سلام. چون کامل نصب نشده نمیتونه uninstall کنه دوست من.
بهتره خودت فایل ها رو پاک کنی.
برنامه هایی برای uninstall هست ولی کارت رو راه نمیندازه.
مثل uninstaller.
سلام. چون کامل نصب نشده نمیتونه uninstall کنه دوست من.
بهتره خودت فایل ها رو پاک کنی.
برنامه هایی برای uninstall هست ولی کارت رو راه نمیندازه.
مثل uninstaller.
بله دوست من همین طور که آقا مجید گفت اخطارش احتمالا به خاطر اینه که درست نصب نشده به خاطر همین راحت ترین کار اینه که اصلا پوشه بازی رو کلا dellet کنی و خلاص...
در ضمن می خواستم بگم به این نسخه های ایرانی بازیها اطمینانی نیست می دونم دوبله فارسی یه چیز دیگه هست ولی ممکنه به این جور مشکلاتی در نصب یا اصلا در حین بازی بربخوری![]()
Last edited by mehdy.z; 29-04-2009 at 23:58.
من 2تا DVD بازی Saintsbow2 رو Extract کردم بعد زدم رو Setup اول Steam رو نصب کرد بعد که خواست Setup اصلی رو بیاره بالا این پیغام رو داد
باید چی کار کنم؟ ممنون از راهنمایی
ممنون از هردو دوست ، ولی اگه بخوام کل پوشه رو پاک کنم بازم از قسمت Add or remove پاک نمیشه که ، میشه؟!
نمیشه با نرم افزاری این کارو کرد؟!
خب پاک نشه. مهم که نیست.
برنامه هست ولی در این مورد کمکی بهت نمیکنه.
من خودم از uninstaller 2008 استفاده میکنم. ولی icon برنامه هایی که کامل و درست نصب نشدن رو نمیاره.
اینو خودم میدونم عزیز ولی با کدوم کرک بعدش هم گفتم حین install از من میخواد نه موقع بازی کردن![]()
دوستان برای گرفتن فایل d3dx9_40.dll می تونید از این سایت استفاده کنین، من خودم خیلی سختی کشیدم واسه همین یه فایل،
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هم اگه به پست من توجه میکردی به جوابت رسیده بودی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشما firewall رو خاموش کن و یه امتحان دیگه ای بکن ببین چی میشه اگه نشد ببین نکات توی این پست مشکلت رو حل میکنه یانه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روی چه ویندوزی بازی میکنید؟؟؟
من روی ویستا همچین مشکلی داشتم ولی روی xp sp3 درست شد.
چند باری هم گیر کرد ولی کم.
سلام
من تو fifa 09 برای تنظیم دسته کنترلرم مشکل دارم یعنی دکمه هارو نمیشه تغیر داد . یکی از دوستام میگه از کرکه ولی من کرکم هم عوض کردم درست نشد.اگه کمکم کنید ممنون میشم.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)