تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 855 از 942 اولاول ... 355755805845851852853854855856857858859865905 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,541 به 8,550 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض شما رو به خدا کمکم کنید

من الان حدود 1 ماهه که تحت تاثیر تبلیغات ایرانسل یه سیم کارت دایمی خریدم
    در صورتی که یه سیم کارت 0912 هم داشتم و همش هم از همین استفاده میکنم
    فقط بعضی شبها با ایرانسل کار میکردم اونم 12 شب به بعد که اس ام اس هاش مجانی بود تا اینکه کد صورت حسابمو زدم دیدم میگه مبلغ 40500 تومان صورت حسابم شده
    در صورتی که من نهایتا 100 تا اس ام اس دادم بدون هیچ مکالمه ای
    حالا موندم چی کنم
    خواهش میکنم که کمکم کنید
    در ضمن تعرفه آبی به مدت 20 روز و بعدش قرمز رو فعال کردم
    Last edited by sami_2006; 02-02-2008 at 01:54.

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

من الان حدود 1 ماهه که تحت تاثیر تبلیغات ایرانسل یه سیم کارت دایمی خریدم
    در صورتی که یه سیم کارت 0912 هم داشتم و همش هم از همین استفاده میکنم
    فقط بعضی شبها با ایرانسل کار میکردم اونم 12 شب به بعد که اس ام اس هاش مجانی بود تا اینکه کد صورت حسابمو زدم دیدم میگه مبلغ 40500 تومان صورت حسابم شده
    در صورتی که من نهایتا 100 تا اس ام اس دادم بدون هیچ مکالمه ای
    حالا موندم چی کنم
    خواهش میکنم که کمکم کنید
    در ضمن تعرفه آبی به مدت 20 روز و بعدش قرمز رو فعال کردم
    ببین نرم افزارهایی که تو کنترل اینترنتی هستش و یا اون کدی که میزنی اصلا قابل اعتماد نیستن

شما باید صبر کنی تا پایان دوره صورت حسابت بیاد .

مطمئن باش تو قبض برات درست میکنن

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

ما هم میخایم ازش شکایت کنیم. حالا ماهی چند بهتون میدن؟

یه بنده خدایی میگفت ماهانه 1ملیون ناقابل

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ما هم میخایم ازش شکایت کنیم. حالا ماهی چند بهتون میدن؟
    یه سوال میگن وقتی خیلی به آنتن نزدیک بشی اثر معکوس داره و یعنی بدتر آنتن نیده! این درسته؟
    شكايت كنيد حرفتون به جايي نميرسه تنها راهش اينه كه بنده خدايي كه ميخواد آنتن بذاره رو راضي كنيد كه منصرف بشه و قراردادشو لغو كنه.
    مبلغ قرارداد بستگي به محله اي داره كه آنتن توش نصب ميشه بين 2 ميليون تا 4 ميليون در سال متغيره.
    مثلا پايين شهر 2 ميليون ميدن بالا شهر 4 ميليون.
    ما خودمون سالي 3.5 ميگيريم البته هر سال 20% هم به مبلغ قرارداد اضافه ميشه مثلا اگر سال اول 3 ميليون بدن سال دوم ميشه 3 ميليون و600 هزار تومن.
    در مورد نزدك بودن به آنتن بايد عرض كنم چون امواج آنتن ها به صورت افقي انتشار پيدا ميكنه كساني كه دقيقا زير آنتن قرار دارند تحت تاثير امواج نيستند ولي نه اونطوري كه آنتن دهي ضعيف باشه.
    من تا حالا هيچ مشكلي با آنتن دهي نداشتم و هميشه آنتن فول بوده

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

شكايت كنيد حرفتون به جايي نميرسه تنها راهش اينه كه بنده خدايي كه ميخواد آنتن بذاره رو راضي كنيد كه منصرف بشه و قراردادشو لغو كنه.
    مبلغ قرارداد بستگي به محله اي داره كه آنتن توش نصب ميشه بين 2 ميليون تا 4 ميليون در سال متغيره.
    مثلا پايين شهر 2 ميليون ميدن بالا شهر 4 ميليون.
    ما خودمون سالي 3.5 ميگيريم البته هر سال 20% هم به مبلغ قرارداد اضافه ميشه مثلا اگر سال اول 3 ميليون بدن سال دوم ميشه 3 ميليون و600 هزار تومن.
    در مورد نزدك بودن به آنتن بايد عرض كنم چون امواج آنتن ها به صورت افقي انتشار پيدا ميكنه كساني كه دقيقا زير آنتن قرار دارند تحت تاثير امواج نيستند ولي نه اونطوري كه آنتن دهي ضعيف باشه.
    من تا حالا هيچ مشكلي با آنتن دهي نداشتم و هميشه آنتن فول بوده
    نمیدونم اصلا هیچ احساس خوبی در این رابطه ندارم. احساس خطر میکنم. وواقا این پوله که زمینو میچرخونه جالبه!!!
    بهش گفتمن ماهی 600 تومن.

