این مورد تو سری اول 3000 وجود داشت و بعدا" حل شد ( با اجازه از اساتید)
این مورد تو سری اول 3000 وجود داشت و بعدا" حل شد ( با اجازه از اساتید)
بااخره تصمیمم رو گرفتم:PSP 2000 .چون از دوستم که PSP 2000 داره پرسیدم چطوره؟گفت عالی.تازه PSP خودشم اورد و تو بازی رو هم دیدیم که اسم یکی ازاون ها یادمه:Ressisstance(اگه غلط املایی نداشته باشم!!)(چه بازی خفنی بود!!)بنابراین از فردا من هم طرفدار دائمی این تاپیک میشم.
راستی چند تا بازی خفن هم بگید.(ترسناک نباشه چون شب خوابم نمی بره!)
از همکاری همه ممنون.![]()
اشتباه نکن.
طراحی psp go واقعا خوبه.
من هم اول نظر شما را داشتم
اما فیلم های زیادی از psp go دیدم افراد مختلفی در حال بازی کردن با این کنسول بودن.من که قشنگ احساس راحتی بودن را با دیدن فیلم ها حس کردم.
اندازه واقعا عالی داره و راحت توی هر جیبی جا میشه.
به نظر من که فوق العاده هست.
ببین بعضی از بازی ها game sharing دارند.(معمولا بازی های کم حجم-بیشتر سبک پازل)طریقه کار به این صورت هست که شما بازی را از داخل psp باز میکنی و game sharing را انتخاب میکنی.طرف دوم از داخل XMB باید game sharing را اجرا کنه تا بازی برای آن هم نمایش داده بشه.و بعد با هم بازی میکنید.
بر اثر دستکاری بر روی flash 0 دستگاه (حافظه های داخلی psp ) ممکن هست دستگاه بریک بشه.
وقتی بریک بشه دیگه نمیشه کاری باهش کرد.
برای psp های قدیمی که با پاندورا کپی خور میشود آنبریکر ساخته شده و به راحتی مشه دستگاه را از حالت بریک در آورد
اما برای مدل های جدید (3000 و 2000TA-088v3) هنور آنبریکر ساخته نشده و در صورت بریک شدن این مدل ها دستگاه غیر قابل استفاده میشود.
دوست عزیر خواهشا شایعه درست نکن.
مدل 3000 هیچ یک از این مشکلات را که شما گفتی ندارد.شاید کنسولی که شما دیدید مشکل دار بوده.
فقط سری اول که اومد یک مشکل جزئی در lcd بود که برطرف شد.البته آنچنان هم هاد نبود.
Last edited by choory; 12-06-2009 at 23:53.
آقا اين PSP Go چيه ؟؟ مدل و كنسول جديده اومده ؟؟
اگه عكسي چيزي داريد بزاريد ببينيم چيه
علي جون يه توضيحي بده ،مگه ميشه سوني بلافاصبه بعد 3000 مدل جديد بده بيرون ؟؟
اينم براي شما.
سلام پیام جان.
سونی توی نمایشگاه E3 امسال که هفته پیش بود یک مدل جدید psp معرفی کرد که از لحاظ گرافیکی فرقی با psp های الان نداره.
فقط طراحی اون به صورت کشویی شده که این باعث شده کوچک تر بشه.
درایور umd را حذف شده و به جاش یک حافظه 16 گیگی اضافه شده که بازی ها را باید به صورت دیجیتالی از psn خریداری و دانلود کنند.
بلوتوث اضافه شده(مثل اینکه فقط برای اتصال هدست هست)
و مقداری تغیرات جزئی
1 اکتبر منتشر میشه و به قیمت 249.99 دلار
مشخصات کلی
عکس ها هم توی لینک زیر میتونی ببینیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كاش صفحه لمسي بود ، اينطوري تو حالت Slide Close خيلي راحت تر ميشد باهاش كار كرد
اگه UMD نخوره پس به اين معني هست كه حتما تو گرافيك و جزئيات با مدلهاي قبلي فرق دارند ، پس اونايي كه 3000 خريدن كم كم بايد باهاش خداحافظي كنن چون ديگه ساخت بازيها به سمت اين كنسول ميره ... اينطوري خيلي بد ميشه كه
البته من در پيش شما عزيزان اطلاعات خيلي خيلي كمي دارم و فقط حدس زدم ...
نه از لحاظ پردازشی دقیقا یکی هستند.حتی رم این کنسول هم مانند مدل اسلیم و 3000 هست.(یعنی 64 مگابایت)
بازی ها فقط به صورت دیجیتالی عرضه میشود.
و هر بازی برای psp go بیاید روی 3 مدل دیگه (1000-2000-3000) هم اجرا میشه.
اميد ميره بازيهايي با حجم بيشتر هم براي psp در راه باشه.
دوست عزیز من قصد شایعه پراکنی ندارم.منم مثل خیلی های دیگه سوال هایی دارم.این مورد رو هم خودم دیدم.(به احتمال زیاد شما درست می گید چون اون پی اس پی اون قدر جدید نبود)
پس بنابراین لطفا به این راحتی ها به افرادی مثل من تهمت نزنید.باتشکر از زحمات همه.خوش گذشت.(شاید از فروم برم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)