تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 856 از 1126 اولاول ... 356756806846852853854855856857858859860866906956 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,551 به 8,560 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه هارد 500 اینترنال wd بلو دارم
    خراب شده
    بردم پیش چن تا تعمیرکار و همه شون گفتند مشکل از برد هست
    و همه شون یکی دو تا برد رو هارد تست کردند و جواب نگرفتند
    یکیشون گفت مشکل مکانیکی داره
    یکیشون گفت آی سی نمیدونم چی چیش سوخته

ولی در کل ادعای این دو فکر کنم درست نباشه و به خاطر عدم توانایی تعمیرشون باشه که چنین ادعاهایی مطرح میکنن

آخرین تعمیرکار هم گفت مشکل برده ولی برد من روش جواب نداد
    پرسیدم از تشخیص خودون مطمئن هستید گفت بله تست کردم خود هارد سالمه و مشکلش از برد هست

حالا میخوام بدونم اگه یه هارد جدید بگیرم میشه اطلاعات این هارد خراب رو انتقال داد ؟
    سلام .

خب اول هارد دیسک مشکل دار باید تعمیر بشود که بتوانید به اطلاعات موجود در آن دسترسی داشته باشید . اگر فکر میکنید که مشکل از یکی از اجزاء موجود بر روی PCB هست میتونید با PCB هارد دیسک دیگر دقیقاً از همان مدل تعویض کنید (اگر منظورتان همین هست) . دقت کنید که تعویض PCB به این سادگی نیست حتی اگر هر دو هارد دیسک دقیقاً از یک مدل باشند . پس از تعویض PCB لازم هست که Rom Chip (که حاوی Firmware هست) از روی PCB قدیمی جدا و سپس به PCB جدید لحیم شود . البته ممکن هست که چیپ جداگانه ای برای Firmware وجود نداشته باشد که در اینصورت در MCU قرار گرفته است. کلاً بهتر هست که اینکار در مراکر تخصصی (نه هر جایی) انجام شود .

2. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

برنامه HD TUNE Pro ارور میده که Ultra DMA CRC Error Count ٬ مقدار Current 200 ٬ مقدار Worst 1 و مثدار Data 1481 هست .

هارد دیگه ای گذاشتم رو لپ تاپ رو اون ارور نداشت .

خودش که نوشته مشکل از کابل هست ٬‌ چند درصد احتمال داره از هارد باشه ؟ چون پیدا کردن کابلش کار حضرت فیله !!!

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برنامه HD TUNE Pro ارور میده که Ultra DMA CRC Error Count ٬ مقدار Current 200 ٬ مقدار Worst 1 و مثدار Data 1481 هست .

خودش که نوشته مشکل از کابل هست ٬‌ چند درصد احتمال داره از هارد باشه ؟ چون پیدا کردن کابلش کار حضرت فیله !!!
    مدتی از همین هارد دیسک استفاده کنید . اگر CRC Error نداد مشخص هست که مشکل از خود هارد دیسک (همان قبلی) هست . این مشکل فقط مربوط به کابل نیست و میتونه علتهای دیگری هم داشته باشد . این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را هم بخونید .

آخر فروم باز مهندس الهه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام .

خب اول هارد دیسک مشکل دار باید تعمیر بشود که بتوانید به اطلاعات موجود در آن دسترسی داشته باشید . اگر فکر میکنید که مشکل از یکی از اجزاء موجود بر روی PCB هست میتونید با PCB هارد دیسک دیگر دقیقاً از همان مدل تعویض کنید (اگر منظورتان همین هست) . دقت کنید که تعویض PCB به این سادگی نیست حتی اگر هر دو هارد دیسک دقیقاً از یک مدل باشند . پس از تعویض PCB لازم هست که Rom Chip (که حاوی Firmware هست) از روی PCB قدیمی جدا و سپس به PCB جدید لحیم شود . البته ممکن هست که چیپ جداگانه ای برای Firmware وجود نداشته باشد که در اینصورت در MCU قرار گرفته است. کلاً بهتر هست که اینکار در مراکر تخصصی (نه هر جایی) انجام شود .
    خب من نمیدونم PCB چیه
    فقط اینو متوجه شدم که انگار برد (همون برد سبز رنگ پشت هارد) مشکل پیدا کرده و باید عوض شه
    و هیچکدوم تعمیرکارها هم برد یدکی ای که بشه باا ین تعویضش کرد نداشتند

پس میگید بدون تعمیر راهی واسه خارج کردن دیتا از رو هارد نیست ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب من نمیدونم PCB چیه
    فقط اینو متوجه شدم که انگار برد (همون برد سبز رنگ پشت هارد) مشکل پیدا کرده و باید عوض شه
    و هیچکدوم تعمیرکارها هم برد یدکی ای که بشه باا ین تعویضش کرد نداشتند

پس میگید بدون تعمیر راهی واسه خارج کردن دیتا از رو هارد نیست ؟
    PCB همان برد سبز رنگ پشت هارد هست که اجزاء مختلفی روی آن نصب میشوند . در مورد امکان دسترسی به دیتاها موجود در آن بستگی به نوع خرابی و میزان آسیب دیدن اطلاعات ناشی از آن هست که باید دقیقاً بررسی بشود . مثلاً اگر موتور هارد دیسک کار نمیکند میتواند ناشی از چند مشکل باشد . مثلاً :

1. سوختن یکی از اجزاء موجود بر روی PCB . سهولت در تعمیر و یا غیر ممکن بودن تعمیر آن بستگی به این دارد که کدامیک از اجزاء خراب شده باشد . مثلاً اگر فقط چند دیود آن سوخته باشد تعمیر آن ساده خواهد بود ولی اگر یکی از چیپهای مهم خراب بشوند تعمیر آن دشوار خواهد بود و شاید لازم باشد که PCB تعویض گردد و همانطوریکه قبلاً هم گفتم پس از تعویض PCB باید Firmware موجود در آن هم جابجا بشوند .
    2. خرابی موتور هارد دیسک که میتواند ناشی از ضربه و یا سقوط هارد دیسک باشد که در اینصورت یا باید موتور آن تعویض شود و یا اینکه پلاترها به همراه سایر اجزاء از جمله هدها و PCB بر روی هارد دیگر که موتور سالمی دارد جابجا شود .
    3. حتی گاهی اوقات باقی ماندن هد بر روی پلاتر مانع از Spin up شدن پلاتر میشود . بعبارت دیگر وقتی هارد خاموش میشود هدها باید در Head Parking قرار بگیرد که در بعضی موارد اینکار انجام نمیشود که باید در Clean room هارد دیسک باز شود .

پس همانطوریکه میبینید اول باید نوع مشکل شناسایی بشود و سپس برای تعمیر آن (شاید اصلاً قابل تعمیر نباشد و یا ارزش تعمیر نداشته باشد) تصمیم گیری کرد .

7. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز مهندس الهه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

PCB همان برد سبز رنگ پشت هارد هست که اجزاء مختلفی روی آن نصب میشوند . در مورد امکان دسترسی به دیتاها موجود در آن بستگی به نوع خرابی و میزان آسیب دیدن اطلاعات ناشی از آن هست که باید دقیقاً بررسی بشود . مثلاً اگر موتور هارد دیسک کار نمیکند میتواند ناشی از چند مشکل باشد . مثلاً :

1. سوختن یکی از اجزاء موجود بر روی PCB . سهولت در تعمیر و یا غیر ممکن بودن تعمیر آن بستگی به این دارد که کدامیک از اجزاء خراب شده باشد . مثلاً اگر فقط چند دیود آن سوخته باشد تعمیر آن ساده خواهد بود ولی اگر یکی از چیپهای مهم خراب بشوند تعمیر آن دشوار خواهد بود و شاید لازم باشد که PCB تعویض گردد و همانطوریکه قبلاً هم گفتم پس از تعویض PCB باید Firmware موجود در آن هم جابجا بشوند .
    2. خرابی موتور هارد دیسک که میتواند ناشی از ضربه و یا سقوط هارد دیسک باشد که در اینصورت یا باید موتور آن تعویض شود و یا اینکه پلاترها به همراه سایر اجزاء از جمله هدها و PCB بر روی هارد دیگر که موتور سالمی دارد جابجا شود .
    3. حتی گاهی اوقات باقی ماندن هد بر روی پلاتر مانع از Spin up شدن پلاتر میشود . بعبارت دیگر وقتی هارد خاموش میشود هدها باید در Head Parking قرار بگیرد که در بعضی موارد اینکار انجام نمیشود که باید در Clean room هارد دیسک باز شود .

پس همانطوریکه میبینید اول باید نوع مشکل شناسایی بشود و سپس برای تعمیر آن (شاید اصلاً قابل تعمیر نباشد و یا ارزش تعمیر نداشته باشد) تصمیم گیری کرد .
    آهان
    مرسی از وقتی که گذاشتید

این تعمیرکارها فکر کنم زیاد تخصص نداشتن
    چون یکی دو تاشون گفتند برد ما با ورژن هاردت همخوانی نداشت !
    منظورشون از ورژن هم همون فریموره
    فکر کنم نمیدونستند باید فریمور هم باید جابجا شه بین هارد خراب و هارد من
    پس با این تفاسیر بیخیال بشم بهتره

اگه نباشه جاش خالی می مونه salar_linux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

من یه هارد اکسترنال سیگیت به نام Goflex Satellite دارم

متاسفانه به چند تا سیستم زدم نمیشناسه

وقتی به سیستم وصل میکنم یه صدای گردشی هم میاد به همراه کمی خش خش و کانکتوری که به هارد وصل (همینی که عکسش قرار دادم)به حالت چشمک زن ممتد در میاد

البته قبل از این که اینجوری بشه متاسفانه یک زمان کوتاهی هارد به صورت اویزون به صورت ایستاده مجبورشدم قرار بدم.از ظاهرش به نظر میرسه که هد از جاش جابه جا شده چون دیسک میچرخه و داره بهش برخورد میکنه و صدای خش خش تولید میکنه .

به نظرتون درست میشه؟اطلاعاتم بر میگرده؟مشکل چیه؟

صداش این شکلیه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لطفا یه شرکت مطمئن تو کار تعمیرات بهم معرفی کنید
    Last edited by salar_linux; 24-03-2014 at 21:36.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    مدتیه لپ تاپم هنگام کار یهو ارور میده و ری استارت میشه.من هم ویندوز عوض کردم و هم کل هارد رو فرمت کردم اما باز مشکلش ادامه داره خواهشا راهنماییم کنین
    ممنون
    اینم عکس ارور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان عزیز من یک تست با برنامه hd tune از هاردم گرفتم و عکس اون به صورت زیر هستش :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون میشوم اگر دوستان بگن چیکار کنم بهتره ؟ ایا هارد تعمیر میشه مثلا با برنامه
    HDD Regenerator 2011 v11.0011 Build 2013-05-08
    ؟
    و اینکه تعداد بدسکتورهاش خیلی هستش ؟ و مفهموم current ، worst ، threshold چیه ؟

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

سلام من یه هارد wd my passport 500gb از دوستم گرفتم که میگفت ویروس داره و عکسهام دیده نمیشن.. من با برنامه attribute changer شروع کردم به خارج کردن فایلها از هیدن بعد دیدم طول میکشه کل فولدرها رو باهم گرفتم و تیک خارج شدن از حالت هیدن رو زدم که یهو صفحه browser بسته شد و دو باره شروع کرد به detect کردن هارد با این تفاوت که الان توی ویندوز 8 یه لحظه درایو نشون میده و میزنه 0بایت و درایو غیب میشه و اجازه باز شدن همون درایو هم نمیده. و اسمشم شده local drive ..توی ویندوز xp هم اینطور نشون میده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •