سلام ، داداش این همونی هست که گفتین رایحه نزدیک به دیزل بریو داره ( خنک و کمی تلخ ) و موندگاری و پخش بهتری داره ؟Essenza di Zegna for men by Ermenegildo Zegna
ممنون ، قیمت هم اگه لطف کنید ممنون میشم
سلام ، داداش این همونی هست که گفتین رایحه نزدیک به دیزل بریو داره ( خنک و کمی تلخ ) و موندگاری و پخش بهتری داره ؟Essenza di Zegna for men by Ermenegildo Zegna
ممنون ، قیمت هم اگه لطف کنید ممنون میشم
دوستان عطر مشابه بلک ارکید تام فورد که جدید اومده عطر ایریس هست که واقعا تشابه خیلی خوبی با رایحه اصلی داره.100 میل 70 تومن قیمت فعلی بازار تهران
خیلی ممنونم از کمکتون .
خوب امروز خیر سرمون رفتیم مروی برا خرید ، همون اول رفتم فروشگاه گل سنگ ، قیمتاش فوق نجومی بود :
لانویی ل هوم تویلت 100 میل : 260 تومن ، تازه یارو میگه این با دلار 2500 ایه( فروشگاه محسن 210 می داد ، میشد 200 گرفت )
100 میل پرفیومشو 290 می داد ( فروشگاه محسن ، 60 میلشو 135 می داد ) . امروز دوباره جفتشو تست کردم ، فقط نمی دونم اون تویلت چرا این سری از لحاظ پخش و موندگاری راضیم نکرد. البته من قبلا" گفته بودم که موندگاری و پخش تویلت بیشتر از پرفیومه ، ولی تست امروز نتیجه ی کاملا" عکس داد.ولی همچنان از نظر رایحه ، تویلت رو بیشتر می پسندم ، چون پرفیومه برا من خیلی شیرینه! البته امروز دِ وان دی اند جی رو تست کردم ، بوی بسیار زیبایی داره ، و جالب اینکه موندگاری دِ وان بیشتر از لانویت تویلت بود.
والا ما که دیگه قاطی کردیم.
دیور هوم اینتس : 50 میل 305 تومن
البته کارای زیادی رو قیمت کردم ،
دِ وان رو محسن 200 می داد 100 میلشو! این فروشگاهو یکی از آشناها پیشنهاد کرده بود ، تا الان راضی بوده.
عطرها از مواد اوّلیّه ای ساخته می شوند که اغلب آن ها بدبو، تند، زننده، غلیظ، سرگیجه آور، تهوّع آور و غیرقابل تحمّل هستند. امّا هنر دست عطّار باعث می شود که ترکیب این مواد در نسبت های مناسب رایحه ای فرحبخش، نشاط انگیز، زیبا، مطلوب و مورد پسند بوجود آورد. علاوه بر اثر ترکیب، رقیق نمودن مواد نیز از عواملی است که باعث می شود بوی تند و زننده ی مواد به رایحه ی قابل قبول تغییر یابد.
به این دلیل بنده این خاصیّت ترکیب را جادو نامیده ام.
با سلام به دوستان عزیز
کسی تجربه استفاده از ادکلن ck one shock for him رو داره ؟ دوستان از لحاظ پخش بو و ماندگاری تایید می کنن؟
از کمک عزیزان ممنونم
پیروز و پاینده باشید
سلام
کسایی که واردن بگن لطفا، از کجا تفاوت چیک اصل و غیر اصل رو تشخیص بدیم؟
بچه ها می شه لانویت تویلت و دِ وان دی اند جی رو با هم از نظر پخش بو و شیک بودن رایحه ( البته سلیقه ایه ، ولی نظرتونو بگین ) و موندگاری مقایسه کنین؟
Last edited by hadinba; 15-03-2013 at 22:59.
با سلام به دوستان عزیز
ممنون میشم یه افتر شیو با رایحه خنک و تلخ معرفی بفرمائید
با سپاس فراوان
پیروز و پاینده باشید
درود..
کسی این رو جایی سراغ داره واسه خرید؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)