Qihu 360
کمودو هم یکی رو با کلود شناخت
![]()
Qihu 360
کمودو هم یکی رو با کلود شناخت
![]()
نورتون این دو تا فایل اخری رو شناخت .ولی هنوز با اون 55 تا مشکل داره.33 تارو شناخت.پاک کرد.حتی تو پاک کردن ویروس ها هم خیلی مکث میکنه.متاسفانه نورتون لیاقت اون همه تعریفی که ازش میشد رو نداره.فقط زورشو گذاشته رو هیورستیک در صورتی که حتی در این مورد هم خوب عمل نمیکنه.اپدیت هم که هیچی.من نفهمیدم این عمل خودشو هیورستیک میدونه یا ما رو هیورستیک میدونه.خب عزیز اگه من در مورد ویروسها هوش داشتم که به تو رجوع نمیکردم.مثال اطلاعاتی که تو زیر در مورد یه ویروس داده به چه دردی میخوره اخه.؟خب یه فایل یا ویروسه یا نیست دیگه !!! این فایل فقط 5 نفر استفاده کردن مگه ویروسی که من همین الان نوشتم چند نفر استفاده کردن (مثلا)؟اصلا همه چیزش درست مگه من بیکارم بشینم تک تک فایل هام رو چک کنم یا مثلا اره این همون برنامه ای که دیروز نوشتم این فقط یه بار استفاده شده حتما ویروسه.پاک کنم بره
اگه ممکنه یکی با bit defender امتحان کنه.نتیجه رو بگه؟
Last edited by vb.mohsen; 23-07-2013 at 01:15.
50 نمونه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون 2 نمونه هم لینکش باز نمیشه
دوستان اون 55 تا رو چک کنین لطفا.این 2 فایل آخری چیزی نیست.
دوستان اون 55 تا رو چک کنین لطفا.این 2 فایل آخری چیزی نیست.
از فایلهای جدید که تازه تولید شدن اطلاعاتی در دست نیست مگر همونهایی که نورتون به شما میگه.
طبق شکلی که گذاشتید بعضی هاشون هم برچسب Bad خوردن.بنابراین بیفایده هم نیست!
از طریق Reputation Scan میتونید از وضعیت کلی فایلهایی که نورتون نشناخته با خبر بشید.
در ثانی این چیزی که شما ارش صحبت میکنید(اعتبارسنجی) ربطی به هیوریستیک نداره.
شما بیت دیفندر رو نصب کنید.دیتابیسش خیلی بهتر از نورتونه و اکثر این مخربها رو شناسایی میکنه.
پس چرا نورتون اینقدر مشهوره؟و شما چرا اینقدر طرفدارشین؟
در ضمن یعنی این اطلاعاتی که از فایلا بدست میاره هیچ استفاده هیورستیکی ازشون نمیکنه؟نمیخام بگم این سیستم ناکارامده.ولی خیلی کم کارامده .چی گفتم.!!!
Last edited by vb.mohsen; 23-07-2013 at 02:54.
اینجا جای این سوال نیست اینجا بپرسید
یا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)