بریم با اون دشمن گنده اونا متحد بشیم من میام
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
بریم با اون دشمن گنده اونا متحد بشیم من میام
آقا يكي بره فال حافظي، استخاره اي چيزي انجام بده ببينم چي كار كنيم!
ما كه توش مونديم!!
اينجوري اگه مشكلي پيش اومد كسي نمي تونه كسي رو مقصر كننه!!!
یکی اینو معنی کنه
some guy from lamborgini named jojok or something has already take about $250 from me in 2 duels, he is killing me. I just got to town and deposited the rest i had.
دوستان آماده باشین اگه از کلاب به یوزر jojok من حمله کردن از من دفاع کنید
بهش بگو برو بمير![]()
فعلا شهرو به چینیا تحویل ندین ...
بیارینشون توی شهر ولی حداکثر کنسولشون کنین و بگین که فعلا نمیتونیم فاندرتون کنیم ... باید صبر کنین
یکم که بازیشون دادیم و مغازه های شهر پیشرفته شد میریم از شهر خودمون چیز میز میخریم و اونارو بیرون میندازیم !
بابا اینجا شهر ارواحه ! همه پاس اوتن با کی دوئل کنیم !!
بیاین و یه بارم که شده از این نامردا انتقام بگیریم 6 - 7 ساعت تا شهر چینی ها بریم ولی دو روز اونجا بمونیم هر یه ساعت یه بار اتک بدیم !! من که میریم همونجا میکپم اینقدر این BigGameHunter رو میزنم تا بازی رو ول کنه یا پاشن بیان شهر ما منو پاس اوت کنن xD
حاجی یه فکری ! اینا که نمیتونن با لول پایین ها دوئل کنن ! افرادی که لولشون زیر 20 هستش رو دعوت کن تو شهر بعد ساخت و ساز رو دوباره از سر بگیر و همینطور شهر رو ارتقا بده . با امکاناتی که اونجا هستش هر کسی سریع پیشرفت میکنه . بعد این افراد که به لول 25-30 رسیدن بیان به silversnake fort و دوباره سری جدید افراد لول پایین . حالا وقتی ساخت و ساز شهر تموم شد بچه های قبلی به شهر برگردن و انتقام گیری
نظرتون چیه ؟
کی بهم میگه که مشخص کنم؟شما بايد همين الان هدف خود رو مشخص كنيد كه مي خواهيد چي كاره بشيد!
دوئلر يا وركر ؟
اگه وركر بشيد كار هاي خوبي براتون باز ميشه و سريع تر پيشرفت مي كنيد!
تو میگی کدوم رو برم؟ یعنی به کدوم الان بیشتر نیاز داری؟
مزایای این دوتا رو میگی؟ با معایبش
فکر کنم جوابت ورلد اول باشه! از کجا میتونم ببینم؟لول ده شو دعوتت مي كنم. راستي تو چه ورلدي هستيد؟
hajamoo اینوایت کن اشکال نداره ریسک میکنیم ببینیم چی میشه لیدر چانگ ان گفت ممبر هاتون به ما حمله میکنن! و ما هیچ دعوت نامه ای ندیدیم
اینم جدید ترین گفتگو شهر کلاب توی تاپیک شهر ما:
jimmyhump today at 7:30 pm
does anyone know why their population is being hurt so bad? While having the town could be a resource, it would be pointless to take it if chang an is farming it uncontrollably. Numbers win this war. No sense in inheriting someones casualties.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)