تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 856 از 1138 اولاول ... 356756806846852853854855856857858859860866906956 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,551 به 8,560 از 11377

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

داره خودمونی میشه mard1169's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام
    البته تا وقتی علی اقا (camaro lt) و محمد جان (MJ1970) هستن هرچی اونها گفتند درسته و شما بدون شک انجام بدید اما بنده تا زمانیکه اونها بیان و جواب سوالتون رو بدن نکته ای رو میتونم بگم :
    تاب داشتن گاردون بحثش جداست و بخودی خود باعث تقه نمیشه اما خلاصی گاردون میشه.
    یعنی وقتی شما میل گاردون رو میچرخونین (در حالتی که دنده در پارکه و دو چرخ عقب روی زمین هستند) در فاصله دندونه های پنیون و کرانویل داخل دفرانسیل دارین مانور میدین، اگه این فاصله زیادتر از یه حدی باشه در ابتدای حرکت به جلو یا عقب ماشین تقه میزنه، مدتی قبل من یه دف خریدم نصب کردم و بعد به دلیل این مشکل رفتم دوباره عوضش کردم و تقه برطرف شد.

2. 6 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

روغن بیش از حد ( و نه خیلی زیاد) مشکل خاصی بوجود نمیاره و باعث ضربه زدن نمیشه، ضربه ها موقع گذاشتن در وضعیت D دلایل مختلفی داره که بعضا با باز کردن و اوراق کردن گیربکس مشخص میشه.
    دلیل ریزش روغن مشخص شد؟ چه کاری برای جلوگیری از این اتفاق انجام دادید؟
    جناب MJ1970 تجربه بسیار ارزنده ای در مورد گیربکسهای اتوماتیک بخصوص 350 دارن که مطمئن هستم راهنمایی های بسیار خوبی خواهند کرد

از دوستان گرامی متشکرم و البته بازهم تاکید میکنم که همه ما در اینجا هم شاگرد هستیم و هم استاد چون هیچوقت در هیچ چیزی هیچکس نمیتونه ادعای کامل بودن را بکنه.
    بقول بزرگمهر: همه چیز را همگان دانند.
    آقا مصطفی گویا من و شما همکار از آب درآمدیم!
    در مورد کسب اطلاعات از سایتهای خارجی و بخصوص آمریکایی، بله خیلی از آنها در قبال دریافت هزینه اطلاعات و راهنمایی لازم را ارائه میکنن، اما بسیاری از سایتهای و وبلاگهای دیگه هم هستند که اطلاعات خوبی را بدون دریافت هیچ وجهی و بطور مجانی در اختیار علاقمندان قرار دادن و من هم بارها و بارها از این اطلاعات استفاده زیادی بردم.
    بطور نمونه سلسله مطالب مربوط به گیربکسهای اتوماتیک سری 700 که در این کلوپ پست شد.

4. 8 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

6. این کاربر از mehdi--- بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

جناب mard 1169

درمورد اتصالات این قطعه بیشتر اتصالات شاید امکان تجربه شخصی با عکس گرفتن قراردادن را نباشد واول قطعه توضیح داده شود بهتر درک میشود درمورد عملکرد واتصالات و بعد اسرع وقت در خودرو شخصی با عکس اگر امکان داشت قرارداده شود چون پیچیده است و مانند خودرو نوا نیست

8. این کاربر از mehdi--- بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جناب mard 1169

درمورد اتصالات این قطعه بیشتر اتصالات شاید امکان تجربه شخصی با عکس گرفتن قراردادن را نباشد واول قطعه توضیح داده شود بهتر درک میشود درمورد عملکرد واتصالات و بعد اسرع وقت در خودرو شخصی با عکس اگر امکان داشت قرارداده شود چون پیچیده است و مانند خودرو نوا نیست
    سلام
    دوست عزیز پاسخ شما خیلی گنگ و نامفهوم است.لطفا صحیح تایپ نموده و نوع نوشتار خودتون رو تغییر دهید.

10. 5 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

جنابcamaro lt سپاسگذارم ، ما همیشه از مطالب ارزشمندتون استفاده کرده و خواهیم کرد

این نوع قطعات را با دستگاه سنگ داخل زن پولیش میزنند البته همان طور که فرمودید با توجه به شکل هندسی خاص سیلندر ترمز امکان داره به دستگاه بسته نشه به همین منظور باید فیکسچر و ابزار بخصوص این قطعه را بسازند که هزینه بر هستش که نه به کننده کار و نه به سفارش دهنده میصرفه وامکان داره به این کارگاهها مراجعه کنید از انجام کارطفره برن
    پیشنهاد میکنم پیستون ترمز پولیش زده بشه چون با توجه به فرم ساده اش میشه رویش مانور داد به این شکل که پیستون را از سمت داخل (قسمت تو خالی) به سه نظام دستگاه تراش بسته میشه و با سمباده 3000 (پوست آب) روی پیستون پولیش زده میشه
    البته این پولیش زدن نباید بیشتر از 20 ثانیه طول بکشه چون این امکان هست که زیاد پولیش بخوره و پیستون سرجایش لق بزنه به همین منظور شما باید بالا سر تراشکار باشید بعد از 20 ثانیه پولیش زدن پیستون را با سیلندر تستش کنید اگر اندازه مد نظر شما بود که کار تمامه و اگر اندازه نبود باید دوباره پولیش و تست بشه تا به اندازه دلخواه برسه
    اگر قصد این کار را داشتید خودتون سمباده را تهیه و به کارگاه ببرید چون امکانش هست که این شماره سمباده نداشته باشن از سمباده زبرتری استفاده کنه که نتیجه کار مطلوب نمیشه یا خودتون را جهت خرید سمباده بفرستن که موجب اتلاف وقتتون بشه
    Last edited by kcnc; 30-12-2015 at 08:57.

12. 5 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

منظور بنده این است که کسی که 15 سال تجربه در خودرو امریکایی داره باید با همه نوع تعمیرات خودرو اشنا باشه
    باید گیربکس و توربین باز کرده از ماشین خودش یا از لوام یدکی که میفروشه وتوضیح بده تا همه متجه بشوند یا شاید نگران این هست که همه متوجه واشنا بشن وکاسبی مکانیک ها کم بشه و یا اجازه بدن بقیه دوستان که تخصص دارن توضیح بدن

چون جناب usa302 هنوز مشکل دارد و مثلامکانیک فقط جیب ایشان را خالی کرده است

وبا مدرک وسند ثابت کنه که وارد هست و این تعمیرات باید توسط شرکت سازنده خودرو به هرطریقی گفته بشود

و مکانیک از خودش تعمیر اختراع نکنه

مدیر سایت هم لطفا این قانون را برداشته که فقط تجربه شخصی است تا مطالب فنی ازاد گفته بشه وتوضیح قطعات مشخص بشود چون قبل این موضوع بعضی از دوستان متوجه طرز کار قطعات مهم که توضیح دادم شدند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سپاسگزارم جناب KCNC

من هم به همین نتیجه رسیدم که بهترین و ساده ترین کار انجام پولیش روی پیستون هست منتها مطمئن هستم اگر دست تراشکارهای بی حوصله اینجا بدم 100% کار خراب میشه. و البته همانطوری که اشاره کردید باید مرتب روی سیلندر سوار بشه و چک بکنم که چقدر دیگه باید پولیش بخوره؟ ( و فکر میکنم بهتره که روی ماشین سوار بشه و نتیجه در وضعیت کارکرد واقعی سنجیده بشه)
    بخاطر همین باید خودم این کار را در خانه انجام بدم و با بستن پیستون روی دریل ، پولیشکاری کنم، منتها سه نظام مناسبی که روی دریل دستی سوار بشه و امکان نصب پیستون روی اون هم وجود داشته باشه را باید پیدا بکنم که خودش حکایتی هست!!
    مشخصا دستگاهی که داخل سیلندر را تراش میداده صرفا برای همین منظور در خط تولید کمپانی ساخته شده بوده.

15. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

آقا مهدی اینجا اطلاعاتت را ننویسی سر سنگین تری .

17. این کاربر از as5778 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

بعید میدونم ۳۵ سالت باشه با این لحن بی ادبانه و نفسکش طلبانه.

19. 2 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •