ارایه رمزینه کمه). به نظر من کتاب ارایه کلک اصلا جالب نیست

اینهمه کتاببه نظر من واس آرایه ارزش نداره اینهمه کتاب بخونی
    همش 3تا سوال ازش میاد،بعد 3تا کتاب کار کنیم
    به نظرم همون رمزینه کفایت میکنه،اگه این کتاب تموم شد و بازم احساس نیاز کردی و وقت داشتی باید بری سراغ الگو(به همون دلیلی که POUYOL جان گفتن)

ارایه دریافت با رمزینه چه فرقی داره؟؟
    چرا دروغ بگم من کتاب آرایه دریافتو خیلی باهاش آشنایی ندارم،فقط فک کنم یه PDF ازش دیدم اما به صورت کلی اینکه هامون سبطی میاد بهت ماهی گیریو یاد میده،بجای ماهی دادن دستت،پس قطعا کتاب مفهومی ای هس اما چون من خودم تجربه رمزینرو دارم بهت رمزینرو پیشنهاد میکنم اما خودتم یه نگا به جفتشون بنداز

2. این کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها این کتاب هم منتشر شد:

---------- Post added at 10:08 AM ---------- Previous post was at 10:07 AM ----------

توضیح بیشتر از این کتاب :(به نقل از سایت مبتکران)

محتوای این کتاب به گونه ای طراحی شده است که ابتدا نکات اصلی هر مبحث آموزش داده شده و بلافاصله سؤالاتی در قالب تست از مطالب درسی آورده شده است. در انتخاب سؤالات آموزشی سعی شده تا اولا سؤالات از آسان به دشوار مرتب شوند و ثانیا تمام مطالب آموزشی را پوشش دهند. در ترتیب سؤالات، این که سؤال مربوط به مؤلف است یا کنکورهای پیشین مورد توجه نبوده است. در قسمت بعدی تست هایی برای تمرین آورده شده اند که مطالب آموزش داده شده را با تفصیل بیشتر مورد بررسی قرار می دهند. در انتهای هر فصل نیز آزمونی قرار داده شده است تا بتوانید معلومات خود را در آن بسنجید. آزمون ها به تفکیک رشته ی تجربی و ریاضی تنظیم شده اند تا سطح آزمون استاندارد باشد(به غیر از فصل اول که تنوع سؤالات کم است). سعی شده است سطح سؤالات آزمون متناسب با کنکورهای سراسری و آزاد باشد. در انتهای کتاب نیز آزمون جامعی برای رشته های ریاضی و تجربی وجود دارد که از تست های کنکورهای سال های اخیر تشکیل شده است .
    سبکش باتوجه به توضیحاتی که اومده مثه همون کتاب اندیشه سازان قدیمه که مبتکرانم چاپ کرد
    کسی این کتابو از تزدیک ندیده تا نظر بده؟

کاربر فعال انجمن رادیو و تلویزیون constant_boy23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    محل سكونت !

پيش فرض

اقا من يه چند تا سوال دارم ....

اولا اين كه من عربيم خيلي ضعيفه يعني فقط صرف فعل ها رو (اونم به سختي ) بلدم ..به نظر شما يه دبير خوب بگيرم ..يا كتاب ..يه كتاب معرفي كنيد كه عربي رو از پايه خيلي ساده اموزش بده ..

در مورد زبان ...مبتكران اناري ؟ خيلي سبز جابري ؟‌يا شبقره ..در مورد اين سه تا هر كي يه چي ميگه ..نظر شما چيه ..

زيست 8000 تست بهتره يا خيلي سبز ؟

و اينكه در مورد فيزيك من كه سال سومم و دو روز ديگه امتحان فيزيك دارم ...كتاب پرسمان فيزيك گاج ميتونه كمكم كنه ...
    مرسي

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اولا اين كه من عربيم خيلي ضعيفه يعني فقط صرف فعل ها رو (اونم به سختي ) بلدم ..به نظر شما يه دبير خوب بگيرم ..يا كتاب ..يه كتاب معرفي كنيد كه عربي رو از پايه خيلي ساده اموزش بده ..

در مورد زبان ...مبتكران اناري ؟ خيلي سبز جابري ؟‌يا شبقره ..در مورد اين سه تا هر كي يه چي ميگه ..نظر شما چيه ..