آخر فروم باز hamkar1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    شهر هرت

پيش فرض

ايرانسل شورشو ديگه درآورده
    نه آنتن نه gprs
    حالا ديگه يه سيم كارت هديه

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_dvb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    wonderland

پيش فرض

کد استعلام موجودی
    #1*1*130*

کد استعلام طرح ها ( طلایی آبی قرمز یا ثانیه ای )
    #2*1*130*

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نمیدونم اصلا هیچ احساس خوبی در این رابطه ندارم. احساس خطر میکنم. وواقا این پوله که زمینو میچرخونه جالبه!!!
    بهش گفتمن ماهی 600 تومن.
    پس ظاهرا سر ما كلاه گذاشتن چون دارن ماهي 300 ميدن.
    البته ما چون مشهد هستيم جزئ اولين جاهايي بوديم كه ايرانسل انتن گذاشت.من حتي اولش نميدونستم مال ايرانسل چون اصلا اون زمان خبري از ايرانسل نبود.

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آنتن هاي bts فقط نقش تقويت كننده دارند و آنتن هاي اصلي ممكنه تو هر شهر فقط يكي 2 تا باشه و اونها هستند كه مضر اند.
    !!!!!!!
    میشه بپرسم اینو از کجا فهمیدی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ReziOnline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض سیمکارت هدیه - فقط از 12 تا 22 بهمن - ویژه دهه فجر

سیم کارت هدیه به مناسبت دهه فجر
    یک سیم کارت هدیه
    برای هر سیم کارت دائمی یا اعتباری ایرانسل!
    فقط از 12 تا 22 بهمن ...

به مناسبت دهه فجر، ایرانسل برای تمامی افرادی که در فاصله 12 تا 22 بهمن سیم کارت دائمی یا اعتباری ایرانسل خریداری نمایند، یک سیم کارت اعتباری به عنوان هدیه ارسال می نماید.

نحوه دریافت سیم کارت هدیه
    توجه فرمایید که پس از خریداری سیم کارت (دائمی یا اعتباری)، اجرای 3 مرحله زیر جهت دریافت سیم کارت هدیه الزامیست:

1. نخستین تماس و تکمیل ثبت نام
    مشترکین می بایست در فاصله 12 تا 22 بهمن، نخستین تماس را از سیم کارت خریداری شده برقرار کرده و ثبت نام خود را تکمیل نمایند. توجه داشته باشید، از آنجاکه سیم کارت هدیه از طریق پست ارسال می شود، مشترکین می بایست هنگام ثبت نام سیم کارت خریداری شده، نشانی درست و کامل را به همراه کد پستی 10 رقمی محل سکونت خود (مندرج در قبوض تلفن ثابت، آب، برق یا گاز) ارائه نمایند تا سیم کارت هدیه به آدرس صحیح ارسال شود!

2. استعلام کد پستی 10 رقمی از 2112
    همچنین می بایست در همین فاصله، مشترک از سیم کارت خریداری شده، یک پیام کوتاه بدون متن به شماره 2112 ارسال نماید؛ به این ترتیب، ایرانسل کد پستی ثبت شده در پرونده مشترک در سیستم ایرانسل را برای تایید از طریق پیام کوتاه به مشترک ارسال می نماید.
    پس از دریافت این کد، حتماً آنرا کنترل کنید!

الف- درصورتیکه کد پستی که دریافت نموده اید صحیح نبود، می بایست با مراجعه به محلی که سیم کارتتان را ثبت نام نموده اید، سریعاً جهت تصحیح آن اقدام نمایید و پس از تصحیح، مجدداً یک پیام کوتاه به 2112 بفرستید.

ب- درصورتیکه کد پستی که دریافت نموده اید درست بود، به مرحله بعدی بروید.

3. پیام کوتاه به 2115 برای تایید کد پستی
    مشترک می بایست برای تایید کد پستی ثبت شده در پرونده خود، مجدداً یک پیام کوتاه بدون متن، به شماره 2115 ارسال کرده و به این شکل کد پستی ثبت شده را تایید نماید. در تایید کد پستی 10 رقمی دقت فرمایید، زیرا پس از تایید، سیم کارت هدیه به آدرس مربوط به این کد ارسال می گردد.

حتماً به یاد داشته باشید که پس از دریافت سیم کارت هدیه ...
    در صورتیکه حداکثر تا 30 روز پس از ثبت نام سیم کارت خریداری شده، نخستین تماس را از سیم کارت هدیه برقرار ننمایید، این سیم کارت باطل می شود!
    بنابراین، لطفاً هر چه سریعتر مراحل بالا را برای تایید کد پستی 10 رقمی محل سکونت خود انجام دهید، زیرا در غیراینصورت، ارسال سیم کارت هدیه برای شما امکان پذیر نخواهد بود.

