تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 856 از 870 اولاول ... 356756806846852853854855856857858859860866 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,551 به 8,560 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

پروفشنال metana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باحال ترین جای دنیا!

پيش فرض

سلام.

اسپیکر پاییین گوشیم از کار افتاد. سوخته؟

آخر فروم باز gmuosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    نصف جهان سبزوهمیشه سبز

پيش فرض

بچه ها من گوشیم 03.83.1 انگلیسیه

به نظرتون این دم آخری ( که میخوام به زودی عوضش کنم ) تبدیلش کنم به 5.11 فارسی ؟!

آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض

با سلام.گوشيه من لو مموري فون ميده با نرم افزار هم ديديم در حجم خالیش در حد کيلو بايته فقط يه سوال برام پيش امده من هيچ نرم افزاري را روي مموري گوشي نصب نميکنم تنظيم مسيج هامم هم روي مموريه پس اين مموري چطوري پر شده که حتي يه موقع هايي مسيج ميخاد بياد ميگه فضا براي مسيج جديد نيست و من چندتايي اس ام اس پاک ميکنم تا فضا باز شه در حالي که مموري کارتم که 4 گيگ هست حدود 500 مگش خالييه یا نکنه سيمبين هم مثل ويندوز فايلهاي تمپ داره و من خبر ندارم چون از ريست کردن گوشي هم حدود يک سال ميگذره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

20 ماهه که گوشیمو خریدم و واقعا ازش راضیم و خیلی خیلی دوسش دارم هم به خاطر موزیکش و هم اینکه به هیچ نرم افزاری نه نمیگه...............ولی 2 هفتست که جوی استیکش اذیت میکنه....جهت های جوی استیک فید بک(اگه گوش بدی یا خوب لمسش کنی تیک تیک به وضوح حس میشه)خوبی داره ولی بعضی اوقات شروع میکنه به جهت گرفتن و به یک طرف گیر میده و مثلا داخل منو هی میچرخه.........یه مدت جهت راست اینطور بود یه مدتم جهت پایین......بردم جایی گفت جوی استیکو باید عوض کنی؟......................دوستان آیا مشکل همینه؟...................گفت 10000 تومن میشه...منصفانست؟
    خواهشا راهنمایی کنید چون واقعا به گوشیم وابسته ام.....
    هوووورررررا گوشیم درست شد....یه آشنا پیدا کردم گوشیرو بردم پیشش اونم اول میگفت باید جوی استیک عوض بشه ولی وقتی دید من پکر شدم فکر کنم دلش سووخت و نامردی نکرد...بردش اون پشت مشتا صدای چندتا پس پس اومد....وقتی آوردش جوی استیک از روز اولش بهتر شده بود....با اسپری تمیزش کرده بود!!!

5. این کاربر از hooman70m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض

هوووورررررا گوشیم درست شد....یه آشنا پیدا کردم گوشیرو بردم پیشش اونم اول میگفت باید جوی استیک عوض بشه ولی وقتی دید من پکر شدم فکر کنم دلش سووخت و نامردی نکرد...بردش اون پشت مشتا صدای چندتا پس پس اومد....وقتی آوردش جوی استیک از روز اولش بهتر شده بود....با اسپری تمیزش کرده بود!!!
    دوستان گول متن زیاد سوالم را نخورید سوالم سادست:روی فون مموری هیچی نیست ولی LOW PHONE MEMORY میده تنظیم مسیج هامم از همون اول روی مموری کارت بوده
    Last edited by meshkiposh2200; 06-07-2010 at 23:33.

داره خودمونی میشه hamed ulead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    همين نزديكي ها

پيش فرض

با سلام.گوشيه من لو مموري فون ميده با نرم افزار هم ديديم در حجم خالیش در حد کيلو بايته فقط يه سوال برام پيش امده من هيچ نرم افزاري را روي مموري گوشي نصب نميکنم تنظيم مسيج هامم هم روي مموريه پس اين مموري چطوري پر شده که حتي يه موقع هايي مسيج ميخاد بياد ميگه فضا براي مسيج جديد نيست و من چندتايي اس ام اس پاک ميکنم تا فضا باز شه در حالي که مموري کارتم که 4 گيگ هست حدود 500 مگش خالييه یا نکنه سيمبين هم مثل ويندوز فايلهاي تمپ داره و من خبر ندارم چون از ريست کردن گوشي هم حدود يک سال ميگذره.
    دوست عزیز خودتون جواب خودتونو که داده اید.یه مستر ریست دوای دردشه.شک نکن

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض

دوست عزیز خودتون جواب خودتونو که داده اید.یه مستر ریست دوای دردشه.شک نکن
    اره فک این تنها راه حلشه ولی کسی نمیدونه چرا بیخود و بی جهت پر شده؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من حدود 3 سال میشه که این گوشی رو دارم، اخیرا مشکل مضحکی پیدا کرده!
    وقتی تازه گوشی شارژ شده و شارژش کاملا پره، خیلی زود و بعد از چند دقیقه تلفن صحبت کردن پیغام Low Battery میده و گاها خاموش میشه.
    اما اگه خاموش نشه و یه مدت بهش کاری نداشته باشم، درجه شارژش خود به خود کاملا پر میشه و میشه به اندازه کافی ازش کار کشید!
    فکر می کنم مشکل از باطری نباشه، مستر ریست رو تست نکردم، فقط میخوام بدونم کسی از دوستان تا حالا با چنین مشکلی مواجه شده؟

آخر فروم باز MohandesMCD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    in the world of MAGNETS & MIRACLES

پيش فرض

دوستان گول متن زیاد سوالم را نخورید سوالم سادست:روی فون مموری هیچی نیست ولی LOW PHONE MEMORY میده تنظیم مسیج هامم از همون اول روی مموری کارت بوده
    احتمالا برنامه زیاد نصب کردی که موقع روشن شدن بالا بیاد!واسه من مشکل از برنامکه های نصب شده بود

وقتی تازه گوشی شارژ شده و شارژش کاملا پره، خیلی زود و بعد از چند دقیقه تلفن صحبت کردن پیغام Low Battery میده و گاها خاموش میشه.
    اما اگه خاموش نشه و یه مدت بهش کاری نداشته باشم، درجه شارژش خود به خود کاملا پر میشه و میشه به اندازه کافی ازش کار کشید!
    شارژرت رو عوض کن چند روز ببین بازم تکرار میشه یا نه.اگه 2تا باطری داشته باشی یکی ضعیف و یکی قوی و جابه جا کنی این مشکل میتونه بخاطر اونم باشه.اگه نه به احتمال 80% مشکل از باطریه

11. این کاربر از MohandesMCD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض

[QUOTE=MohandesMCD;5207932]احتمالا برنامه زیاد نصب کردی که موقع روشن شدن بالا بیاد!واسه من مشکل از برنامکه های نصب شده بود

برنامه که زیاد نصب کردم ولی همش روی مموری کارته 3 تا برنامه اهه هم توی استارت اپه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •