کسانیکه مشترک صبانت نیستند ازین حرفها زیاد اینجا میزنن شما تحویلشون نگیرید
دوست عزیز شما همون 128 رو هم که بگیرید در حال حاضر تا 4.5 مگ سرعت دانلود و بیش از 512 سرعت آپلود دارید!![]()
کسانیکه مشترک صبانت نیستند ازین حرفها زیاد اینجا میزنن شما تحویلشون نگیرید
دوست عزیز شما همون 128 رو هم که بگیرید در حال حاضر تا 4.5 مگ سرعت دانلود و بیش از 512 سرعت آپلود دارید!![]()
والا من حاضرم فیلم هم بگیرم برای اثبات حرفم که پنلشون اشکال داره.
Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 2
سلاموالا من حاضرم فیلم هم بگیرم برای اثبات حرفم که پنلشون اشکال داره.
دوست عزیز من اعتبار حرف شما رو زیر سوال نبردم
گفتم من زمانی که دو پنل وجود داره و یکیش هم داره کار میکنه هیچگونه اطلاع رسانی هم برای پنل جدید نشده هیچگاه اطلاعاتم رو وارد نمیکنم اونم شماره ملی اسم !
مگه ندارند اسمم رو ؟ و چیز مهم تر از همه من رفیقم نمایندگی داره برای هر یوزر که ثبت میکنه باید شماره ملی و اسمش رو داشته باشه بعد براش سرویس میزنند پس چه معنی داره باز توی ریز مصرف بزنی اینارو ؟
حالا بگذریم چون من یوزر قدیمی هستم حتی اسم توی پنل هم که از من هست اشتباهه ! چون موقع ثبت نام اشتباه کردند و هیچ وقت هم دنبالش نبودم درست کنم نه اون رو نه اطلاعات اضافی بدم
حداقل قبلش از دفتر مرکزی یا پشتیبانی جواب میخوام
و اینکه من نمیدونم ولی کوچکترین کاری که یک وب مستر یا همین صبانتی های خرفت میتونند بکنند اینه که اگه یک پتل مشکل داشت پنل قبلی رو به جدید ری دایرکت کنند تا کاربر متوجه بشه
بگذریم اصلا
متاسفانه این صبانت با کاراش یوزراش رو هم به دعوا میندازه.همین پنل قبلش کلا باید دی آن اس جدید میزدی وارد بشه یه روز میدیدی نمیره میگه یوزر پس اشتباه همین چند وقت پیش کلا پنل رو بهم ریخته بودن شارژ خیلی ها خورده شد نمیدونم ولی واقعا اینقدر سخته برای یک شرکت با این همه مشتری یک سایت درست با پنل بدون مشکل بزنه!؟ یعنی واقعا چیز زیادی میخوایم؟؟ نمیدونم دیگه چی بگم. یه مورد دیگه هم اینه که داره اینترنت رایگان برای یوزر جدید میده که خودش جای سوال داره آیا ظرفیتت رو زیاد کردی یا نه فقط به فکر یوزر گرفتنی!!
عزیزان من گوگل یا مخابرات یا جاهای دیگه رو نمیخواهم . بهترین دی ان اس برای صبانت در تهران اینو لازم دارم
برخلاف برخی ادعاهای کذب! دانلود از سرور های خارجکی هم با سرعت بالا صورت میگیره:
اشتراک 128kbps :
![]()
لطفا از سایت speedtest یه تست سرعت از سرور خارجی هم قرار بدید
آقا تبلیغ الکی نکن منم صبا 128 دارم حتی 2 سال پیش هم سرعتش نصف الان شما هم نبود!! نکته بعدی هم جالبه با چیلتر شکن تو این وضع خرابی این سرعتو دارید!!!!!
جدا خیلی مشکوکه تا حالا سرعت 500 با سرویس 128 از هیچکی ندیدم و نه شنیدم!! الان بقیه دوستان لطفا تست بذارن چون هیچکی همچین سرعتی رو نداره!
Last edited by ArashMiniStar; 17-05-2013 at 09:45.
بنده حرف ایشون رو تائید میکنم
حدود چند روز پیش رفتم تو پنل یه تغییراتی داده بودن توش از جمله اینکه میشد از طریق همون پنل بدون نیاز به وارد کردن شماره تلفن سرویس خودتو تمدید کنی یا گیگ اضافه بخری
اولش که وارد شدم یه فرم برای قرعه کشی آورده بود که تا اونو پر نمیکردی نمیتونی به عنوان مثال بری ریز مصرف رو ببینی یا تاریخچه تلفن و...
؟؟
میخوام پینگتون با سرعت سرور خارجی بدونم رو چنده...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)