بچه ها یه خبر جدید
میدونستین هر کی تو کنکور میتونه یه همراه با خودش ببره سر جلسه
مطمئنم همتون میدونستید
تو این چند روزی که مونده خوب فکر کنید و با همراهتون هماهنگ کنین(سفارش ما رو هم بکنین)
![]()
بچه ها یه خبر جدید
میدونستین هر کی تو کنکور میتونه یه همراه با خودش ببره سر جلسه
مطمئنم همتون میدونستید
تو این چند روزی که مونده خوب فکر کنید و با همراهتون هماهنگ کنین(سفارش ما رو هم بکنین)
![]()
سلام دوستان.
امسال حوزه ها رو با چه معیاری مشخص کردن؟معدل یا شماره داوطلبی؟
من افتادم دانشگاه تربیت معلم آذربایجان.باید یه ربع مونده به 6 حرکت کنم تا 7 بتونم برسم اونجا.اینم از شانس ما.
کسی اینجا دانشگاه تبریز افتاده؟(تجربی)
هر سال میگیم دریغ از پارسال![]()
نه منظورم اینه که تمام 100 سوال رو زدم و مرور کردم . وقت معمولا اضافه میارم .
حیف شد .![]()
سلام ببخشید یه سوال دارم
اگه ینفر حوزش دانشگاه باشه بد یه جای بد افتاده باشه یه جایی که رفت وامد زیاد باشه
میشه بگم جامو عوض کنن؟؟؟؟ این کارو میکنن ؟؟
ممکنه بگن نمیشه باید همین جا بشینی ؟
Last edited by new life; 27-06-2010 at 18:33.
چه جالب منم افتادم تربیت معلم ، البته دانشکده آموزش های مجازی . نکنه تو افتادی اونی که خارج شهره ؟؟؟
من باید برم سمت بلوار آذربایجان . باید از نصف راه برم . خیلی دور نیست .
اگه تو هم افتادی دانشکده ما فک کنم ببینمت .
به هر حال موفق باشی
ضمنا بچه ها لطفا الکی اعصاب خورد کنی درست نکنید . ( قابل توجه کسایی که میان می گن پرینت باید رنگی باشه ، سر جلسه باید متمایل به چپ بشینی و... . )
بابا سخت نگیرین اینقدم شایعه پراکنی نکنید . نمی خوان که مامور CIA شناسایی کنن می خوان عکس شناسنامه و کارتت رو تطبیق بدن . حالا می خوای برو کارتتو بزن رو بیلبورد برو سرجلسه یا رو فوتوگلاسه بزن دورش هم گل بکش . فقط بیخیال ما شو .
باور کنید اعصابم ریخته به هم . تو این سه روز آخری همه شدن کارشناس کنکور . یکی میگه شبش اینطوری کن یکی می گه نه نکن . ای بابا .
---------- Post added at 06:32 PM ---------- Previous post was at 06:31 PM ----------
بعید می دونم چون ترتیب صندلی ها مهمه به خاطر اینکه به ترتیب شماره داوطلبه
شما هم تجربی هستین؟فکر کنم معدل 19 ها رو انداختن دانشگاه تبریز.
الان دارم با گوگل مپ پیداش میکنم ببینم چه گوریه.
خیابان ورزش رو پیدا کردم ولی چیزی به این اسم نیست.شما رفتی ببینی کجاست؟
نه منم تو گوگل فقط خیابون ورزش رو دیدم ولی از یکی از بچه ها که اونم افتاده اونجا شنیدم که آدرسش سر راسته .
من می خوام این کارو کنم : روز قبلش صبح پا میشم میرم ، از نصف راه یا دامپزشکی می رم خیابون ورزش که فک کنم از نصف راه معقول تر باشه . بعد می گردم بالاخره پیداش می کنم . یه تخمین زمان هم با توجه به اینکه صبح ممکنه ماشین گیر نیاد می زنم با خیال راحت برمی گردم خونه .
پیشنهاد می کنم این کارو کن اونطوری دیگه استرس اینو نداری که نکنه یه موقع صبح گیر کنی نرسی .
ضمنا ما ریاضی هستیم . فک نمی کنم به تفکیک معدل و رشته انداخته باشن . چون من که معدلم 17.24 هست با کسی افتادم که معدلش 15 و خورده ایه .
به هر حال بیخیال مهم نیست مهم اینه که بریم آزمونو بدیم .
جواب همه سوالاتون را در شبكه آموزش الان داره ميده!
من نمیدونم چرا هر دو تا حوزه امتحانیم یکی شده ، هم تجربی هم زبان : ))
دوستان یه سوال ! این ثبت نام برای علاقمندی پیام نور و اینا برای کسایی هست که موقع ثبت نام اون تیک " علاقمند به گزینش
در رشته های پیام نور و .... " رو نزدن ؟ اگه زدیم دیگه نیاز نیست کاری کنیم ؟
اگه نزدین جلوش خالی می زنه مثل من . ولی اگه زدین دیگه فرقی نمی کنه شما کنکور رو مثل بقیه می دین فقط موقع انتخاب رشته وقتی ایشالله مجاز شدین فرقتون با من اینه که من پیام نور مجاز به انتخاب رشته نیستم ولی شما می تونید تو انتخاب رشته هاتون پیام نور هم بزنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)