دوستان با سلام
من سینما خانگی 717 دارم دوستان تو مدل727صحبت از آپدیت کردن آیا مدل 717 نیز قابلیت آپدیت دارد .اگر بله لطف کنید روش انجام آنرا بیان نمایید.
ممنون
دوستان با سلام
من سینما خانگی 717 دارم دوستان تو مدل727صحبت از آپدیت کردن آیا مدل 717 نیز قابلیت آپدیت دارد .اگر بله لطف کنید روش انجام آنرا بیان نمایید.
ممنون
سلام.من آمپ پایونیر 922k دارم برای گوش دادن به موزیک(نه سینمای خانگی و تماشای فیلم) فقط کیفیت صدا برام مهمه یعنی بلندی صدا خیلی برام مهم نیست بهترین بلندگو زیر 2 میلیون چی پیشنهاد میکنین؟
سلام
لطفا راهنمایی کنید که هزینه اضافه برای خرید سینمای خانگی یاماها نسبت به پایونیر یا دنون توجیه داره یا نه؟ در مقابل پولی که میدیم کیفیت دریافت می کنیم؟
بستگی به تجربه شما از سینمای خانگی داره.
یاماها بهترین سازنده تجهیزات سینمای خانگی است
سلام دوستان خواهشا کمک کنید بنده رو...من سینمای 707 پایونیر دارم..اول اینکه دی وی دی پلیرش دیگه دی وی دی رو نمیخونه و ارور میده...چند وقت پیش 10 روز پشت هم خاموش بود سینما...روشن که کردم ارور داد که باید دستگاه اپدیت بشه..می نوشت ldr ok....من آپدیت رو روی فلش ریخنم...اما مشکل اینجا بود بعد از روشن کردن دستگاه 10 ثانیه بعد دستگاه خاموش میشه و نمیزاره کار کنیم با دستگاه..تا اینکه با چند بار زدن سی دی رام بیرون اومد سی دی گذاشتم و درست شد...الان دقیقا دوباره اونطوری شده...هر کاری می کنم دیگه سی دی رام هم بیرون نمیاد و بعد 10 ثانیه دستگاه خاموش میشه...هر کاری هم بگید انجام دادم....باز هم ارور ldr ok و اینکه دستگاه باید ابدیت بشه....اما وقتی بیشتر از 10 ثانیه روشن نیست چطوری آپدیت کنم ...خیلی مشکل عجیبیه...حتی تو سایت های خارجی هم کسی همچین مورد نداشته...لطفا بگید چیکار کنم یا اگه جایی سراغ دارید تو تهران بگید تا ببرم درست کنم....الان 1 جوری اگه میشد دستگاه رو کلا ریست کرد درست میشد...اما هیچ دکمه ای نزاشتن برای این کار
من همین امپ رو با بلنگو های 428 جامو ست کردم نتیجه رضایت بخشه.قیمتش هم با ساب فکر کنم همون دو تومن در میاد. حالا اساتید هم هستن بهتر میتونن کمک کنن
احتمال زیاد مشکل از فریمورش هست با راستین تماس بگیرید (شمارش را الآن ندارم ولی باید تو تاپیک باشه)
مرسی از لطفتون...خودم دستگاه رو باز کردم و کابل های داخل رو جابه جا کردم ...تا جایی که خودم متوجه شدم به نظر مشکل برق رسانی اولیه پیدا می کنه این دستگاه بعد از اینکه چند روز خاموش می مونه....به هر حال دوستان اگه همچین مشکلی داشتن بدین صورت به راحتی قابل حل هست....در ضمن دوستان کسی ورژن آخر این دستگاه رو داره برای آپدیت ؟من هر چی گشتم پیدا نکردم از سایت اصلی
من فقط ميخوام از رسيور star max 100 super صداگيري از طريق كابل اپتيكال داشته باشم.(كانالهاي HDكارتي رو دارم).با توجه به قيمت تا حدود 1 ميليون تومن و زيبايي و صداي خوب و همچنين برند(بالاخره پاناسونيك واسه خودش اسم و رسمي داره) مدل
سینمای خانگی SC-XH175 پاناسونيك رو انتخاب كردم.تو اين رنج بهتر از اين هم وجود داره.؟تلويزيونم هم سامسونگ 6960 هست و پليرش عاليه(از نظر اتصالات هم كامل كامله).زياد رو پلير سينماي خانوادگي حساس نيستم.فقط صداش راضيم كنه.تا اين مدل BCS-727 پايونير هم ميتونم پيش برم ولي ميدونم پلير 3 بعديش زياد به درم نميخوره.ميخوام با كمترين قيمت بهترين صدا رو از رسيور داشته باشم فقط.
Last edited by habib mahvare; 14-10-2013 at 00:26.
با سلام و احترام خدمت دوستان و اساتيد
من قصد خريد سينماي خانگي را دارم . چون تلويزيونم سوني است(hx925) بالاترين سيستم سينماي سوني مدل 985 با قيمت حدود 2 ميليون انتخاب اوليه ام است.
سوالم اين است كه آيا ميشود با مثلا دو برابر كردن مبلغ به سيستم با كيفيت 2 برابر برسم.؟(كاربري فيلم و موسيقي - زياد طرفدار صداي بلند نيستم ولي در فيلم گاهي چاره اي نيست :-) ) البته خيلي از فرومهاي تخصصي را خوانده ام و در حد سوادم استفاده كردم. ولي هنوز سوال اصلي يعني ارزش خريد سيستمهاي بهتر در مقابل پولي كه ميدهيم برايم باقي است . ممنون ميشوم اساتيد محترم پاسخ بدهند. منظورم خريد سيستمهاي بهتري نظير ياماها 610 با قيمت 3 ميليون و يا سيتم ارزانتر پايونير 727 (در مقايسه با سوني985) با جمع كردن يك سيستم نزديك به هاي فاي از دنون يا پايونير با 5-6 ميليون است. با تشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)