و اينكه در مورد فيزيك من كه سال سومم و دو روز ديگه امتحان فيزيك دارم ...كتاب پرسمان فيزيك گاج ميتونه كمكم كنه ...
    مرسي
    با این ویژگی ها به نظر عربی به زبان ساده مبتکران نوشته ایاد فیلی کتاب خیلی خوبیه،منم دقیقا شرایط شمارو داشتم،این کتاب خیلی کمکم کرد

زبانم باتوجه به سطحی که قرار داری باید انتخاب کنی
    کتاب اناری هم سال سوم و هم چهارم کتاب مجزایی داره که کتاباش 4 بخش دارن:گرامر،لغت،متن خوانی و آزمون
    گرامر: اومده گرامرو خیلی ساده و کامل توضیح داده،بعدش پرسشهای گرامرو آورده به صورت تستی البته که هم کنکوری هس توش و هم تالیفی
    لغت: به صورت دسته بندی شده و موضوعی و کامل توضیح داده.بعدشم تست به همون صورتی که تو گرامر گفتم
    متن خوانی یا درک مطلب: اومده تکنیک های متن خوانی و حل CLOZE با دانش آموز کار کرده بعدشم تست مثل دوبخش قبلی
    آزمون: آخر هردرسم یه آزمون توپ ازت میگیره که خیالت دیگه راحت راحت شه
    تازه سال چهارمشم سی دی درک مطلب هم داره
    شبقره هم کتاب خوبیه،درسنامه خیلی مختصر اما تستای زیاد داره،بیشتر بدرد کسی میخوره که تو درس زبان قوین و میخوان یه نگا کوچولو به گرامر بندازنو برن سراغ تست،تست کوز و متن خوانیم آخرش به وفور یافت میشه
    یه کتابچه لغتم داره که کل لغات سوم و چهارم یاهمون پیش خودمون توشه
    این دوتا کتابو میشناختم و توضیح دادم،درمورد خیلی سبز اطلاعی ندارم اما شنیدم فقط خوبه،اما به نظر من آقای اناری یه چیز دیگس
    بازم حتما خودت 3تا کتاب ازنزدیک ببین

زیست اطلاعی ندارم

والا اونموقع این کتاب مشکی گاج و پیک گلواژه و بنی هاشم استفاده میکردیم،و مخصوص امتحانا بود،اگه مثه همون موقع باشه 1005 بدردت میخوره

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

مرسي
    واسه عربی کتاب ترجمه،تعریب و درک مطلب عربی کنکور(گاج) هم پیشنهاد میشه
    کتاب کم حجمیه(148 صفحه ست)و خوب هم توضیح داده

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

عربی به زبان ساده رو از الان شروع به خوندن کنم میرسم تموم کنم؟ خیلی حجیم به نظر میاد فرقش با فوت و فن چیه؟ کتاب خوب دیگه چی هست ؟(سطح عربیم هم ضعیف به بالاست )

کاربر فعال انجمن رادیو و تلویزیون constant_boy23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    محل سكونت !

پيش فرض

با این ویژگی ها به نظر عربی به زبان ساده مبتکران نوشته ایاد فیلی کتاب خیلی خوبیه،منم دقیقا شرایط شمارو داشتم،این کتاب خیلی کمکم کرد

زبانم باتوجه به سطحی که قرار داری باید انتخاب کنی
    کتاب اناری هم سال سوم و هم چهارم کتاب مجزایی داره که کتاباش 4 بخش دارن:گرامر،لغت،متن خوانی و آزمون
    گرامر: اومده گرامرو خیلی ساده و کامل توضیح داده،بعدش پرسشهای گرامرو آورده به صورت تستی البته که هم کنکوری هس توش و هم تالیفی
    لغت: به صورت دسته بندی شده و موضوعی و کامل توضیح داده.بعدشم تست به همون صورتی که تو گرامر گفتم
    متن خوانی یا درک مطلب: اومده تکنیک های متن خوانی و حل CLOZE با دانش آموز کار کرده بعدشم تست مثل دوبخش قبلی
    آزمون: آخر هردرسم یه آزمون توپ ازت میگیره که خیالت دیگه راحت راحت شه
    تازه سال چهارمشم سی دی درک مطلب هم داره
    شبقره هم کتاب خوبیه،درسنامه خیلی مختصر اما تستای زیاد داره،بیشتر بدرد کسی میخوره که تو درس زبان قوین و میخوان یه نگا کوچولو به گرامر بندازنو برن سراغ تست،تست کوز و متن خوانیم آخرش به وفور یافت میشه
    یه کتابچه لغتم داره که کل لغات سوم و چهارم یاهمون پیش خودمون توشه
    این دوتا کتابو میشناختم و توضیح دادم،درمورد خیلی سبز اطلاعی ندارم اما شنیدم فقط خوبه،اما به نظر من آقای اناری یه چیز دیگس
    بازم حتما خودت 3تا کتاب ازنزدیک ببین