توجه: کد پستی 10 رقمی صحیح مربوط به محل سکونت هر فرد، در قبوض تلفن ثابت، آب، برق یا گاز ثبت شده است. توجه فرمایید که کد پستی مندرج در کارت ملی لزوماً مربوط به محل سکونت فعلی شما نمی باشد!

نکات مهم:
    • تحویل سیم کارتهای هدیه ویژه دهه فجر، تنها از طریق پست به آدرس محل سکونتی که به هنگام ثبت نام توسط مشتری اعلام شده است، صورت می پذیرد.
    • توجه فرمایید ارائه نشانی دقیق و کد پستی 10 رقمی صحیح (که در قبوض آب، برق و گاز ثبت می شود) الزامی است؛ چرا که سیم کارتهای هدیه ویژه دهه فجر، تنها از طریق پست، مطابق کد پستی ارائه شده از سوی مشترک، به نشانی محل سکونت وی ارسال می گردد.
    • هنگام دریافت سیم کارت هدیه، ارائه اصل مدرک شناسایی معتبر مالک سیم کارت الزامی است.
    • درصورتیکه مشترکین پس از برقراری نخستین تماس و تکمیل ثبت نام در فاصله 12 تا 22 بهمن، جهت تایید کد پستی خود مطابق مراحل فوق اقدام ننمایند، ارسال سیم کارت هدیه امکان پذیر نبوده و بنابراین، سیم کارت هدیه باطل خواهد شد.
    • پس از انجام مراحل تایید کد پستی، سیم کارت هدیه به نشانی مربوط به آن کد ارسال می گردد. درصورتیکه پس از 2 بار مراجعه مسئول اداره پست برای تحویل سیم کارت هدیه، در محل حضور نداشته باشید، سیم کارت هدیه شما به مناطق پستی (در تهران) و یا دفتر مرکزی پست (در شهرستانها) ارجاع داده می شود. در این حالت نیز مالک سیم کارت می بایست تا پیش از پایان مهلت 30 روزه با اصل مدرک شناسایی معتبر برای دریافت سیم کارت مراجعه کرده و پس از دریافت سیم کارت آنرا فعال نماید. درغیراینصورت، سیم کارت هدیه باطل می شود.
    • توجه داشته باشید که سیم کارت هدیه نیازی به ثبت نام ندارد، زیرا این سیم کارت به صورت خودکار در سیستم ایرانسل، عیناً با مشخصات ارائه شده به هنگام ثبت نام سیم کارت اولیه، به نام مالک آن سیم کارت ثبت می گردد.
    • محدودیتی در تعداد سیم کارت هایی که هر فرد می تواند خریداری نماید، وجود ندارد ولی توجه داشته باشید، به علت محدودیت تعداد کل سیم کارتهای هدیه، در صورت خریداری بیش از 5 سیم کارت نیز نهایتاً 5 سیم کارت هدیه برای هر فرد ارسال می شود.
    • توجه فرمایید که قیمت سیم کارت های ایرانسل مطابق بهای تخفیفی اعلام شده برای جشنواره زمستان تا بهار، معادل 75 هزار تومان برای سیم کارت دائمی و 15 هزار تومان برای سیم کارت اعتباری می باشد.

پیگیری سیم کارت هدیه:
    ایرانسل کد 138 را به پیگیری وضعیت سیم کارت هدیه اختصاص داده است. برای اطلاع از آخرین وضعیت سیم کارت هدیه خود، مشترکین می توانند به هر یک از دو روش زیر اقدام نمایند:
    • ارسال یک پیام کوتاه حاوی شماره ایرانسل خود (از خط ایرانسل) به شماره 138
    • مراجعه به سایت اینترنتی ایرانسل www .Irancell.ir

به یاد داشته باشید...
    اگر در دهه فجر نخستین تماس را از سیم کارت هدیه خود برقرار نمایید، شانس برنده شدن شما در قرعه کشی نوروزی 2 برابر می شود!

افرادی که در فاصله 12 تا 22 بهمن سیم کارت ایرانسل خریداری و سیم کارت هدیه دریافت می نمایند، درصورتیکه سیم کارت هدیه خود را فعال نمایند، می توانند با هر دو سیم کارت خریداری شده و هدیه خود از تمامی امتیازات جشنواره "زمستان تا بهار با ایرانسل" استفاده نموده و در قرعه کشی بزرگ نوروزی شرکت نمایند:

• ساعت خوش GPRS
    • تعرفه های تشویقی با نرخهای جدید
    • یلدای ایرانسل
    • قرعه کشی بزرگ 15 فروردین 87 ویژه سال نو

1 دستگاه Chairman
    5 دستگاه پژو پارس
    10 دستگاه MVM

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •