راستي اون شايعه بود كه نكونام مياد به رئال ، دروغ كامل بود ، نه؟؟؟ كلآ اين parsfootball.com شايعه درست مي كنه!!
راستي اون شايعه بود كه نكونام مياد به رئال ، دروغ كامل بود ، نه؟؟؟ كلآ اين parsfootball.com شايعه درست مي كنه!!
اشنتباه شد ببخشيد...
Last edited by Elendil1; 10-04-2009 at 12:37.
میشه لطفا زیبایی تاپیک رو با این عکسها از بین نبرین؟
اشتباه شد !!! يه لحظه من تايپيك ها رو اشتباهي گرفتم!!
ببخشيد!!!!!1
Last edited by Elendil1; 10-04-2009 at 12:38.
ببخشيد !! من يه لحظه تايپيك استقلال رو با اينجا اشتباه گرفتم!!! خيلي عذر مي خوام!! ببخشيد!!
Last edited by Elendil1; 10-04-2009 at 12:40.
من كه مطمئنم هر چي بشه تيم بهتر از اين ميشه
كاكا نياد به جهنم جاش يكي ديگه مياد مثل رونالدينيويي يا ژاوي آلونسو يا ديگو يا ...... اين همه بازيكن
قحطي بازيكن درست حسابي كه نيومده
من خودم ترجيح ميدم كه رونالدينيو بياد و هم خودش و هم رئال با هم احيا بشن
كلا از سبك بازيش بيشتر از خوشم مياد
رونالدینیو !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟ ول کن بابا !!!!!! ایت دیگه تاریخ مصرفش گذشته !
سلام سلام بر دوستان عزیز و گرامی:
امیدوارم حالتون خوب باشه و ایام به کامتون باشه انشا الله.
خوب با اجازتون یه مدت نبودیم و مسافرت تشریف حالا برگشتیم و تمام و کمال در خدمتیم.
ماشالا سرعت تاپیک با نور برابری میکنه چند ساعته دارم پستهای بچها و صفحات جدید رو میبینم.
حوصلم سر رفت دیگه نتونستم چیزی ببینم اخریش تبریک برد برابر مالاگا بود.
منم گرچه دیره اما خوب باز هنر نمایی رئال رو تبریک میگم مث اینکه در خانه حریف بوده.
ایشالا بازی بعدی و بازیهای بعدی رو هم رئال کوبنده ظاهر بشه و بتونه با موفقیت پشت سر بگذاره.
مهم نیست بارسا چه نتیجه ای میگیره مهم اینه که یه نیم فصل رویایی رو رقم بزنیم.
راموس واقعا کارش درسته اگر که بازیکنهای بهتری داشتیم مطمئنن هنوز تو لیگ قهرمانان بودیم.
حالا الان اخبار گفت میلان داره دنبال جایگزین واسه کاکا می گرده ...
گفت می خواد بره مادرید ...
فکر کنم بازم داریم می ریم سر کار ...
اینم رفت پیش رونالدو پارسالی ...
داش احمد خوش اومدی ...
پرز اگه بیاد امکانش هست که اونم بیاد ! اما کالدرون از این شعور ها نداشت ! 1 سال با رونالدو خودشو مسخره عالم کرد !
احمد می کشمت !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)