من دیشب 2مگ نامحدود گرفتم. سرعت خیلی نوسان داره و عمرا هم از 130 بالاتر نمیره! مودم هم رو بالکنه همه چراغاش روشنه. 256 داشتم 35 کیلو ثابت میداد!
من دیشب 2مگ نامحدود گرفتم. سرعت خیلی نوسان داره و عمرا هم از 130 بالاتر نمیره! مودم هم رو بالکنه همه چراغاش روشنه. 256 داشتم 35 کیلو ثابت میداد!
به خودت قبل گرفتن نگفتی چرا انقدر 2 مگ نامحدود اروزنه ((:
منم گرفتم 2 مگ بله نوسان داره ولی من 1 مگ هم داشتم ازشون که اون ثابت بود و فکر میکنم بر میگرده به پهنا باند منطقه ! چون کیفیت سیگنالم خوبه 27/21 با cnr 63
ولی سرعت من در حد شما دیگه نوسان نداره بین 160-260 در بدترین شرایط بین 20-30 ثانیه ولی رندوم روی 230 به بالاس !
درسته ارزون ترین نامحدود ها رو ایرانسل میده ! الان اگه همین 2 مگ رو بخواین از شاتل بگیرین 300-400 میگیره![]()
امروز دیدم جلوی باقي مانده ترافيک رايگان عدد همیشگی نیست زنگ زدم 707 گفت تعرفه ها ارزون تر شده .قبلا 100 ریال بوده الان شده 89 ریال. من تعرفه بلند مدت 6ماه دارم دیدم حدود 5 هزارتومان کمتر از دفعات قبلی کم کرده
واسه محاسبه هم گفت باقی مانده ترافیک رایگان رو تقسیم بر 89 کن و عدد باقیمانده رو تقسیم بر 1024 کن تا مشخص بشه چند گیگ داری. حساب کردم دقیقا درست بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگو فقط ! 2 مگش اصن هیچی.....اندازه 128 پوال که دادم پینگم باید این باشه؟!
Last edited by arashpour; 21-11-2012 at 19:52.
دقیقا منم همینجورم کدوم منطقه هستی شما من تهران پارسم از ساعت 3 به بعد شرایط فرق کرد و تا الان با سرعت 60 دانلود کردم !!!فقط 1 ساعت اول اونم با نوسان 2 مگ بود !!! نمیدونم شایدم یه سیستمس دارن از یه ساعتی به بعد محدود میکنه !
131 تومن رفت تو خاطرات جهنمیه من![]()
آرش اگه پیگیر باشی خداوکیلی میتونی این پینگو توی گینس ثبت کنی![]()
من یوسف آبادم. همین مشکل رو دوست من هم داشت از 1 مگ نامحدود که راضی بود انتقال داد به دو مگ. اونم میگفت اصلا نمیشه باهاش کار کرد. من فکر میکردم مشکل از منطقه اشون هست یا مودمش خرابه یا هر چی یه هر حال مشکل همه ایرانسل نمیتونه باشه. غافل از اینکه اتفاقا مشکل از ایرانسله!
اینم وضعیت 2 مگ نامحدود ایرانسل در عمل:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینید و نگیرید!
Last edited by arashpour; 22-11-2012 at 14:08.
سلام دوستان
از دیروز آنتن وایمکس من پریده امروز زنگ زدم میگه تو کرج اختلال داریم واقعا خیلی مسخره هست سرعت هم تو ماه پیش اختلال داشت هی کم و زیاد میشد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)