زیست اطلاعی ندارم

والا اونموقع این کتاب مشکی گاج و پیک گلواژه و بنی هاشم استفاده میکردیم،و مخصوص امتحانا بود،اگه مثه همون موقع باشه 1005 بدردت میخوره
    مرسي حاجي ...
    فقط كتاب هاي اناري واس سوم چهارم .جداست و كتاب كنكور جدا ؟ يعني توي كتاب هاي سال سوم چهارمش بحث تست و اينا هس يا نه ؟
    در مورد فيزيك هم امروز گلواژه رو دس يكي ديدم جالب به نظر ميومد ....با اين اوصاف گلوازه بهتره يا پرسمان گاج ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسي حاجي ...
    فقط كتاب هاي اناري واس سوم چهارم .جداست و كتاب كنكور جدا ؟ يعني توي كتاب هاي سال سوم چهارمش بحث تست و اينا هس يا نه ؟
    در مورد فيزيك هم امروز گلواژه رو دس يكي ديدم جالب به نظر ميومد ....با اين اوصاف گلوازه بهتره يا پرسمان گاج ؟
    خواهش،امیدوارم مفید بوده باشه
    بله جداس
    کتاب کنکور جدا نیس
    ببین کلا 4تا کتاب با انتشارات مبتکران داده بیرون اگه اشتباه نکنم
    2تا کتاب زبان اونطوری که گفتم داره
    یه کتابم داره مخصوص تست به اسم گنجینه آزمون های زبان انگلیسی کنکور
    و درک مطلب به زبان ساده
    اگه اون 2تا کتابو که گفتم بگیری به بقیه احتیاج پیدا نمیکنی مگر اینکه بخوای تست بیشتر بزنی که میتونی کتاب گنجینه آزمونشو بگیری
    البته اینا واس زبان عمومیه و واس تخصیصم کتاب دارن ایشون

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عربی به زبان ساده رو از الان شروع به خوندن کنم میرسم تموم کنم؟ خیلی حجیم به نظر میاد فرقش با فوت و فن چیه؟ کتاب خوب دیگه چی هست ؟(سطح عربیم هم ضعیف به بالاست )
    نگا به حجمش نکن،یه پخ کنی میگرخه
    شوخی کردم...
    اسمش روشه دیگه،عربی به زبان ساده،من که تونستم تو فرصت کمی جمش کنم اما بستگی به شما داره،قطعا میشه اما باید همت کنی
    فوت و فن سطحش بالاس،بدرد کسایی میخوره که عربیشون خوبه.
    گاج سبزم واس هر مقطع یه کتاب زده که اومده کل کتاب درسیو تحت پوشش قرار داده،از معنی و حل تمرین و .. گرفته تا تجزیه و ترکیب و ...
    ولی اگه پشت کنکوری هستی مناسب نیس
    کتابای دیگه ام الان خیلی خاطرم نیس،فقط الگو شنیدم خوبه اما باهاش کار نکردم
    به نظر من اگه روهمون مبتکران ایاد فیلی وقت بذاری ضرر نمیکنی اما بازم میخوای تحقیق کن و خودتم ببین اما وقتو از دست نده،حواستم به روزایی که داره میره باشه

---------- Post added at 11:37 PM ---------- Previous post was at 11:34 PM ----------

واسه عربی کتاب ترجمه،تعریب و درک مطلب عربی کنکور(گاج) هم پیشنهاد میشه
    کتاب کم حجمیه(148 صفحه ست)و خوب هم توضیح داده
    میشه یکم بیشتر درموردش توضیح بدی؟
    همون کتاب جلد سبزس یا ....؟

11. این کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه cesc.cesar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    HOWARD Medical School

پيش فرض

آقا من یه چیز میگم شما گوش کنید!یه توصیه از من بگیرید اونم اینکه انقدر خودتون رو درگیر انواع مختلف کتاب های کمک آموزشی نکنید!بخدا فایده ای نداره،شما باید اول خوب کتاب و جزوتون رو بخونید تا تسلط پیدا کنید بعد از حداکثر دو منبع تست بزنید و درسنامه بخونید.
    انقدر پخش نشید دنبال کتاب های کمک درسی!بجاش اینترنت رو بزارید کنار!بخدا جواب میده!من خودمو از یه دانش آموز معمولی که هیچکس روش حساب نمیکرد توی دوسال خودمو رسوندم به بهترین وضعیت فقط با تلاش،درس خوندن و کنار گذاشتن خیلی چیز ها واسه یکی دوسال!باور کنید میتونید!اگه تلاش کنید!

13. 2 کاربر از cesc.cesar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •